emiranda 11.03.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Toficzku, łzy poleciały mi po policzkach................................................. Rodzina jest najwazniejsza a dzieci jeszcze wazniejsze, pięknie to napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.03.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Tofee przytulam Was moooocno:hug: ja też ciągle wszystkim powtarzam, że zdrowie i rodzina to wartości przebijające wszystkie cuda świata i trzeba je doceniać dzień po dniu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.03.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Toffee, ściskam mocno i życzę, abyście jak najszybciej wrócili do domu. Dużo siły dla Tymka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.03.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Toffee ijak dziś Tymo????? lepiej???? ściskam , głowa do góry!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.03.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Mysle sobie o Was i kciuki zaciskam za zdrówko Synka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.03.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Tymo dostał jakiejś wysypki na całym ciele http://babiniec-cafe.pl/images/smiles/wallbash.gif . Lekarz twierdzi, że to uczuleniowe, ale mamy obserwować. Jak przerodzi się w coś zaraźliwego to rozpirzę ten piep... szpital na cztery wiatry. Poza tym mały dzisiaj fatalnie, dostał ataku boleści w brzuszku, brzucho twarde, płakał, wił się przeszło dopiero po lekach. Biegunka giga nadal, za to mniej już zwraca, prawie wcale. Wcale też nie je ... dzisiaj przez cały dzień zjadł może połowę ziemniaka, pić też nie chce http://babiniec-cafe.pl/images/smiles/sad.gif oj coś czuję, że szybko nas nie wypiszą http://babiniec-cafe.pl/images/smiles/crybaby.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.03.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Tymo dostał jakiejś wysypki na całym ciele http://babiniec-cafe.pl/images/smiles/wallbash.gif . Lekarz twierdzi, że to uczuleniowe, ale mamy obserwować. Jak przerodzi się w coś zaraźliwego to rozpirzę ten piep... szpital na cztery wiatry. Poza tym mały dzisiaj fatalnie, dostał ataku boleści w brzuszku, brzucho twarde, płakał, wił się przeszło dopiero po lekach. Biegunka giga nadal, za to mniej już zwraca, prawie wcale. Wcale też nie je ... dzisiaj przez cały dzień zjadł może połowę ziemniaka, pić też nie chce http://babiniec-cafe.pl/images/smiles/sad.gif oj coś czuję, że szybko nas nie wypiszą http://babiniec-cafe.pl/images/smiles/crybaby.gifoo..... współczuję. co za zaraza Tymka dopadła:( trzymaj się dzielnie, będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.03.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Bidaki:hug: trzymajcie się, mocno przytulam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.03.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 jak tylko wykaraskamy się z tych chorobowych nieszczęść w każdy weekend robimy coś miłego, rodzinnego, jedziemy w fajne miejsce i mam gdzieś sryliard rzeczy do zrobienia w domu ... nie uciekną a wiosna i lato 2012 będą tylko RAZ. "... choćbyśmy uczniami byli najtępszymi w szkole świata nie będziemy repetować żadnej zimy ani lata ..." W. Szymborska (tak mi się przypomniało w pozyższej sytuacji) Trzymam mocno za Was kciuki, szkoda mi Tymka, ale i Wam współczuje, bo wiem ile ja się umęczylam ze zwykłym Lil katarem, a tu tyle problemów i trosk (i niewiadomych!) Siły siły i jeszcze raz siły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.03.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Tofee wiem jak Ci ciezko bo najgorzej patrzec na cierpienie wlasnego dziecka ale dasz rade i razem pokonacie to paskudztwo Sciskam goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.03.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 jak tam dziś u was- Tymo zdrowszy/:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Tofee mało mam ostatnio czasu na FM, ale wpadłam zobaczyć, czy Wy już zdrowi. Popłakałam się jak czytam co z Tymciem się dzieje, bo dobrze to znam z autopsji (te cholerne wirusy biegunkowe ). Człowiek położyłby się tam na tym łóżku w szpitalu sam i dał się pokroić i solą posypywać byle dziecku choć ulżyło od tego w cierpieniu. Oby postawili dobrą diagnozę bo to podstawa! Ja się zgadzam z Wami w całej rozciągłości - Dzieci i Rodzina są najważniejsze. Nieustająco wszystkim chorującym życzę ZDROWIA, ZDROWIA i jeszcze raz ZDROWIA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.03.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Tofee, co u Tymka? jak się czuje. Martwimy się o jego kondycję. ??????????? W każdym razie zdrowia bardzo duzo zdrowia zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.03.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Wreszcie WYCHODZIMY ze szpitala :wave:. Młody ciągle tylko buzią rusza, je wszystko co tylko napotka wzrokiem jest już w 100% sobą, wesoły, ciekawski, energiczny wręcz ciężki do okiełznania i ma energii za nas dwoje . Za to ja wczoraj musiałam wyjść ze szpitala z powodu gorączki 39, dreszczy i skurczy w brzuchu ... jak teraz mnie dopadło to się chyba zastrzelę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.03.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Wreszcie WYCHODZIMY ze szpitala :wave:. Młody ciągle tylko buzią rusza, je wszystko co tylko napotka wzrokiem jest już w 100% sobą, wesoły, ciekawski, energiczny wręcz ciężki do okiełznania i ma energii za nas dwoje . Za to ja wczoraj musiałam wyjść ze szpitala z powodu gorączki 39, dreszczy i skurczy w brzuchu ... jak teraz mnie dopadło to się chyba zastrzelę .o kurcze!!!! ale super ,że mały wyzdrowiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.03.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 to ufff, że Tymo już zdrowy. Toffee - teraz trzymamy kciuki za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.03.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Tofee, cieszę się, że wychodzicie ze szpitala i Tymo jest zdrowy mam nadzieję, że ciebie nie łapie, a jest tylko chwilowy spadek formy. Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.03.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Tofee tez bardzo się ciesze, że dziecię zdrowe i odżyło, ale teraz Ty sie pewno pomęczysz. na grypeżołądkowa najlepszy nifuroksazyd mozna dostac bez recepty, do tego trzeba łyknąc enterol i duzo cooli pić , powinno byc dobrze Zdrówka Ci zyczę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.03.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dzięki dziewczyny ... wygląda na to że organizm jakoś sobie radzi ... uffff. Byłam u lekarza i stwierdził, że to na 100% wirus złapany w szpitalu, ale skoro nie mam sensacji żołądkowych tylko boleści to raczej będzie to łagodna forma, a gorączka to objaw, że organizm walczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 16.03.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Toficzku! Super się czyta takie dobre wiadomości!Cudownie, że jesteście w domku!Jutro pogoda ma być taka piękna - to napewno specjalnie dla Was:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts