Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W Nowym Roku 2010 życzę przede wszystkim zdrówka, bo najważniejsze, spełnienia marzeń, *bezstresowej budowy/ wykańczania/ przeprowadzki*, a potem to już tylko szczęścia w nowych czterech kątach, prawdziwych przyjaciół, sukcesów zarówno w życiu osobistym jak i zawodowym, no i pieniążków bo chociaż szczęścia nie dają to w szczęściu pomagają :D

A dzisiejszej nocy zabawy do białego rana w najlepszym towarzystwie, dobrej muzy, wygodnych butów i pysznego szampana :D

* niepotrzebne skreślić :wink:

http://foto2.m.onet.pl/_m/80b3b55c4cdc1651fae933217c1cfb46,10,19,0.jpg

mam nadzieje że to rok super przeprowdzek :wink:

Się z zazdrości przeprowadzę jeszcze raz... :wink: :lol: :lol:

z domu do garażu i z powrotem 8)

Nie uwierzysz... 100m mieszkanie zostawiłam pełne różnych różności i mebli... jest jeszcze co przeprowadzać... tylko po co? :roll: ... skoro przez 3 miesiące nic nam z tego nie brakowało? :lol:

mam nadzieje że to rok super przeprowdzek :wink:

Się z zazdrości przeprowadzę jeszcze raz... :wink: :lol: :lol:

z domu do garażu i z powrotem 8)

Nie uwierzysz... 100m mieszkanie zostawiłam pełne różnych różności i mebli... jest jeszcze co przeprowadzać... tylko po co? :roll: ... skoro przez 3 miesiące nic nam z tego nie brakowało? :lol:

jeśli przez tyle czasu nie brakowało Wam tych rzeczy to rzeczywiście najlepszy znak, że można się bez nich obyć :)

A tak w ramach niezaśmiecania swojego 27 m mieszkania właśnie kupiliśmy sobie w Media (na wyprzedaży -22%) elektrycznego grilla i superaśną extra wypasioną suszarkę dla mnie (której opakowanie z dodatkami jest wielkości tego od grilla) :oops:.

Silne postanowienie noworoczne - będziemy się zdrowiej odżywiać :wink:.

cóż... ja nie mam aż tak negatywnych uczuć ale miłością to też do moich wykonawców nie pałam. większość z nich niesłowna i coś spaprała. a już pan mariusz który jak widać na suwaczku zamiast dwóch miesiecy dłubie się w ścianach dziewiąty miesiąc doprowadza mnie do rozpaczy