a-nita 24.07.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Będziesz oczarowana całą resztą i nawet nie zwrócisz uwagi oby:wiggle: bo im dłużej patrzę na Twoją podłogę tym bardziej mi się podoba, a z drugiej strony mam 3 kabelki do światła na suficie jak kupię ...kiedyś....jakieś....oprawy z mocnymi żarówami to będzie jasno tylko trzeba będzie świecić i w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.07.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Gdzie ty tam dojrzałaś tą podłogę??? Tam jest tona kurzu i pyłu PODŁOGĘ to ja ci dopiero pokarzę ... ale to dopiero za ok 6 m-cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 24.07.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Gdzie ty tam dojrzałaś tą podłogę??? Tam jest tona kurzu i pyłu PODŁOGĘ to ja ci dopiero pokarzę ... ale to dopiero za ok 6 m-cy :wave:spoko ja mam czas poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.07.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 (edytowane) Znalazłam nową koncepcję tapety na moją podświetlaną ścianę w jadalni http://styl-sklep.pl/gfx/big/1240928369.3603.jpg stąd http://styl-sklep.pl Chociaż poważnie się zastanawiam czy nie będzie tam za dużo szczęścia ... bo na jednej linii byłaby cudna tapeta, kominek i moje półki (obie rzeczy we wnęcę) Edytowane 25 Lipca 2010 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.07.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 super tapeta lecę zobaczyć, co jeszcze mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 26.07.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 super tapeta lecę zobaczyć, co jeszcze mają ja już byam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 02.08.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Tofeee dawaj jekieś fotki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.08.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 właśnie, migusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.08.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Bardzo bym chciała ale ... mamy przerwę techniczną i nic się nie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.08.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 to kiedy wznowienie prac? przerwę techniczną można spożytkować na prace koncepcyjne powiedziała ta, co przez pół roku jednej decyzji podjąć nie potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.08.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Jak mąż skończy ocieplać poddasze ... czyli chyba w przyszłym życiu :cry::cry:. W między czasie wyceniam balustrady balkonowe (ceny mnie dobijają), czekamy na pana K. aż wróci z urlopu i podłączy nam wszystko w kotłowni, poza tym załatwiamy reku i wodę ... czyli nic co widać ani nic co cieszy kobiece oko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.08.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 sam ociepla poddasze? no to szacun, bo praca niewdzięczna bardzo... robiłaś wycenkę w tym inoxspawie? nam wycenili ją po fakcie 3 tysie taniej niż grot pospieszyliśmy się z tymi balustradami - co nagle to po diable mam nadzieję, że pan K. na urlopie sportów wyczynowych nie uprawia, powinien uważać na kolano.... a woda będzie z wodociągów jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.08.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisałam do nich i wycenili mi na 650 zł/m netto, szacunkowo licząc i tak wychodzi nie mało a ja już mam dosyć w inwestowanie w etapy z których nie masz użytkowej radochy. Niby chcemy aby elewacja była ładna i żeby wszystko było takie dopieszczone, tylko kto później zwraca uwagę na barierkę na balkonie, na który się nie wychodzi a który kosztował prawie tyle co łazienka z której korzystasz codziennie . Nie wiem może to ten brzuch zmienia mi perspektywę ... bo u nas dochodzą teraz też inne inwestycje ale też nie wierzę że wyjdzie jakoś sporo taniej niż to co napisałam powyżej , więc tylko muszę sobie ponarzekać ... wybacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.08.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 sam ociepla poddasze? no to szacun, bo praca niewdzięczna bardzo... Sam i ja też go podziwiam ... ale jak ze wszystkim co robisz pierwszy raz - idzie powoli. Wszystko musi doczytać bo na początku człowiek nawet nie wie jak się za to zabrać i takie tam ... stąd żółwie tempo. mam nadzieję, że pan K. na urlopie sportów wyczynowych nie uprawia, powinien uważać na kolano.... Tfu tfu tfuuuuu wypluj te słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.08.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 już wyplułam pan K. zregenerowany, z nowymi silami przystąpi do pracy ale przede wszystkim trzymam kciuki za to ocieplenie i życzę mężowi wytrwałości, naprawdę jest dzielny brzuszek to teraz priorytet i nawet łazienka nie może sie z nim porówynywać a tak w ogóle to jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.08.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 aaa, i sporo jednak te balustrady wychodzą... czyżby stal poszła w górę? tylko nie to, bo ja muszę przęsła na ogrodzenie zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 03.08.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Tofee no to gratulki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.08.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.08.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Grzejnika łazienkowego cd... dzisiaj nasz fachowiec zabrał się za jego podłączenie i co się okazało, że jest łysy grzejnik, nie ma jakiś tam elementów ... nie pytajcie czego, nie ma i już trzeba dokupić. Pojechali z M. kupić co trzeba kolejne 200 zł poooooooooooszło ... no szlag mnie z tym grzejnikiem trafi . Dostaliśmy wycenę reku + GWC i .... http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/sick.gif nie będziemy mieć GWC . Do tego była ściana w kaflach w WC i nie ma ściany w kaflach... No postępy mamy zabójcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.08.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Tofee, to gwc tak kosmicznie kosztuje? nie orientowałam się w tym temacie, bo ani o reku ani o gwc nie myśleliśmy ... a co się stało ze ścianą z kaflami wc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts