Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Ell :D.

A razem z dostawą składziku zaczęło się ... oczywiście każdy kto przyjeżdża ciekawski zakupów zaczyna od ... A te do kuchni to nie za ciemne ??? :bash:.

Nie no przecież wybierając miałam bielmo na oku i nie dopatrzyłam się że to prawie czarny . Korci mnie żeby do czasu ostatecznego efektu nie wpuszczać gapiów i nie być narażonym na takie komentarze ... :cool:.

to nie jest zły pomysł ;) jak zaczną Ci wydziwiać to w końcu sama się zniechęcisz :)

Ell super dobraliście kolory na elewacji, plizz napisz co to to jasne (marka nr kolorku). Na zdjęciach wygląda idealnie śmietankowo, nie - żółte, nie - morelkowe, idealny ciepły biały ...

Tynki mamy z Greinplastu - niestety nie znalazłam wzornika w necie, a numerków nie mam w głowie ale sprawdzę na fakturze i dam znać. Ten jasny ciepło wygląda tylko w słońcu :) przy zachmurzonym niebie jest to taki przybrudzony biały:rolleyes:

jeszcze raz zapraszam do siebie, to sobie na żywo obejrzysz ;)

odnośnie opraw sprawdź chorsa ma tam takie oprawy

o widzę następna miłośniczka le rabli, wiesz już jak będą położone i podłoga to noix czy jaśniejsze:D

Podłoga w kolorze Vanille, jedynie w tym chyba jesteśmy oryginalni bo jeszcze się spotkałam żeby ktoś wybrał taki kolor (ale może w swojej naiwności się mylę) :p.

Dekory planujemy na jednej ścianie prysznica (tej bez baterii) i nad wanną wychodzące spod zabudowy GK gdzie będzie ukryte światło.

Bardzo mi się podoba połączenie kolorystyczne płytki podstawowej z podłogą, kolory wychodzą bardzo ciepłe ... mam nadzieję, że całość ładnie się skomponuje.

Co do opraw chorsa to mam jedne na oku ... o takie

http://light-s.pl/pliki/chors/optr2tw/optr2tfoto.jpg

ale chciałam zobaczyć i pomacać na żywo ... a tu doopa. A żeby na lampy brać urlop to wydaje mi się to już lekką przesadą :evil:.

Potrzebuje oprawy do kuchni i salonu ... salon w stylu jak wkleiłam, kuchnia - cały sufit obniżony i oprawy bezramkowe wtopione w środek. Nie wiem ile ani gdzie je umieścić żeby było najlepiej. Muszę chyba to sobie jakoś rozrysować :eek:.

bardzo przyjazne klientowi godziny, to już urzędy czasem do 18ej otwarte....

Ell szkoda gadać, a salon duży przy trasie Poznańskiej w życiu bym nie przypuszczała że tak to się skończy ... szukam dalej gdzie mogę sobie pooglądać "śliczności" ale w normalnych porach ;).

Tofee, ja sobie atrapy chorsów z kartonu zrobiłam i przykleiłam do sufitu, bo nie umiałam sobie wyobrazić, ile zajmą miejsca ;)

Tylko ja nawet nie wiem w jakim punkcie sufitu to powinno wisieć żeby dawać optymalną ilość światła, a będę miała ograniczoną ilość nad blatami - brak wiszących szafek ;-/