tofee 03.05.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Dodam że szerokość wnęki to 135 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.05.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 hm, ja bym zrobiła zabudowę tak czy inaczej, bo chyba nie masz miejsca na drewno przy kominku (?), a na dole tej zbudowy możesz zrobić wnękę na drewienko a kwestia półek - jeśli taka aranżacja nie do końca Ci pasuje, to można ją chyba zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.05.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Pomysł mi się podoba, zastanawiam się tylko czy nie będzie wyglądał jakbym to robiła na "upartego". Na rysunku przy zachowaniu proporcji wygląda ok, pytanie jak będzie w realu. A co do drewna, to sama nie wiem czy chcę jakąś półkę. Kojarzy mi się to z syfem i robakami z drewna i myślałam raczej o jakimś przenośnym koszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.05.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Pomysł mi się podoba, zastanawiam się tylko czy nie będzie wyglądał jakbym to robiła na "upartego". Na rysunku przy zachowaniu proporcji wygląda ok, pytanie jak będzie w realu. A co do drewna, to sama nie wiem czy chcę jakąś półkę. Kojarzy mi się to z syfem i robakami z drewna i myślałam raczej o jakimś przenośnym koszu. jak wyjdzie inaczej niż sobie wyobrażasz, to zabudowę k-g bardzo łatwo zdemontować my zrobiliśmy wnękę na drewno pod schodami od strony salonu, po spotkaniu z dzikiem w piątek robale mi nie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 05.05.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 kominek miodzio, zabudowa na obrazku wydaje się ok, do tej wnęki i tak nie wciśniesz nic sensownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 05.05.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 ... i tak nie wciśniesz nic sensownego To raczej fakt , grunt to jakoś się przekonać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.05.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 a propos lampy - nad schody by się nadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.05.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Dokładnie o tym miejscu pomyślałam jak ją zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 tak myślałam Tofee, a Ty na tur de mazowsze nie masz ochoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.05.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Chyba jestem zbyt nieśmiała i introwertyczna na takie imprezy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.05.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Chyba jestem zbyt nieśmiała i introwertyczna na takie imprezy . ja też nie jestem duszą towarzystwa, ale lubię poznawać nowych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.05.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Za to na 100% można założyć że nie będzie problemu ze znalezieniem wspólnego temat przez uczestników - zawsze można pogadać ooooooooooo hmmmm budowaniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.05.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 no, sama widzisz pogadaj z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.05.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Dzisiaj paliliśmy w kominku. Mogłabym tak siedzieć i patrzeć w ogień godzinami, zawsze tak miałam a teraz mam do tego bardzo atrakcyjne narzędzie, obawiam się że moje pobyty na budowie mogą być od teraz ciut mniej efektywne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.05.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 tofee doskonale rozumiem twój zachwyt przez cała zimę nie mogłam się nacieszyć tym "patrzeniem w ogień" teraz mi trochę tego brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.05.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 ogień magiczny jest Skaba, nie wiem jak u Ciebie pogoda, ale u nas jest tak chłodno, że żałuję, że ogrzewanie spółdzielnia już wyłączyła - na takie chłodne wieczory kominek jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.05.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 u mnie też do tej pory pogoda była parszywa i bardzo chętnie bym w kominku napaliła, ale w domu, przy wyłączonym ogrzewaniu, jest 22 stopnie.. więc trochę za ciepło na uruchamianie kominka.. a dziś jeszcze cieplej, bo cały dzień słoneczko pięknie świeciło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.05.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 na zewnątrz jakoś cieplej mam niż w domu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.05.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 u mnie dzisiaj było 26 stopni, więc na dworze cieplej niz w domu, ale poprzednie dni masakryczne były.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.05.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 U nas dom jest bardzo wyziębiony po zimie i ciepło z kominka jak znalazł dla tych przemarzniętych murów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts