Monis 29.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 fajny. a co to? stolik z Bydgoskich Mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.12.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 W Nowym Roku 2010 życzę przede wszystkim zdrówka, bo najważniejsze, spełnienia marzeń, *bezstresowej budowy/ wykańczania/ przeprowadzki*, a potem to już tylko szczęścia w nowych czterech kątach, prawdziwych przyjaciół, sukcesów zarówno w życiu osobistym jak i zawodowym, no i pieniążków bo chociaż szczęścia nie dają to w szczęściu pomagają A dzisiejszej nocy zabawy do białego rana w najlepszym towarzystwie, dobrej muzy, wygodnych butów i pysznego szampana * niepotrzebne skreślić http://foto2.m.onet.pl/_m/80b3b55c4cdc1651fae933217c1cfb46,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.holidays.zingerbugimages.com/NewYear/happy_new_year_reflecting_smile.gif Coby Wam się dobrze działo budowało meblowało i mieszkało!!! Życzy rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.01.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 W starym roku ostatnia... w Nowym Roku pierwsza! ... będzie pięęęknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.01.2010 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Cześć Rasiu witamy u nas w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.01.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 mam nadzieje że to rok super przeprowdzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 mam nadzieje że to rok super przeprowdzek Się z zazdrości przeprowadzę jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.01.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 mam nadzieje że to rok super przeprowdzek Się z zazdrości przeprowadzę jeszcze raz... z domu do garażu i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 mam nadzieje że to rok super przeprowdzek Się z zazdrości przeprowadzę jeszcze raz... z domu do garażu i z powrotem Nie uwierzysz... 100m mieszkanie zostawiłam pełne różnych różności i mebli... jest jeszcze co przeprowadzać... tylko po co? ... skoro przez 3 miesiące nic nam z tego nie brakowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.01.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 mam nadzieje że to rok super przeprowdzek Się z zazdrości przeprowadzę jeszcze raz... z domu do garażu i z powrotem Nie uwierzysz... 100m mieszkanie zostawiłam pełne różnych różności i mebli... jest jeszcze co przeprowadzać... tylko po co? ... skoro przez 3 miesiące nic nam z tego nie brakowało? jeśli przez tyle czasu nie brakowało Wam tych rzeczy to rzeczywiście najlepszy znak, że można się bez nich obyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.01.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 o ile to np nie jest koszyczek na wielkanocne jajka albo płetwy i akwalung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 o ile to np nie jest koszyczek na wielkanocne jajka albo płetwy i akwalung Nooo... tu mnie złapałaś... ... akwalung z płetwami muszę przeprowadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.01.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 mam nadzieje że to rok super przeprowdzek Oby oby oby oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.01.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A tak w ramach niezaśmiecania swojego 27 m mieszkania właśnie kupiliśmy sobie w Media (na wyprzedaży -22%) elektrycznego grilla i superaśną extra wypasioną suszarkę dla mnie (której opakowanie z dodatkami jest wielkości tego od grilla) . Silne postanowienie noworoczne - będziemy się zdrowiej odżywiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 znaczy ta suszarka to do sałaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ty sie dziewczyno nie przejmuj linkami. Ja to sobie zrobiłam kiedyś całą linkownię i do teraz do niej wracam. Bardzo przydatna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.01.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ale ja bym chciała coś więcej niż tylko przydatne linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 tofee spokojnie. wiem że najważniejsze są realne kroki naprzód ale przygotowania też są bardzo ważne. bez nich potem się na szybko podejmuje złe decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.01.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Czy ja już pisałam jak bardzo nienawidzę mojego wykonawcę?!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 cóż... ja nie mam aż tak negatywnych uczuć ale miłością to też do moich wykonawców nie pałam. większość z nich niesłowna i coś spaprała. a już pan mariusz który jak widać na suwaczku zamiast dwóch miesiecy dłubie się w ścianach dziewiąty miesiąc doprowadza mnie do rozpaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts