tofee 03.11.2008 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Ty jak zawsze optymistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.11.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Ty jak zawsze optymistka poki co- realistka... ale troche optymizmu tez trzeba do budowy domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.11.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A wielkością pomieszczeń na tym etapie się nie przejmuj- każdy myślał, że pokój jest wielkości średniej dziupli a poślizg godzinowy dostawców?? Kochanaaa! to cała budowa! takie jej cholerne uroki grunt, to sie mocno nie przejmować bo można dostać wylewu, zawału i zapaści jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.11.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witam bardzo ładny domek budujecie, z przyjemnością będę od czasu do czasu odwiedzał dzienniczek. powodzenia i wytrwałości życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 06.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 powodzenia.. Pamiętam chwile gdy ja zaczynałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.11.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dziękujemy za odwiedzimy i witamy nowe twarze Liczymy, że od jutra zaczniemy pełną parą. Jutro oboje z M. mamy wolne więc od samego rana będzie nadzór nad pracą i mam nadzieje nie będzie już więcej dziwnych niespodzianek i wszyscy będziemy mogli skupić się na pracy a nie gaszeniu pożarów. Liczę też na nowe fotki z postępujących prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 14.11.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Tofee jeszcze raz gratuluję - projekt jest naprawdę ciekawy, wręcz wydaje mi się idealny. Jeśli wygram w totka i będzie mnie stać na wybudowanie sobie domu to chyba będzie to realizacja Twojego projektu:)Życzę dużo cierpliwości i wytrwałości (podziwiam wszystkich, którzy budują od podstaw, ja bym chyba pozabijała wszystkich dookoła zanim by powstały fundamenty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 18.11.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witajcie Pozwoliłam sobie zaglądnąć, żeby zobaczyć Wasze Cudo Super rozdysponowane pomieszczenia Jesteście o ławy i fundamenty dalej od nas Niestety my na ławach zakończymy w tym roku, reszta po otrzymaniu kredytu dopiero ruszy Życzę powodzonka i pozwolę sobie czasami do was zaglądnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.11.2008 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witamy i zachęcamy do oglądania i komentowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marijah 20.11.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam Dziękuje za pomoc ale z moim kompem chyba jest coś nie tak bo nie nie moge w dodać fotek w ten sposób Co do waszego budowania, domek jest ładny i fajny ma układ pomieszczeń, a garderoby są extra!!!! Ja niestety miec ich nie bede ale mam już inne pomysły w zanadrzu Moja myśl co do jednego postu; u mnie na etapie fundamentów tez sie wydawało że to bedzie taki mały domek ale teraz na etapie którym jestem to wręcz przeciwnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 22.11.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Tofee, jeśli pogoda będzie łaskawa, to pójdzie bardzo szybko Niestety o ładną pogodę o tej porze roku trudno Na dokończenie naszego dachu zostały dwa dni, a tu biało, biało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marijah 22.11.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Dziękuje bardzo za pomoc!!!! Nie wiem co bym bez ciebie zrobiła....I wkońcu mi działa!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.11.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A ilu chłopa u Was pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 27.11.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 To znowu ja Wasze prace idą szybciej niż u nas, zima zaskoczyła niestety za wczesnie Mamy chudziak i na tym koniec, może cos ruszy w przysłym tygodniu Nie cierpię zimy, zimno, ciemno, ponuro, budowac sie nawet nie da Chociaż u Was popatrze sobie Pozdrwaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 28.11.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 To i ja dopisuję się do listy pilnych obserwatorów postępów prac na budowie. Zatem kolejny krok wykonany, miejmy nadzieję że zima nie zastopuje na długo prac i wkrótce będziemy oglądać ściany Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 wpisuję się na listę kibiców mam sentyment bo też zaczynałam na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.12.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech ten szczególny czas cudownychŚwiąt Bożego Narodzenia będzie dla Wasokazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,w atmosferze rodzinnego ciepła, wielkiej radościi wzajemnej życzliwości,pod żywą choinką dużo prezentówa w Waszych pięknych sercach wiele sentymentów,Świąt dających radość i odpoczynekoraz nadzieję,że Nowy Rok będzie szczęśliwszy. http://img386.imageshack.us/img386/8194/christmascard2lh2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.12.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 ...wszystkiego dobrego! http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 24.12.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy Ci przez cały Nowy Rok. Życzę Ci, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i społeczne oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań. http://img399.imageshack.us/img399/5103/2003acgbtkblessingschriqj3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 27.12.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Dziękujemy za życzenia i również życzymy wszystkim Szczęśliwego Nowego 2009 Roku niskich cen materiałów i dobrych wykonawców ... niech się nam mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts