tofee 26.04.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Cena zawsze jest wrogiem nr 1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.04.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 bardzo podobają mi się kominki szczególnie ten salonowy - ten wkład był długo moim faworytem.. ale ostatecznie stanęło na Volcano AT Dzięki, podobno właśnie dojechały na budowę. Mąż koordynuje akcje a ja się lenię w łóżku przy forum . A tak poza tym to u ciebie pierwszej wypatrzyłam kominki o panoramicznym kształcie za akceptowalne pieniądze i ostatecznie padło na waszą firmę kominkową , więc połowa przyszłego sukcesu dzięki waszemu kominkowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.04.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 ja podtynk z termostatem zrobiłam z kludi zewnętrzne z termostatem z Grohe - jest super i wcale nie uważam że musi być podtynk. podtynk mam tylko tam gdzie mam okrągłą ścianę i normalna bateria w ogóle nie wchodziła w gre na paffoni z termostatem NIGDY bym sie nie zdecydowała. na podtynk - raczej zucchetti ale ta cena... Dzięki Efi za opinię. Jak padnie na zew. to pewnie stanie na Grohe Euphoria. Ale nadal szukam w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Efilko, ja byłam przekonana, że masz też Berry albo Level:rolleyes: bo mam. wannowe i umywalkowe. i berry i level. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.04.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 bardzo się cieszę, że mogłam się w czymś przysłużyć :) super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.04.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Czy kamień Galaxy Black może mieć złotawo brązowe opiłki???? Mąż właśnie wrócił z takim newsem . To chyba niemożliwe???? Nie przeżyję złotawego odcienia, to nie tak miało wyglądać . Jutro pakuję się i jadę na inspekcję. Kamień do sypialni piękny ... czarny bez zarzutu (widziałam na fotce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.04.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Poza tym panowie w pełni profesjonalnie przygotowani. Nawet swój odkurzacz przywieźli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 jeśli galaxy star to to samo to na pewno - to są zatopione 'opiłki' miedzi i błyszczą na złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.04.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Ale jak oglądałam próbkę to było to srebrne z szarymi przebiciami a nie złoto z brązem, więc może to jednak nie ta sama odmiana granitu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.04.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Czy kamień Galaxy Black może mieć złotawo brązowe opiłki???? Mąż właśnie wrócił z takim newsem . To chyba niemożliwe???? Nie przeżyję złotawego odcienia, to nie tak miało wyglądać . Jutro pakuję się i jadę na inspekcję. Kamień do sypialni piękny ... czarny bez zarzutu (widziałam na fotce). nie ma to jak przekonać się na własne oczy - może te złoto brązowe opiłki to tylko efekt oświetlenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.04.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 nie ma to jak przekonać się na własne oczy - może te złoto brązowe opiłki to tylko efekt oświetlenia? To jedyne co mi przychodzi do głowy jako wytłumaczenie, ale przyznam że nawet w mojej głowie brzmi to jako mocno naciągana wersja . Nie wiem jak wytrwam do "jutra po pracy" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.04.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 To jedyne co mi przychodzi do głowy jako wytłumaczenie, ale przyznam że nawet w mojej głowie brzmi to jako mocno naciągana wersja . Nie wiem jak wytrwam do "jutra po pracy" . daleko masz na budowę? chociaż nie... przez noc i tak nic się nie zmieni, a lepiej będzie jak obejrzysz sobie to przy świetle dziennym. przed pracą nie zdążysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.04.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 bo mam. wannowe i umywalkowe. i berry i level. ufff, już się bałam, że jakieś omamy miałam czy innne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 ja bym wsiadła w auto. z tego co widzę w sieci http://www.stone-network.com/india/granite/black_galaxy.html i w wielu innych miejscach galaxy star i black galaxy to dwie nazwy tego samego kamienia. on NA PEWNO ma złote opiłki. Jest przepiękny. to nasz wybór na blat. Ma o u siebie też marysia. Nie ulega jednak wątpliwości że to miedź i nie ma szans żeby się błyszczała na srebrno. Widziałam go w bardzo wielu miejscach i nie ma mowy o pomyłce przy 'innym oświetleniu'.Może to jednak inny gatunek? Albo ja po prostu za mało jednak się naoglądałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.04.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 ja bym wsiadła w auto. z tego co widzę w sieci http://www.stone-network.com/india/granite/black_galaxy.html i w wielu innych miejscach galaxy star i black galaxy to dwie nazwy tego samego kamienia. on NA PEWNO ma złote opiłki. Jest przepiękny. to nasz wybór na blat. Ma o u siebie też marysia. Nie ulega jednak wątpliwości że to miedź i nie ma szans żeby się błyszczała na srebrno. Widziałam go w bardzo wielu miejscach i nie ma mowy o pomyłce przy 'innym oświetleniu'. Może to jednak inny gatunek? Albo ja po prostu za mało jednak się naoglądałam... Efi, u mnie na monitorze granit z linka wygląda jakby miał srebrne opiłki - i takie granity pokazywano nam jak szukaliśmy blatu do kuchni. Teraz jak będę na żywo oglądać jakiś galaxy to dokładnie się przyjrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.04.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 To może ja te próbki oglądałam przy nieodpowiednim świetle . Ale na100% złota tam nie widziałam . Q...wa! Ale kamień wyglądał idealnie!!! Więc może i ten mój będzie piękny ... skoro każda próbka do tej pory tak mi się podobała. Jak nie wytrzymam to pojadę przed pracą ... chociaż rano mam ważne spotkanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Efi, u mnie na monitorze granit z linka wygląda jakby miał srebrne opiłki - i takie granity pokazywano nam jak szukaliśmy blatu do kuchni. Teraz jak będę na żywo oglądać jakiś galaxy to dokładnie się przyjrzę. nio. ale podpis jednoznaczny This material has a dark black background with golden specks in it. i takim go pamietam. dodam bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 bedzie slicznie. to jeden z najpiekniejszych jak nie najpiekniejszy i najdrozszych jak nie najdrozszy granit na rynku jest cudowny. nic sie nie martw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.04.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 To może ja te próbki oglądałam przy nieodpowiednim świetle . Ale na100% złota tam nie widziałam . Q...wa! Ale kamień wyglądał idealnie!!! Więc może i ten mój będzie piękny ... skoro każda próbka do tej pory tak mi się podobała. Jak nie wytrzymam to pojadę przed pracą ... chociaż rano mam ważne spotkanie . spotkanie nie zając... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 nio. ale podpis jednoznaczny This material has a dark black background with golden specks in it. i takim go pamietam. dodam bardzo dobrze. w opisy nawet nie zerknęłam, przyznaję się bez bicia:rolleyes: i też wydaje mi się, że nie może być źle skoro to galaxy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts