Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A wielkością pomieszczeń na tym etapie się nie przejmuj- każdy myślał, że pokój jest wielkości średniej dziupli :wink:

a poślizg godzinowy dostawców?? Kochanaaa! to cała budowa! takie jej cholerne uroki :D grunt, to sie mocno nie przejmować bo można dostać wylewu, zawału i zapaści jednocześnie :wink:

Dziękujemy za odwiedzimy i witamy nowe twarze :p

Liczymy, że od jutra zaczniemy pełną parą. Jutro oboje z M. mamy wolne więc od samego rana będzie nadzór nad pracą i mam nadzieje nie będzie już więcej dziwnych niespodzianek i wszyscy będziemy mogli skupić się na pracy a nie gaszeniu pożarów.

Liczę też na nowe fotki z postępujących prac :wink:

Tofee jeszcze raz gratuluję - projekt jest naprawdę ciekawy, wręcz wydaje mi się idealny. Jeśli wygram w totka i będzie mnie stać na wybudowanie sobie domu to chyba będzie to realizacja Twojego projektu:)

Życzę dużo cierpliwości i wytrwałości (podziwiam wszystkich, którzy budują od podstaw, ja bym chyba pozabijała wszystkich dookoła zanim by powstały fundamenty:)

Witajcie :D

Pozwoliłam sobie zaglądnąć, żeby zobaczyć Wasze Cudo :D

Super rozdysponowane pomieszczenia :wink:

Jesteście o ławy i fundamenty dalej od nas :)

Niestety my na ławach zakończymy w tym roku, reszta po otrzymaniu kredytu dopiero ruszy :(

Życzę powodzonka i pozwolę sobie czasami do was zaglądnąć :D

Witam :)

Dziękuje za pomoc ale z moim kompem chyba jest coś nie tak bo nie nie moge w dodać fotek w ten sposób :(

Co do waszego budowania, domek jest ładny i fajny ma układ pomieszczeń, a garderoby są extra!!!! Ja niestety miec ich nie bede ale mam już inne pomysły w zanadrzu :wink:

Moja myśl co do jednego postu; u mnie na etapie fundamentów tez sie wydawało że to bedzie taki mały domek ale teraz na etapie którym jestem to wręcz przeciwnie!!!!

• 4 weeks później...

Niech ten szczególny czas cudownych

Świąt Bożego Narodzenia będzie dla Was

okazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,

w atmosferze rodzinnego ciepła, wielkiej radości

i wzajemnej życzliwości,

pod żywą choinką dużo prezentów

a w Waszych pięknych sercach wiele sentymentów,

Świąt dających radość i odpoczynek

oraz nadzieję,

że Nowy Rok będzie szczęśliwszy.

http://img386.imageshack.us/img386/8194/christmascard2lh2.jpg

Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy Ci przez cały Nowy Rok. Życzę Ci, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i społeczne oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań.

http://img399.imageshack.us/img399/5103/2003acgbtkblessingschriqj3.jpg