Elena76 13.06.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 tak, w łazience mam sufit obniżony, więc muszę coś w niego wcisnąć masz normalny sufit, bez k-g? a ku jakiej opcji się skłaniasz - coś nowoczesnego i prostego czy jakiś glamurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.06.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Sufit będzie podwieszany (wymyśliłam sobie dwie rampy podświetlane wzdłuż dwóch ścian), ale w suficie nie chciałam nic nowoczesnego, jakoś wydaje mi się, że do tych płytek nie bardzo pasuje ... ale nic innego nie bardzo mi się podoba i delikatnego pata mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.06.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 rampy też mam jedna nad lustrem, a druga po przeciwnej stronie, ale nie na całej długości tylko nad kibelkiem według mnie nowoczesne też pasują, to jeszcze zależy jakie baterie i ceramikę planujesz. i w końcu trafisz na coś, co Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.06.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ale wolałabym chociaż mieć koncepcję co mi się podoba, a tu nulllll . Załamuje mnie perspektywa ślęczenia przed kompem i przeglądanie setek stron w poszukiwaniu czegoś co będzie "ok". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.06.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ale wolałabym chociaż mieć koncepcję co mi się podoba, a tu nulllll . Załamuje mnie perspektywa ślęczenia przed kompem i przeglądanie setek stron w poszukiwaniu czegoś co będzie "ok". Tofee, ja tak mam ze wszystkimi wyborami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.06.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ale efekt jest BINGO!!! a nie smętne "ok", u mnie jak nie ma początkowej koncepcji to jakoś idzie jak po grudzie do samego końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.06.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ale efekt jest BINGO!!! a nie smętne "ok", u mnie jak nie ma początkowej koncepcji to jakoś idzie jak po grudzie do samego końca owszem, niektóre efekty są zadawalające, ale okupione właśnie takimi mękami braku koncepcji jak Ty teraz przechodzisz zobaczysz, znajdziesz to czego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 13.06.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 (edytowane) witam wy tu o lampach do le rabli i ja to mam dopiero zgawostkę, sufitu podwieszanego niet, pośrodku 3 kable i jeden nad lustrem, i też nie wiem w jakim stylu tam wcisnąć oświetlenie na razie mam w inspiracjach to http://img444.imageshack.us/img444/3841/otylightk11.jpg Uploaded with ImageShack.us ale w kuchni cubetto, to nie wiem czy nie za dużo tych kostek i jeszcze takie http://img517.imageshack.us/img517/7638/hollandp.png Uploaded with ImageShack.us http://img59.imageshack.us/img59/1315/spacemixitalux.png Uploaded with ImageShack.us albo krysztalowe charlestony jak u Efilo w czarnej lazience myślaam jeszcze żeeby dać na środku plafon acrylio z azzardoi kinket acrylio nad lustro plus 2 belugi ,ale sama nie wiem Edytowane 13 Czerwca 2010 przez a-nita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.06.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Jestem zła bo wydawałoby się, że moje płytki takie super a nie dość że mega nie równe to jeszcze powyszczerbiane noż qrcze blade !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.06.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Tofee, moje cupido też przyjechały wyszczerbione (a fachowiec jak układał narzekał, że i krzywe) bo transport gdzieś na deszczu czy śniegu stał i kartony się rozmokły. ale zrobiłam zdjęcia od razu przy kierowcy jak płytki przywiózł i reklamowałam. wymienili kilka paczek. Anita, trudny wybór bo i ta kostka Oty jest super i charlestony też mi się podobają a Acrylio Azzardo do złudzenia przypomina Caboche Foscarini, które świetnie się prezentuje w łazienkowych aranżacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.06.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Mój Fusion nie był wyszczerbiony, ale za to wygiety - widać na łąćzeniach, że niektóre płytki wystaja ponad inne. I podobno to zgodne z normą!! Tofee, "pożyczam" od Ciebie info na temat drewna kominkowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 16.06.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Jestem zła bo wydawałoby się, że moje płytki takie super a nie dość że mega nie równe to jeszcze powyszczerbiane noż qrcze blade !!!! tofee, które płytki le rablr, ja moje walnęłam i nie sprawdzałam, nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.06.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Dokładnie te , ja swoich też nie sprawdzałam, przejrzałam tylko czy dekory całe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.06.2010 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Tofee, nie daj się prosić mamy czekać na foty do czasu aż sprzęty łazienkowe zawisną? potem wrzucisz foty raz jeszcze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 17.06.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Dokładnie te , ja swoich też nie sprawdzałam, przejrzałam tylko czy dekory całe . ło matko ja nawet dekorów nie otworzyłam, no nie daj się prosić o fotki no i znalazłam wreszcie kinkiet do le rabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.06.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Dziewczyny na prawdę nie ma czego pokazywać jest jedna ściana z giga dziurą na lustro i to wszystko . Każda pozostała ściana czeka na: podtynk w miejscu kabiny zabudowę stelarza albo wannę żęby pan wiedział od jakiej wys. przyklejać płytki czy jakoś tak ... Do tego fota z komóry więc ... nędza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.06.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Anita a nie masz innej foty ... totalnie nie otrafię sobie wyobrazić tego kinkietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 17.06.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) mam tylko całą białą, jak kiedyś przyjdzie to cyknę na żywca, ale znając tempo italiańców może to być nieprędko a ja chcę fotkę z dziurą i z komóry;) Edytowane 17 Czerwca 2010 przez a-nita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.06.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ostrzegałam że nie ma czego pokazywać http://images39.fotosik.pl/301/9708c5c8e7e704a0med.jpg http://images41.fotosik.pl/300/8daf5de6f74d1d73med.jpg Jakość beznadziejna ale same chciałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 17.06.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 ok ja jestem usatysfakcjonowana, jutro przychodzę na więcej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts