Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

Będziesz oczarowana całą resztą i nawet nie zwrócisz uwagi :rolleyes:

oby:wiggle: bo im dłużej patrzę na Twoją podłogę tym bardziej mi się podoba, a z drugiej strony mam 3 kabelki do światła na suficie jak kupię ...kiedyś....jakieś....oprawy z mocnymi żarówami to będzie jasno tylko trzeba będzie świecić i w dzień

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znalazłam nową koncepcję tapety na moją podświetlaną ścianę w jadalni

http://styl-sklep.pl/gfx/big/1240928369.3603.jpg

stąd http://styl-sklep.pl

Chociaż poważnie się zastanawiam czy nie będzie tam za dużo szczęścia ... bo na jednej linii byłaby cudna tapeta, kominek i moje półki (obie rzeczy we wnęcę) :???:

Edytowane przez tofee

Jak mąż skończy ocieplać poddasze ... czyli chyba w przyszłym życiu :cry::cry::cry::cry:.

W między czasie wyceniam balustrady balkonowe (ceny mnie dobijają), czekamy na pana K. aż wróci z urlopu i podłączy nam wszystko w kotłowni, poza tym załatwiamy reku i wodę ... czyli nic co widać ani nic co cieszy kobiece oko :(.

sam ociepla poddasze? no to szacun, bo praca niewdzięczna bardzo...

robiłaś wycenkę w tym inoxspawie? nam wycenili ją po fakcie 3 tysie taniej niż grot :mad: pospieszyliśmy się z tymi balustradami - co nagle to po diable :(

mam nadzieję, że pan K. na urlopie sportów wyczynowych nie uprawia, powinien uważać na kolano....

a woda będzie z wodociągów jednak?

Napisałam do nich i wycenili mi na 650 zł/m netto, szacunkowo licząc i tak wychodzi nie mało a ja już mam dosyć w inwestowanie w etapy z których nie masz użytkowej radochy. Niby chcemy aby elewacja była ładna i żeby wszystko było takie dopieszczone, tylko kto później zwraca uwagę na barierkę na balkonie, na który się nie wychodzi a który kosztował prawie tyle co łazienka z której korzystasz codziennie :evil:.

Nie wiem może to ten brzuch zmienia mi perspektywę ... bo u nas dochodzą teraz też inne inwestycje ;) ale też nie wierzę że wyjdzie jakoś sporo taniej niż to co napisałam powyżej :(, więc tylko muszę sobie ponarzekać ... wybacz.

sam ociepla poddasze? no to szacun, bo praca niewdzięczna bardzo...

Sam i ja też go podziwiam ... ale jak ze wszystkim co robisz pierwszy raz - idzie powoli. Wszystko musi doczytać bo na początku człowiek nawet nie wie jak się za to zabrać i takie tam ... stąd żółwie tempo.

mam nadzieję, że pan K. na urlopie sportów wyczynowych nie uprawia, powinien uważać na kolano....

Tfu tfu tfuuuuu wypluj te słowa ;)

już wyplułam :D pan K. zregenerowany, z nowymi silami przystąpi do pracy :)

ale przede wszystkim trzymam kciuki za to ocieplenie i życzę mężowi wytrwałości, naprawdę jest dzielny :)

brzuszek to teraz priorytet i nawet łazienka nie może sie z nim porówynywać :) a tak w ogóle to jak się czujesz? :)

Grzejnika łazienkowego cd... dzisiaj nasz fachowiec zabrał się za jego podłączenie i co się okazało, że jest łysy grzejnik, nie ma jakiś tam elementów ... nie pytajcie czego, nie ma i już trzeba dokupić. Pojechali z M. kupić co trzeba kolejne 200 zł poooooooooooszło ... no szlag mnie z tym grzejnikiem trafi :mad:.

Dostaliśmy wycenę reku + GWC i .... http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/sick.gif nie będziemy mieć GWC .

Do tego była ściana w kaflach w WC i nie ma ściany w kaflach... No postępy mamy zabójcze :cool:.