78mysz 04.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 o Bossszzz, przyszłam wymacac teren, a tu taki stan rzeczy panuje, ze nie wiem czy mam uciekać, czy wspierać Mało kto kocha swojego wykonawcę, to dość naturalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 czy ja wiem... niektórzy po prostu mają szczęście trafić na normalnych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.01.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Byli i fantastyczni. Przyszli, zrobili, w terminie i dobrze . Dlaczego od budowy trafił nam się oporowy partacz i do tego taki nieterminowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.01.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ale teraz już tylko dobrze będzie . Znalazłam płytki na podłogę do kuchni. Niestety okazało się, że to dekor i co gorsza kosztuje też jak dekor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.01.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 http://images37.fotosik.pl/239/34fc244da27327b9.jpg W płytce mienią się dodatkowo połyskujące opiłki. Efekt jednej szt. super!! Jakby wyglądały na całości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 cóż... ja nie mam aż tak negatywnych uczuć ale miłością to też do moich wykonawców nie pałam. większość z nich niesłowna i coś spaprała. a już pan mariusz który jak widać na suwaczku zamiast dwóch miesiecy dłubie się w ścianach dziewiąty miesiąc doprowadza mnie do rozpaczy potomka mógłby się w tym czasie dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.01.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 cóż... ja nie mam aż tak negatywnych uczuć ale miłością to też do moich wykonawców nie pałam. większość z nich niesłowna i coś spaprała. a już pan mariusz który jak widać na suwaczku zamiast dwóch miesiecy dłubie się w ścianach dziewiąty miesiąc doprowadza mnie do rozpaczy potomka mógłby się w tym czasie dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.01.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 W płytce mienią się dodatkowo połyskujące opiłki. Efekt jednej szt. super!! Jakby wyglądały na całości . Tofee, czypowierzchnia tych dekorów ma jakąś strukturę czy jest gładka? Bo z zagłębieniami do kuchni na podłogę nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.01.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No gładka nie jest ma strukturę troszkę jak płytka mozaika ... chyba ... Myślisz że to problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No gładka nie jest ma strukturę troszkę jak płytka mozaika ... chyba ... Myślisz że to problem? Ja może mam schizę, ale w kuchni unikam wszelkim zakamarków, w które może się dostać brud, i które będę musiała czyścić na kolanach szczoteczką do zębów W łazience i przylegajacej do niej garderobie będę miała płytki z takimi małymi zagłębieniami i też się zastanawiam, czy nie będzie z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.01.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 O tym nie pomyślałam, jeszcze będę musiała pomacać i się zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Te kafle są bardzo ładne, ale przemyśl jeszcze aspekt praktyczny No i skoro Ci się podobają, to może znajdziesz dla nich inne miejsce? Albo ułożyć kilka dekorów na środku kuchni, a wzdłuż ciągu szafek płytki podstawowe? Czy te podstawowe są gładkie, bez zagłębień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.01.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Gładkie i kolor mają super. Problem w tym, że ta moja kuchnie jest na tyle mała że nie ma tam za bardzo miejsca na szaleństwa z koncepcjami-dekorami przy kaflach 60x60 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.01.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Gładkie i kolor mają super. Problem w tym, że ta moja kuchnie jest na tyle mała że nie ma tam za bardzo miejsca na szaleństwa z koncepcjami-dekorami przy kaflach 60x60 . A kafle są tylko w jednym rozmiarze? Nie ma np 45x45? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.01.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Z podstawowym kaflem to nie wiem ale te "moje" są tylko takie wielkie i cały ich urok w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Z podstawowym kaflem to nie wiem ale te "moje" są tylko takie wielkie i cały ich urok w tym Oj, to masz temat do przemyśleń. Na pocieszenie dodam, że to dopiero początek dylematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.01.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hehe, dlatego już tak bardzo się nie wyrywam do tego wykańczania bo mam te 2-3 miesiące na podjęcie ostatecznych decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.01.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 A macie już jakieś pewniaki? W sensie podjętych decyzji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.01.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Wiemy że chcemy merbau na parterze to z parkietu. Co do płytek to myślałam o Alfa star karatach w beżu. Do tej pory tylko to potrafiłam sobie wyobrazić na tyle żeby móc powiedzieć że mi się podoba.Kafle w holu i technicznych - nic. Kafle w wc na dole - mam koncepcję na szaro + drewno palisander (pisałam coś wcześniej i mozaice przemysłowej). Góry jeżeli ruszymy to będzie to tylko podłoga i będzie to bielony jesion (olej lub lakier mat). Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.01.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Czyli kilka strategicznych dezycji już jest A na pozostałe macie jeszcze trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts