Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem zdołowana, zamiast atmosfery świąt czuję paraliżującą bezsilność i mam wrażenie że nasz dom zamiast przybliżać oddala się w siną dallllllll :cry: :cry: .

Nadal przecieka nam dach, przeciekają kominy :cry: ... liczyliśmy że zimą coś ruszymy ze środkiem ... NIE MA SZANS :(.

Trzymam kciuki i wierzę, że wszystko ułoży się po Twojej myśli!

My też mieliśmy problemy "kominowe", co prawda nie przeciekały, ale były tak wymurowane, że musieliśmy spoooooro kasy włożyć na ulepszanie ich.... Poza tym non stop mamy problem z piecem gazowym :-?

Tak więc uszy do góry! będzie dobrze

Zrobiliśmy sobie dzisiaj mini rajd po marketach budowlanych w nieśmiałym poszukiwaniu pierwszych płytek ... na pierwszy rzut pójdzie kotłownia, garaż. Zero sukcesu :(

"Prawdziwe płytki" już poniekąd wybrane a przynajmniej mamy jakieś typy. Teraz tylko wybierając coś do pomieszczeń gospodarczych muszę zaoszczędzić na te piękne ... do łazienek i kuchni.

Podczas ostatniego wypadu po sklepach znalazłam mozaikę przemysłową do mojego mikro wc na dole, palisander śliczny już go sobie wyobrażam z zimną szarą matową płytką ...

wygląda w tym stylu ... mniam.

http://images48.fotosik.pl/241/3e57d4af39afcc6c.jpg