tofee 10.08.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Samo GWC ok 20 tys. więc komfort chłodu latem przez te 2-3 tyg w roku jakoś sobie odpuścimy. Z reku nie ma dyskusji bo już nie ma kominów . A kafle musieliśmy skuć bo okazało się odpływ do umywalki jest w takim miejscu, że zawadzać będziemy o umywalkę siadając na wc, poza tym jest za nisko do takiego gotowego odpływu a tam nie będzie żadnej szafki i doooopa, trzeba było zamawiać kolejny karton płytek, kuć to co już jest i zabawa od początku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.08.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 oj, to faktycznie trochę kasy jest... kafli szkoda... u mnie też parę razy było trzeba coś skuwać albo zrywać, chociażby ten odpływ źle zamontowany... najważniejsze, że da się poprawić ja się teraz zastanawiam, jak u mnie te odpływy umywalkowe porobione (skoro ten sam pan to robił), bo jeszcze żadnej szafki umywalkowej nie mam i nie wiadomo, jak to wyjdzie jak przyjdzie do montazu umywalek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.08.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 A jakie masz odpływy, bo my przez to że bez szafki to ten jeden kupiliśmy taki chromowany, sztywny ... do łazienki mam elastyczny z opcją minimalizacji miejsca ... cokolwiek to znaczy (podobno w szafce ma mało miejsca zająć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.08.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 a nawet nie wiem ale na pewno sztywne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 10.08.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Tofee, nie denerwuj się, u mnie 3 sztywne odpływy kupione nie mierzone zobaczymy jak będzie, ale może zmierzę przed płytkami, ja mam zwykłą grawitacyjną wentylację z nawiewnikami w oknach, zobaczymy jak to będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.08.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Anita co tam u ciebie? Nic nie piszesz ... bo ostatnia dyskusja u ciebie to była ale nt oświetlenia Eleny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 15.08.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 mam już drzwi wejściowe, bramę garażową i dom się ociepla muszę dziś zrobić fotki to powklejam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.08.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 tofee no proszę jakie tu dobre wieści wyczytałam gratuluję! teraz priorytety się poprzestawiają ojj ostatnio to gdzie nie zajrzę to brzuszki rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Tofee to juz tak priorytety się poprzestawiały, że przestała zaglądać do swojego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.08.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ale tylko do swojego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Tofee, gratulacje !!!! nie denerwuj się i niech brzuszek sobie spokojnie rośnie, a kaflami się nie przejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.08.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Tofee jeśli to Ty się rozciągasz to gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego.W dzienniku masz przepiękne proste kominki-urzekły mnie na maxa, a od zakupów różanych az ślinka cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 31.08.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Dziękujemy za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 09.09.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witam,bardzo ładny dom chciałam zapytać o podbitkę dachu z czego jest zrobiona , jest szara czy czarna:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.09.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witam Jo@nno dziękujemy za komplement. Podbitka jest z PCV i jest koloru antracytowego dobrana do koloru dachówki. Jeżeli interesowałby cię producent to musiałabym zapytać męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.09.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Tofee, a co u Ciebie na budowie się teraz dzieje? dawno nic nie wrzucałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.09.2010 04:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Hmmm powiem tak jak będzie przełom to dowiesz się pierwsza , a teraz proszę nie drażnij LWA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.09.2010 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 upsss nie było pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.09.2010 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ja to cierpię na bezsenność przez hormony, ale co ty robisz o tej porze już na FM to zachodzę w głowę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.09.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ja to cierpię na bezsenność przez hormony, ale co ty robisz o tej porze już na FM to zachodzę w głowę ??? zapomniałaś, że mieszkam teraz na wsi i do pracy mam spory kawałek wstaję razem z kurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts