sure 23.05.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Piękne płytki, Tofee! I na pewno nie za ciemne! Jeśli chodzi o elewację, to trzymam kciuki za kolorki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.05.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Dzięki Ell . A razem z dostawą składziku zaczęło się ... oczywiście każdy kto przyjeżdża ciekawski zakupów zaczyna od ... A te do kuchni to nie za ciemne ??? . Nie no przecież wybierając miałam bielmo na oku i nie dopatrzyłam się że to prawie czarny . Korci mnie żeby do czasu ostatecznego efektu nie wpuszczać gapiów i nie być narażonym na takie komentarze ... . to nie jest zły pomysł jak zaczną Ci wydziwiać to w końcu sama się zniechęcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.05.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Ell super dobraliście kolory na elewacji, plizz napisz co to to jasne (marka nr kolorku). Na zdjęciach wygląda idealnie śmietankowo, nie - żółte, nie - morelkowe, idealny ciepły biały ... Tynki mamy z Greinplastu - niestety nie znalazłam wzornika w necie, a numerków nie mam w głowie ale sprawdzę na fakturze i dam znać. Ten jasny ciepło wygląda tylko w słońcu przy zachmurzonym niebie jest to taki przybrudzony biały:rolleyes: jeszcze raz zapraszam do siebie, to sobie na żywo obejrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.05.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kusisz kusisz ... aż w końcu cię nawiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.05.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kusisz kusisz ... aż w końcu cię nawiedzę kropla drąży skałę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.05.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Fotki będą jak wrócimy z budowy , a zaraz jadę wybierać i dopasowywać oprawy, na temat których nikt nie chciał się wypowiedzieć Tofee, wybraliście coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.05.2010 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Okazało się że salon ekspozycyjny (czy jakoś tak to się ładnie nazywa) jest czynny pon.-pt w godz. 8-16. Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 25.05.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 (edytowane) odnośnie opraw sprawdź chorsa ma tam takie oprawyo widzę następna miłośniczka le rabli, wiesz już jak będą położone i podłoga to noix czy jaśniejsze:D Edytowane 25 Maja 2010 przez a-nita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.05.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Okazało się że salon ekspozycyjny (czy jakoś tak to się ładnie nazywa) jest czynny pon.-pt w godz. 8-16. Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać ... bardzo przyjazne klientowi godziny, to już urzędy czasem do 18ej otwarte.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.05.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 odnośnie opraw sprawdź chorsa ma tam takie oprawy o widzę następna miłośniczka le rabli, wiesz już jak będą położone i podłoga to noix czy jaśniejsze Podłoga w kolorze Vanille, jedynie w tym chyba jesteśmy oryginalni bo jeszcze się spotkałam żeby ktoś wybrał taki kolor (ale może w swojej naiwności się mylę) . Dekory planujemy na jednej ścianie prysznica (tej bez baterii) i nad wanną wychodzące spod zabudowy GK gdzie będzie ukryte światło. Bardzo mi się podoba połączenie kolorystyczne płytki podstawowej z podłogą, kolory wychodzą bardzo ciepłe ... mam nadzieję, że całość ładnie się skomponuje. Co do opraw chorsa to mam jedne na oku ... o takie http://light-s.pl/pliki/chors/optr2tw/optr2tfoto.jpg ale chciałam zobaczyć i pomacać na żywo ... a tu doopa. A żeby na lampy brać urlop to wydaje mi się to już lekką przesadą . Potrzebuje oprawy do kuchni i salonu ... salon w stylu jak wkleiłam, kuchnia - cały sufit obniżony i oprawy bezramkowe wtopione w środek. Nie wiem ile ani gdzie je umieścić żeby było najlepiej. Muszę chyba to sobie jakoś rozrysować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.05.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Orientujecie się jak chorsy wyglądają w eksploatacji cenowo? Co ile wymienia się wkładzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.05.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Tofee, ja sobie atrapy chorsów z kartonu zrobiłam i przykleiłam do sufitu, bo nie umiałam sobie wyobrazić, ile zajmą miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.05.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Orientujecie się jak chorsy wyglądają w eksploatacji cenowo? Co ile wymienia się wkładzik? jeszcze nie esploatuję, to nie pomogę niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.05.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 bardzo przyjazne klientowi godziny, to już urzędy czasem do 18ej otwarte.... Ell szkoda gadać, a salon duży przy trasie Poznańskiej w życiu bym nie przypuszczała że tak to się skończy ... szukam dalej gdzie mogę sobie pooglądać "śliczności" ale w normalnych porach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.05.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Tofee, ja sobie atrapy chorsów z kartonu zrobiłam i przykleiłam do sufitu, bo nie umiałam sobie wyobrazić, ile zajmą miejsca Tylko ja nawet nie wiem w jakim punkcie sufitu to powinno wisieć żeby dawać optymalną ilość światła, a będę miała ograniczoną ilość nad blatami - brak wiszących szafek ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.05.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 wrzuć rzut pomieszczenia z blatami i wymiarami to pokombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.05.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 heheheh ... zrobię i na 100% wrzucę, na razie mam to w głowie i opisane ... rysunków brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.05.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 nie mówię, że już i zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.05.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 to Uffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.05.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 nabazgraj odręcznie jutro w pracy, zrób skana i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts