efilo 06.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 nikt ci na to nic nie zaradzi. jak ci sie tak będzie podobać to kup szare i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wolałam i wolę, ale reszta podoba mi się w szarościach Ja też miałam podobny dylemat, ale ostatecznie brama i drzwi są w "drewnie" (drzwi bardziej niż brama ) Z szarościami tak się zagalopowałam, że nawet część tynku na elewację mamy w kolorze szarym, a teraz mam stracha, czy za ciemno nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Tofee, zaczynam się zastanawiać, czy nie mamy tego samego hydraulika ... Też miał problemy z nogą (konkretnie z kolanem), potem grypa i tak czekamy, aż kotłownię wreszcie zacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.11.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nasz też skarżył się na kolano . Ma na imię Krzysztof pracuje z dwoma pomocnikami. Coś mi się wydaje że na liście oczekujących nie jesteśmy jedyni więc całkiem możliwe . Echhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.11.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nasz też skarżył się na kolano . Ma na imię Krzysztof pracuje z dwoma pomocnikami. Coś mi się wydaje że na liście oczekujących nie jesteśmy jedyni więc całkiem możliwe . Echhhhhhhh Nasz tez jest Krzychu.... i jest chyba z Grodziska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.11.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 To na 100% ten sam Hmmm to teraz pozostaje nam tylko weryfikować zeznania pana K. i mieć nadzieje że jesteśmy tylko we dwie w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.11.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 To na 100% ten sam Hmmm to teraz pozostaje nam tylko weryfikować zeznania pana K. i mieć nadzieje że jesteśmy tylko we dwie w kolejce. Raczej tak Kontakt mam z forum, bo ktoś go polecał. Poza tym, że trochę się opóźnia to nie mamy zastrzeżeń do jego pracy. Do tej pory było wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.11.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Ja poza tym, że opóźnia mi wylewki już 2 tygodnie to złego słowa nie mogę powiedzieć. Duża wiedza, chętnie pomaga i doradza, a namiary też mam z forum. Widać typowy pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.11.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Ja poza tym, że opóźnia mi wylewki już 2 tygodnie to złego słowa nie mogę powiedzieć. Duża wiedza, chętnie pomaga i doradza, a namiary też mam z forum. Widać typowy pech No właśnie bardzo rozsądnie doradza i nie naciąga na rozwiązania, które w naszym przypadku nie miałyby większego uzasadnienia. Miejmy nadzieję, że wkrótce nadrobi zaległości Nam brak osprzętu w kotłowni też plany krzyżuje, bo nie możemy rozpocząć wygrzewania podłogówki, a bez tego płytek na podłodze kłaść nie zaczniemy Na kiedy Wam obiecuje powrót do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.11.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 W poniedziałek ma się odezwać i zadeklarować czy dokończy przez tydzień rozprowadzenie wody i CO. Ale ten jeden tydzień to już słyszymy od dwóch tygodni. Wylewkarze mieli wejść 2 listopada . Pierwsze obiecanki były już na 20 września, od wyjścia tynkarzy więc po woli tracimy cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.11.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 W poniedziałek ma się odezwać i zadeklarować czy dokończy przez tydzień rozprowadzenie wody i CO. Ale ten jeden tydzień to już słyszymy od dwóch tygodni. Wylewkarze mieli wejść 2 listopada . Pierwsze obiecanki były już na 20 września, od wyjścia tynkarzy więc po woli tracimy cierpliwość Faktycznie bardzo się przedłuża... Nie dziwię się, że tracicie cierpliwość. Nam obiecuje końcówkę tego tygodnia lub początek przyszłego, więc może rzeczywiście wcześniej planuje wejść z robotą do Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.11.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A co wam dokładnie ma jeszcze zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.11.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A co wam dokładnie ma jeszcze zrobić? Ma zamontować cały osprzęt w kotłowni, a więc kocioł, zasobnik na wodę plus te wszystkie pierdółki typu pompy, mieszacze itd, i to wszystko połączyć z instalacjami. Twierdzi, że potrzebuje na to 3-4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.11.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Na moje rurki podobno ok tygodnia . Tak więc jedna z nas ma tydzień z głowy Zaczynamy myśleć o ociepleniu domu przed zimą. Lecę do ciebie spytać o ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.11.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Na moje rurki podobno ok tygodnia . Tak więc jedna z nas ma tydzień z głowy Zaczynamy myśleć o ociepleniu domu przed zimą. Lecę do ciebie spytać o ekipę. O ile jesteśmy tylko we dwie w kolejce O ocieplanu odpisałam u siebie w komentarzach oraz na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Gratulacje z okazji pozbycia się balastu Wstrzymaj się z tym przelewem parę dni, w końcu robotę też przeciągali, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.11.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Czy pan K. robił wam jakieś testy podłogówki? Tak się zastanawiam jak sprawdzić czy wszystko jest ok. przed zalaniem tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Czy pan K. robił wam jakieś testy podłogówki? Tak się zastanawiam jak sprawdzić czy wszystko jest ok. przed zalaniem tego No właśnie zero testów Testem będzie wygrzewanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.11.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 My teraz siedzimy i się zastanawiamy jak to sprawdzić i czy w ogóle to się praktykuje . Zakładam że nic nie powinno się dziać, ale jeżeli są takie możliwości to czemu nie skorzystać - stąd pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 My teraz siedzimy i się zastanawiamy jak to sprawdzić i czy w ogóle to się praktykuje . Zakładam że nic nie powinno się dziać, ale jeżeli są takie możliwości to czemu nie skorzystać - stąd pytanie. Możliwości na pewno są. Generalnie te rurki są bardzo wytrzymałe i nie powinno być problemów, chociaż pewnie lepiej byłoby dmuchać na zimne wiesz co, ja podejrzewam, że pan K. nie ma chyba sprzętu, żeby to sprawdzić... Chociaż, w sumie instalację wodną napełniał i sprawdzał, czy nie przecieka... To już sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts