tofee 23.06.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Mąż coś wczoraj chyba znalazł ale ja w miedzy czasie padłam ... więc może wieczorem dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.06.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Grzejnik będzie chyba taki:http://www.armadeo.pl/media/catalog/product/cache/1/image/300x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/a/java_1.jpg w kolorze kremowym (9001). Nie jest to mój ideał ale ma cyfrę 1 mniej na przodzie ceny ... niż te co były w moich planach... więc niech już będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.06.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Na budowie - mamy już podtynk prysznicowy i obudowę wanny i kafle na stelażu WC i kolejną zabudowę KG tym razem na ścianie ... jestem zadowolona . Z uwagi na porę zdjęcia jutro. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.06.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 wygląda fajnie na drabince przynajmniej można jakiś ręcznik wysuszyć, na pionowych to nie bardzo, chyba że jest jakiś wieszak przewidziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.06.2010 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Taki jest niby cel tego grzejnika żeby się mokre ręczniki nie kisiły. Czekam na info w jakim czasie mogą mi go sprowadzić i czy ten kolor jest w macie czy połysku ... liczę na mat, połysk chyba mnie zniszczy już totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 24.06.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 fajny grzejnik, ja mojego nie rozpakowałam ale chyba specjalnie się nie błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.06.2010 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Fotki z wczoraj odpływhttp://images49.fotosik.pl/308/0fefa6ad581f9c21med.jpg podtynk w prysznicu http://images37.fotosik.pl/302/ab649fe0f73634c4med.jpg wanna, myślałam że zajmie mi połowę łazienki a wpasowała się w ten kącik idealnie i jestem bardzo zadowolona z efektu.http://images38.fotosik.pl/303/bfde56074151a025med.jpg i ograniczone miejsce na nieszczęsny grzejnik http://images35.fotosik.pl/162/265d2199a954a23emed.jpg Widać tu też zabudowę na ścianie powyżej wanny. Spod niej mają wychodzić dekory a wszystko ma doświetlać pasek ledowy ukryty w zabudowie. Strasznie jestem ciekawa efektu. Na koniec kolejne kafelki na zabudowie stelaża http://images47.fotosik.pl/307/a9de1882bd8470dcmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 dlaczego ja widzę tylko fotkę z zabudową stelaża pewnie fotki są z fotosika albo innego imageshacka - to w domku nadrobię lokalizacja wc super dla faceta - przy korzystaniu można podziwiać widoki za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.06.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dziwne bo wszystkie z fotosika z tego samego konta :-/. Ale niewiele tracisz zdjęcia raczej techniczne . A co do bonusa dla faceta ... nie pomyślałam o tym ale faktycznie http://lodz.forumslubne.pl/images/smiles/co_jest.gif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 i przy okazji zapytam, co planujesz powiesić w oknie? zastanawiam się właśnie, czym na dole przysłonić okno łazienkowe, bo w górnych łazienkach to mniejsze zmartwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.06.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Odkąd przeżywam ten nieszczęsny grzejnik, pozmieniało mi się co do okapu ... Skoro coś czego nie widać kosztuje tyle kasy to dlaczego mam się ograniczać w rzeczach które są na widoku 24h (może dlatego że na wszystko nie starczy ... , ale to osobny wątek). Ładny ... http://img.nokaut.pl/p/3c/a2/3ca2dc6104a5b023a925acd99599cdcc500x500.jpg ciekawa jestem czy jest możliwość montażu tradycyjnie nad blatem "przy ścianie", czy w grę wchodzi tylko rozwiązanie wyspowe. No i pytanie jak się prezentuje na żywo bo cena podejrzana w stosunku do innych modeli tego typu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.06.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 i przy okazji zapytam, co planujesz powiesić w oknie? zastanawiam się właśnie, czym na dole przysłonić okno łazienkowe, bo w górnych łazienkach to mniejsze zmartwienie Temat mam zupełnie nie rozpoznany, ale jakbym miała strzelać na pierwszy pomysł przychodzi mi albo roleta materiałowa podciągana od dołu, albo żaluzja drewniana w tym samym wybarwieniu co szafka pod umywalkę ... Zaletą rolety jest to że można się zasłonić a nie zaciemnia się całkowicie okna, tylko podciąga się do wysokości pożądanej. Żaluzja jest bardziej estetyczna. Myślałam też o matowej folii na szybę ... ale to chyba jednak średnio wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 ja właśnie o drewnianych żaluzjach myślałam, ale że w łazience spora wilgoć, to nie wiem, czy to dobre rozwiązanie... a folia to rzeczywiście jak w wc w pociągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.06.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 a folia to rzeczywiście jak w wc w pociągu Mi się kojarzy z pracą bo tam mamy coś takiego ... ale twoje porównanie niszczy pomysł (choćby nie wiem jak praktyczny) w samym zarodku . A jak dyskutowałaś z panem od żaluzji to pytałaś o ew. efekt wilgoci na te deszczułki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 pytałam pan pokręcił nosem, poskrobał się w czubek głowy i odpowiedział, że do tej pory się nad tym nie zastanawiał, bo klienci i tak brali do łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 a skojarzenie czasem faktycznie potrafią upupić niejeden zamysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.06.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Potwierdzono realizację zamówienia grzejnika ... okres oczekiwania bagatela 4 tygodnie , ale poszło i pozostaje tylko czekać ... uff koniec tematu. Pan od łazienki chyba nas przechrzci . Gdzie w warszawie można liczyć na bogatą ekspozycję okapów??? Fatalnie że tego nie można pomacać i niby mam decydować po zdjęciu w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 niestety na grzejniki trzeba trochę poczekać, ale niech się pan nie denerwuje, bo przez miesiąc to chyba będzie miał co robić pełno okapów jest w media markt czy saturnie, ale chyba nie o takie Ci chodzi? przejedź się na Malborską i zajrzyj do różnych studiów kuchennych to na ekspozycjach mają cudeńka - w samej Domotece masz Scavolini, Alno i jeszcze jakies inne, a obok niedaleko Rust, HTH, WFM czy Maxx Kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 24.06.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 coraz ladniej u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.06.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 coraz ladniej u ciebie Anita, jesteś miła ale to wszystko jest jeszcze tak techniczne że szok niewiele tu ładnego jak na razie ... ale cierpliwie czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts