tofee 17.07.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) Łazienki chyba jeszcze nie wstawiałam ... Edytowane 19 Lipca 2012 przez tofee dodana fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Toficzku no piękna ta kuchnia!cięzko Ci doradzić z ilościami , ja zazwyczaj robię tak, że jak wiem jaką mam donicę to w sklepie sobie wizualnie rosliny "ustawiam" w donicy, według mnie 1 rodzaj może byc nudny..fajniej będą wyglądały kompozycje, rosliny jakoś bardzo się nie rozrosną w tak krótkim czasie (mam na myśli okres kiedy będą w donicach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.07.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Mikro WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 teraz dopiero widzę łazienkę - cudna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.07.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Jak już hulam to na całego ... ta partia zniknie za jakiś czas bo chwalić nie ma się czym ale co tam ... jedzeniowo i "przemysłowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.07.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) i najlepsze na koniec słodziak pracuś xxxxxx iiiiiii taaaaaaaaaadaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm Szkoda tylko że odkąd stoi na tarasie nie było nawet 1 dnia żeby UŻYĆ kupiłam sobie nawet wypas poduchy które leżą o tak Edytowane 19 Lipca 2012 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.07.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 teraz dopiero widzę łazienkę - cudna jest! Dzięki Anetko na zdjęciach wygląda na mega mdłą, w rzeczywistości podłoga bardziej odbiega kolorystycznie od płytek i jest ciut mniej jednolicie. Natomiast mega zaletą tej łazienki jest to, że jest absolutnie bezobsługowa. Totalnie nie widać brudu, co czasami jest aż rozleniwiające . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.07.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 toffee fajnie u ciebie:yes: i taras zachęcający do kawy porannej i grillowania. ma się na weekand wypogodzić a z donicami , mi bardziej podobaja się niedrewniane/ fajne są w Makro. macie u siebie Makro??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.07.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 toffee fajnie u ciebie:yes: i taras zachęcający do kawy porannej i grillowania. ma się na weekand wypogodzić a z donicami , mi bardziej podobaja się niedrewniane/ fajne są w Makro. macie u siebie Makro??? Monika mamy, ale jakie to są te "z makro"? Bo mi chodzi żeby było niedrogo skoro ma cieszyć moje oko tylko w tym sezonie, a ta którą znalazłam kosztuje 35 zł i jest 60x30 dodam że takich to ja potrzebuję kilka i za doniczkę w cenie 90 zł/szt. i w górę mówię passsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.07.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 W końcu jakieś foty wstawiłaś kuchnia prezentuje się super , łazienki również komplet na taras wygląda świetnie (mam prawie takie same krzesła, tylko troszkę ciemniejsze) A powiedz mi, gdzie kupowałaś poduchy na te krzesła ? Bardzo mi się podobają. I widzę, że rośnie wam pomocnik do skręcania mebli U nas Olga się strasznie garnie do pomocy. Ostatnio asystowała nam przy skręcaniu regałów w garażu i stołu ogrodowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.07.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 W końcu jakieś foty wstawiłaś kuchnia prezentuje się super , łazienki również komplet na taras wygląda świetnie (mam prawie takie same krzesła, tylko troszkę ciemniejsze) A powiedz mi, gdzie kupowałaś poduchy na te krzesła ? Bardzo mi się podobają. I widzę, że rośnie wam pomocnik do skręcania mebli U nas Olga się strasznie garnie do pomocy. Ostatnio asystowała nam przy skręcaniu regałów w garażu i stołu ogrodowego Dzięki za komplementy . Poduchy są z Jyska. Mają teraz przecenę o 50% (a i tak uważam że ceny tych poduch są skandaliczne ). Kolory do wyboru mój i czerwony ale świetnie leża=pasują do krzeseł i materiał wygląda na bardzo porządny. I widzę, że rośnie wam pomocnik do skręcania mebli U nas Olga się strasznie garnie do pomocy. Ostatnio asystowała nam przy skręcaniu regałów w garażu i stołu ogrodowego O tak pomocnik jest do wszystkiego pierwszy, a zwłaszcza do wszystkiego co nie dzieciowe i zabawkowe czyt. raczej nie dla dzieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Pomocnik najfajniejszy:hug:Toficzku tez widziałam te donice w Makro- fajne były ale ja wciąz nie moge sie zdecydować jakie kupić, najpierw byłam pewna,że drewniane, pomalowane w kolorze tarasu a teraz chyba już nie chcę drewnianych. Te które mi sie mega podobają kosztują 700zł...:Pale takich nie kupię, jeszcze mnie nie pogięło doszczętnie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.07.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Pomocnik najfajniejszy:hug:Toficzku tez widziałam te donice w Makro- fajne były ale ja wciąz nie moge sie zdecydować jakie kupić, najpierw byłam pewna,że drewniane, pomalowane w kolorze tarasu a teraz chyba już nie chcę drewnianych. Te które mi sie mega podobają kosztują 700zł...:Pale takich nie kupię, jeszcze mnie nie pogięło doszczętnie:sick: Takie za 700 i więcej też widziałam ... popatrzyłam ,powzdychałam, później popukałam się w głowę i grzecznie poszłam dalej. Jakiś totoal absurd . A jakie to są te z makro? Kolor, materiał, kształt ... ktoś może coś przybliżyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Ja widziałam szare i brązowe, proste wysokie i takie niskie prostokątne, kurcze nie wiem z czego ale wygladały jak z betonu i cena przystępna bo cos koło 100zł.za takie wielkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.07.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 To chyba się wybiorę i pomacam skoro były i szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.07.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ja to niecierpliwa i narwana dusza jestem. Dzisiaj pomysł dzisiaj realizacja bo jak nie to się uduszę . Byłam w sklepie przypadkiem znalazłam idealnie pasujące donice do mojego salonu więc hyc do wózka. No ale co do donic ... podreptałam na dział z kwiatkami (nie lubię kwiatków - bo trzeba pamiętać żeby podlewać, bo ZAWSZE usychają mi końcówki, bo jakoś tak chyba wzajemnie się nie kochamy) więc od wieków kwiatów nie miałam. Aleeeeeeeee teraz na forum tak zielono, ja w ogrodzie nic nie robię więc chociaż jakiegoś badyla do domu ... ostatecznie mogę spróbować . Ale do rzeczy ... siedzę w tych roślinach oglądam ... oglądam ... i znalazłam coś odpowiedniego do donic i do miejsca w którym miałyby stanąć. (w domu dopiero doczytałam że to Juka ). Ale ... w spokoju wybieram, a tu podchodzi do mnie pan z obsługi i zaczyna wystawiać mi wszystkie tacki z doniczkami i doradza, przebiera że ta gęsta, ta piękna i podaje ... OK myślę ... znam się jak kura na pieprzu, więc pakuję do pierwszych dwóch, które już w wózku kolejne dwie TAKIE PIĘKNE . W domu ... rozłożyłam folie, przytachałam wszystko na środek salonu, a przed całą operacją przesadzania zrobiłam kąpiel roślinom (i już zaczęłam żałować, że spotkałam pana dobra rada ... te jego gęste sztuki myłam i myłam a później tylko pomyślałam że przed Bożym Narodzeniem czeka mnie to samo i dotarło do mnie dlaczego nie miałam roślin ). No ale ok, wytarłam KAŻDY listek moich Juk (co to jeszcze nie wiedziałam co to) i rozpoczynam przesadzanie. Okazało się że jedyne rękawice jakie mam są zablokowane w spiżarce (wczoraj zaczęliśmy przemalowanie wiatrołapu i wszystko okleiliśmy - nie miałam sumienia tego zrywać), dobra pal licho manicure , układam roślinki, dosypuję ziemi ... oczywiście liść wlazł mi w oko jak już dosypywałam na koniec przez co pół worka ziemi znalazło się tuż obok folii którą rozłożyłam co by zabezpieczyć podłogę przed ziemią . Ale co tam ... biorę się za drugą donicę ... pilnuję żeby były tak samo głęboko wsadzone, żeby były w tych samych kątach donic (wsadziłąm po 2 Juki do 1 donicy - na bogato, a co ). Na koniec sprzątnęłam cały syf, ustawiłam donice odeszłąm dwa kroki iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NOSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ukwa ... masakra!!!! Dodam że moje są lewe, a boskiego doradcy prawe . I co teraz???? Przesadzać? Pomieszać???? Kwiaty mnie nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.07.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 ale historia:rotfl::rotfl: u mnie kwiatów w srodku nie ma bo my alergicy jesteśmy:Pja na Twoim miejscu bym pomieszała. Toficzku ładne te donice masz, Powiesz skąd i co to? A ja też z tych narwanych:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.07.2012 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 ale historia:rotfl::rotfl: u mnie kwiatów w srodku nie ma bo my alergicy jesteśmy:Pja na Twoim miejscu bym pomieszała. Toficzku ładne te donice masz, Powiesz skąd i co to? A ja też z tych narwanych:lol2: Aneta donice, kwiaty i pan dobra rada z Carrefoura ... totalny przypadek. Wszystko przez kolor, który jest identyczny jak część moich ścian w salonie , stąd mi światełko błysnęło . To jakieś tworzywo, ale jak na sztuczne to nawet ładnie się prezentuje, ma jeszcze dodatkowy plus w postaci takiego wypełnienia, że mniejsze kwiaty możesz sadzić bez tony ziemi bo spłyca donicę i cena ... zapłaciłam niecałe 40 zł za szt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 (edytowane) I donice i kwiaty cudne! I Twoje i PanaDobra Rada;). Fajnie wyglądają tak parami;). Czy przesadzać... chyba nie... zależy jeszcze gdzie będą stały:). Łazienki cudne! A na podłodze w mniejszej to drewno to teak czy ipe? No i spiżarka full-wypassss!!! C2H5OH jakby na to nie patrzeć to przemysł i chemia w jednym... Edytowane 18 Lipca 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.07.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 I donice i kwiaty cudne! I Twoje i PanaDobra Rada;). Fajnie wyglądają tak parami;). Czy przesadzać... chyba nie... zależy jeszcze gdzie będą stały:). Tam gdzie stoją i to obok siebie . Łazienki cudne! A na podłodze w mniejszej to drewno to teak czy ipe? To palisander ... lekko przykurzony No i spiżarka full-wypassss!!! C2H5OH jakby na to nie patrzeć to przemysł i chemia w jednym... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts