tofee 28.10.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Znalazłam ostatnio w kler http://lodz.forumslubne.pl/images/smiles/lizak.gif http://www.kler.pl/towary_gl/pl/427.jpg zapalona daje prześliczny efekt http://lodz.forumslubne.pl/images/smiles/buja_w_oblokach.gif Teraz intensywnie myślę gdzie mogłabym ją wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.10.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 a to to takie stojące czy kinkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.10.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 stojące, do tego jest jeszcze wisząca lampa, ale nie wyląda już tak cudnie. Może przez to że lampę stojącą widziałam na żywo, zapalaną, a wiszącą tylko w katalogu. Tutaj na focie też straciłą 70% uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.10.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 to pewnie ta wirma co ma w nazwie wilk wolfsystem czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.10.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 stojące, do tego jest jeszcze wisząca lampa, ale nie wyląda już tak cudnie. Może przez to że lampę stojącą widziałam na żywo, zapalaną, a wiszącą tylko w katalogu. Tutaj na focie też straciłą 70% uroku a to w środku to kryształki? znajoma ma wiszącą ale chyba plastikowe kółka zamiast kryształków i psioczy na nią że bardziej jej się podoba jak wisi a nie jak świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.10.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Nie macałam, ale świeciła prześlicznie. Dodatkowo ma opcje przyciemniania, czyli regulujesz natężenie światła ... Efekt w sklepie był na prawdę super.Jeżeli byłabyś zainteresowana to są dwie wystawione w sklepie Klera w Jupiterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.10.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Efi zgodnie z danymi na stronie to kolekcja "Wofi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Hmm to muszę się wybrać z córą.. Tylko gdzie ja bym tą lampę postawiła... Nie mam ani komody ani i te pe Dopiero przed chwilą rozpakowałam krzesła więc jutro pstryknę fotki i wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.10.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ja też nie mam koncepcji gdzie bym coś takiego mogła postawić, ale miłość nie wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.10.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Muszę w najbliższym czasie jeszcze raz tam zajrzeć i pomacać, może się odkocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Efi zgodnie z danymi na stronie to kolekcja "Wofi". mówiłam że coś z wolfem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.10.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 A wracając do lampy? wiela kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.10.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 coś ponad 550 zł. Jak wchodziłam do sklepu byłam pewna że cena mnie zabije a tu miła niespodziankaprzez sam sklep spodziewałam się dużo większego zawrotu głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Hmm to będę musiała poczekać na następną premię w pracy u małża... Jak narazie to 550 zł poszłooooo ale na szczepienie Oli nie ma to jak nasza słuzba zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 31.10.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 No tak . Ja wszelkie szaleństwa staram się planować teraz z kasy nawet czasami bieżącej bo wiem, że później jak trzeba będzie kupować wszystko na raz to już na takie powiedzmy szczerze "zakupy niepierwszej potrzeby" nie będzie kaski ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 31.10.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Ekhm... Identyczną lampkę widziałem w Lerła Merlę na Alejach Jeruzalemskich Niestety, nie zwróciłem uwagi na cenę Sprawdziłem tylko, z czego to wykonane i wygląda na jakieś tworzywo, niestety... Nie są to na pewno szkiełka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 04.11.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Aby rozwinąć wątek - przeciekają nam kominy. Żeby było weselej przeciek jest mniej więcej w połowie wysokości i wychodzi na tynku. Podobno - teoria mojego wykonawcy - jeszcze czegoś tam nie zrobił - a teraz nie może bo ciągle pada - i w środku są jakieś kanaliki którymi ta woda spływa - stąd zaciek. i co przestało , bo dzisiaj znowu pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 U nas nie padało. Kominy i dach podobno zrobione. Niestety ciężko zweryfikować jak nie pada :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 04.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 U nas nie padało. Kominy i dach podobno zrobione. Niestety ciężko zweryfikować jak nie pada :-/ nasz kierownik zagroził dachowcom że weźmie szlaf i będzie lał po dachu, jak bedzie przeciek to nie bedzie odbioru, ale odbioru nigdy nie bedzie...... tylko protokół o poprawkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Do zapamiętaniahttp://www.skleposwietleniowy.pl/images/squares111bezRamkiPodwZ.jpg http://www.skleposwietleniowy.pl/images/squares111pojZ.jpg Beluga Colour D57 G13 00 crystahttp://www.skleposwietleniowy.pl/images/D57-G13-00z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts