Elena76 11.11.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 U nas są aluminiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.11.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Może coś w tym stylu ? http://www.oknotex.pl/cms/obrazy/Parapety%20PCV/Parapety%20stalowe/Parapet%20Stalowy%20Bia%C5%82y.jpg Zastanawiam się tylko czy parapet z blachy czy aluminium nie będzie głośny podczas deszczu I jaki kolor do okien złoty dąb? Dobierać do elewacji czy koloru okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.11.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Lecę oglądać u was . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.11.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 u mnie za bardzo deszcz na parapety nie pada, bo mam pod dachem... ...i aluminiowe mi się tez podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.11.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ell http://foto2.m.onet.pl/_m/15dda1941475e8b778513e2ef994053e,10,19,0.jpg Czy te wystające elementy z elewacji przy drzwiach balkonowych na górze to są do przyszłej barierki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.11.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Są też w kolorze złoty dąb i aluminiowe i z PCV, ale nie wiem czy to mi się do końca podoba . Wolałabym aby nie rzucały się w oczy i raczej stopiły się z tłem elewacji ... chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ell http://foto2.m.onet.pl/_m/15dda1941475e8b778513e2ef994053e,10,19,0.jpg Czy te wystające elementy z elewacji przy drzwiach balkonowych na górze to są do przyszłej barierki? Tak, mocowania do balustrad w ostatniej chwili organizowaliśmy przed wejściem ekipy od elewacji, żeby potem styropianu nie poharatali. Jutro balustrad ciąg dalszy - mają zamontować resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.11.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Może coś w tym stylu ? http://www.oknotex.pl/cms/obrazy/Parapety%20PCV/Parapety%20stalowe/Parapet%20Stalowy%20Bia%C5%82y.jpg Zastanawiam się tylko czy parapet z blachy czy aluminium nie będzie głośny podczas deszczu I jaki kolor do okien złoty dąb? Dobierać do elewacji czy koloru okien? Na białych bardziej widać kurz i brud. Kolor możesz dobrać do rynien, koloru dachu czy podbitki. U nas też deszcz jakoś mocno nie bębni w parapety, bo okap jest dosyć dużo wysunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.11.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Aha, i u nas kolor parapetów jest taki jasny przez pomyłkę, miały być ciemniejsze - RAL 9007, ale w sklepie coś się panom pomieszało i są jasne. Wzięliśmy już takie, bo po pierwsze trzeba było je szybko osadzić, a po drugie takie też nam się spodobały http://www.helopal.com.pl/img/C0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Tofee, i jak pan K. się spisał? Byłaś na inspekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.11.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ja nie, ale M był i nie ma zastrzeżeń. Wszystko zrobione super, tak jak miało być i nawet sami poukładali drugą warstwę styropianu tam gdzie potrzebowali pod podłogówkę ... wszystko jak trzeba . Zrehabilitował się troszkę w naszych oczach. Czyli możesz spokojnie liczyć że wejdzie w pon. do was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 To świetnie Czekam z niecierpliwością na poniedziałek, bo chcę jak najszybciej wygrzać podłogówkę, żeby móc wreszcie płytki na podłodze układać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 A gdzie ładne fotki upamiętniające to pozytywne wydarzenie? fajnie, ze teraz już dobrze idzie, optymizmem powiało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.11.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Fot brak bo aparat się rozładował ale jutro mam nadzieję nadrobimy. Ell to dokonałaś już ostatecznych płytkowych wyborów. Bo jak czytałam to ciągle miałaś jakieś wątpliwości i coraz to nowsze ci się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.11.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Do tego wszystkiego U W A G A!!! W poniedziałek wchodzi ekipa od ocieplenia zew. Ryzykujemy - wychodzi nasza desperacja - ale jednak chcemy coś robić podczas tej zimy a to oznacza że nie mamy wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 tofee, przeczytałam caaaały Twój dziennik. Domek udny, pomysły rewelacyjne. Jaka masz dachówkę na daszku? Bardzo ładny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Fot brak bo aparat się rozładował ale jutro mam nadzieję nadrobimy. Ell to dokonałaś już ostatecznych płytkowych wyborów. Bo jak czytałam to ciągle miałaś jakieś wątpliwości i coraz to nowsze ci się podobały Wszystkie płytki już mam wybrane opróczy tych do jednej górnej łazienki U nas kafle prawie na całym parterze, więc dlatego tak niecierlpliwie czekam, aż się podłogówka wygrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.11.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Aaaaaaa no to faktycznie nieźle was przetrzymał . Trzymam kciuki za poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Do tego wszystkiego U W A G A!!! W poniedziałek wchodzi ekipa od ocieplenia zew. Ryzykujemy - wychodzi nasza desperacja - ale jednak chcemy coś robić podczas tej zimy a to oznacza że nie mamy wyboru. my całą zimę robiliśmy, bo dom był ocieplony styropianem z siatką... odpukać, nic złego się nie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.11.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 tofee, przeczytałam caaaały Twój dziennik. Domek udny, pomysły rewelacyjne. Jaka masz dachówkę na daszku? Bardzo ładny kolor Cześć AGP, witamy w naszych skromnych progach i dziękujemy za komplement . Na dachu mamy RuppCeramike Sirius13 kolor antracyt. Kolor jest super, prezentuje się świetnie, nawet zwolennicy tradycyjnych ceglastych dachów po wizycie u nas zmieniali zdanie i decydowali się na antracyt. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts