Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

Witaj Tofee!!! :)

natrafilam dziś na Twój dziennik i jestem zachwycona - wszystko w moim guście....:):) jestem bardzo ciekawa efektu końcowego kominka. Jak możesz zdradź proszę cenę tego czarnego granitu...... mi marzy się taki na blat kuchenny i kto wie może też kominek.....

będę często zaglądać i podglądać postępy....:):):):) pozdrawiam

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byłam, zobaczyłam i nie da się ukryć złotawo to wygląda.

Ale pomimo że inaczej niż zakładałam kamień jest przepiękny!!! Baaaaardzo ciemny, migocze z każdej strony, skąd dochodzą promienie światła. Oglądałam i przy naturalnym świetle i przy lampach (trochę się zasiedzieliśmy) i za każdym razem kamień wygląda inaczej, co dodaje mu wręcz magiczności.

Przy drugim kominku wybraliśmy Absolut Black.

M. zadał mi wczoraj pytanie czy teraz nie wybrałabym do salonu tego granitu ... Hmmm jest tak elegancki i idealny, że na 100% prezentowałby się na salonowej obudowie wyśmienicie ... ale pomimo, że widziałam Galaxy tylko w kawałkach to jest absolutnie cudny i efekt będzie nieziemski :lol2:.

super :) ja się wahałam, czy na blat kuchenny wybrać Star Galaxy czy może kwarcyt, ale jednak kamień naturalny jest zdecydownie piękniejszy:rolleyes:

:wave:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mamy kominki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wave:

Są tak super, że nie mogę wysiedzieć na miejscu z radochy:lol2: :lol2: :lol2: !!! Jak dziecko!!!!! Jeszcze tylko dopieszczenie elementów obudowy i jak dla mnie salon prawie gotowy :wave:

Mam tylko komórkowe a do tego nie mam kabla tak do ok środy :( więc jak M. nie wymyśli czegoś z przesyłem bezkablowym to nieprędko :(.

A chętnie bym się pochwaliła ... bo serio nic do tej pory chyba mnie aż tak nie ucieszyło na tej budowie. Jest dokładnie tak jak chciałam. Ze współpracy jesteśmy bardzo zadowoleni. Za dwa dni pierwsza próba ognia :wiggle:.

Mam tylko komórkowe a do tego nie mam kabla tak do ok środy :( więc jak M. nie wymyśli czegoś z przesyłem bezkablowym to nieprędko :(.

A chętnie bym się pochwaliła ... bo serio nic do tej pory chyba mnie aż tak nie ucieszyło na tej budowie. Jest dokładnie tak jak chciałam. Ze współpracy jesteśmy bardzo zadowoleni. Za dwa dni pierwsza próba ognia :wiggle:.

z komóreczki to przez bluetooth na kompa powinno dać radę:rolleyes:

superalnie, że efekt Was cieszy :)

Boję się wykończeniówki. Do tej pory jak pokazują nasze doświadczenia krótkie jasno zdefiniowane zlecenia były współpracą pełną profesjonalizmu . Wszystko to co trwa długo i polega na różnorodności zadań - PORAŻKA!!!

Jak to rozwiązać? Żeby znowu nie trafić na debila i partacza który pokocha naszą budowę i postanowi w niej przezimować???

z komóreczki to przez bluetooth na kompa powinno dać radę:rolleyes:

superalnie, że efekt Was cieszy :)

A myślisz że 4 letni laptop ma bluetooth? M .coś próbował ale nie wyszło jeszcze dzisiaj go pomęczę. Jak nie, to prześlemy mailem i odbiorę na kompie :p.

Boję się wykończeniówki. Do tej pory jak pokazują nasze doświadczenia krótkie jasno zdefiniowane zlecenia były współpracą pełną profesjonalizmu . Wszystko to co trwa długo i polega na różnorodności zadań - PORAŻKA!!!

Jak to rozwiązać? Żeby znowu nie trafić na debila i partacza który pokocha naszą budowę i postanowi w niej przezimować???

Tofee, ja spokojnie mogę naszych polecić, bo naprawdę myślący są i kulturalni (i nie palą :cool:). Robią dokładnie, ale wolno. Wszystko co nam wycenili przed wejściem, tzn łazienki i układanie kafli na parterze cenowo jest rozsądne (za m2 płytek 55zł brutto - na wszystko dają fakturę), ale jeśli trafi się coś ad hoc, to walą takie ceny, że zbieramy szczęki z podłogi. Plus jest taki, że za wszystko, co zostało ustalone z góry płacimy tyle, ile wyliczyli i nie ma później gadek, że chcą więcej bo czegoś tam nie przewidzieli, chyba że ewidentnie coś zmieniamy. Kolejny plus jest taki, że nie będą u Was mieszkać, bo są z Warszawy :)

Jeśli mielibyście ochotę sprawdzić u nas ich robotę, to daj znać:)

Ekipę mamy już zaklepaną, polecani, myślący, czyści, z nałogów tylko dużo kawy ;), ale i tak się boję jak nie wiem co. Najbardziej tego że to będzie nikończąca się opowieść a ja chcę już i koniec. Dzięki Bogu że u nas gł. dół (a to jednak połowa roboty jak nie mniej) a góra to jak starczy czasu ... kasy ... albo zabraknie nam miejsca na dole :p

Ekipę mamy już zaklepaną, polecani, myślący, czyści, z nałogów tylko dużo kawy ;), ale i tak się boję jak nie wiem co. Najbardziej tego że to będzie nikończąca się opowieść a ja chcę już i koniec. Dzięki Bogu że u nas gł. dół (a to jednak połowa roboty jak nie mniej) a góra to jak starczy czasu ... kasy ... albo zabraknie nam miejsca na dole :p

Tofee, bądź dobrej myśli, nie ma co się martwić na zapas. Jak ekipa sprawdzona to będzie dobrze:)

I na wszystko przyjdzie czas :)

Patrzeć na lewo!!! nie patrzeć na bałagan po prawej.

http://images46.fotosik.pl/289/477a907d7f478db3med.jpg

Chodzi mi o tą wnękę ... czy spłycić ją o połowę (do ok 35 cm głębokości obecnie ok 70 po podłodze) a w niej takie półki w takim stylu

http://images41.fotosik.pl/270/731215d55fc17fe2med.jpg