Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wolałam i wolę, ale reszta podoba mi się w szarościach :-?

Ja też miałam podobny dylemat, ale ostatecznie brama i drzwi są w "drewnie" (drzwi bardziej niż brama :wink: )

Z szarościami tak się zagalopowałam, że nawet część tynku na elewację mamy w kolorze szarym, a teraz mam stracha, czy za ciemno nie będzie :-?

To na 100% ten sam :roll:

Hmmm to teraz pozostaje nam tylko weryfikować zeznania pana K. i mieć nadzieje że jesteśmy tylko we dwie w kolejce.

Raczej tak :) Kontakt mam z forum, bo ktoś go polecał.

Poza tym, że trochę się opóźnia to nie mamy zastrzeżeń do jego pracy. Do tej pory było wszystko ok.

Ja poza tym, że opóźnia mi wylewki już 2 tygodnie to złego słowa nie mogę powiedzieć.

Duża wiedza, chętnie pomaga i doradza, a namiary też mam z forum.

Widać typowy pech :x

No właśnie bardzo rozsądnie doradza i nie naciąga na rozwiązania, które w naszym przypadku nie miałyby większego uzasadnienia.

Miejmy nadzieję, że wkrótce nadrobi zaległości :roll:

Nam brak osprzętu w kotłowni też plany krzyżuje, bo nie możemy rozpocząć wygrzewania podłogówki, a bez tego płytek na podłodze kłaść nie zaczniemy :(

Na kiedy Wam obiecuje powrót do pracy?

W poniedziałek ma się odezwać i zadeklarować czy dokończy przez tydzień rozprowadzenie wody i CO.

Ale ten jeden tydzień to już słyszymy od dwóch tygodni. Wylewkarze mieli wejść 2 listopada :x.

Pierwsze obiecanki były już na 20 września, od wyjścia tynkarzy więc po woli tracimy cierpliwość :evil:

W poniedziałek ma się odezwać i zadeklarować czy dokończy przez tydzień rozprowadzenie wody i CO.

Ale ten jeden tydzień to już słyszymy od dwóch tygodni. Wylewkarze mieli wejść 2 listopada :x.

Pierwsze obiecanki były już na 20 września, od wyjścia tynkarzy więc po woli tracimy cierpliwość :evil:

Faktycznie bardzo się przedłuża... Nie dziwię się, że tracicie cierpliwość.

Nam obiecuje końcówkę tego tygodnia lub początek przyszłego, więc może rzeczywiście wcześniej planuje wejść z robotą do Was.

My teraz siedzimy i się zastanawiamy jak to sprawdzić i czy w ogóle to się praktykuje :roll: .

Zakładam że nic nie powinno się dziać, ale jeżeli są takie możliwości to czemu nie skorzystać - stąd pytanie.

Możliwości na pewno są. Generalnie te rurki są bardzo wytrzymałe i nie powinno być problemów, chociaż pewnie lepiej byłoby dmuchać na zimne :roll: wiesz co, ja podejrzewam, że pan K. nie ma chyba sprzętu, żeby to sprawdzić... Chociaż, w sumie instalację wodną napełniał i sprawdzał, czy nie przecieka... :roll: To już sama nie wiem :roll: