Elena76 14.10.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 (edytowane) Tofee... ? czyżby to już? :) kurczę, normalnie już przebieram nogami z niecierpliwośc Edytowane 15 Października 2010 przez Elena76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 15.10.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Tofee trzymam kciuki i czekam na dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.10.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 kochane jestesmy razem z malenstwem juz od wtorku. Nadal niestety w szpitalu ale na saczescie juz razem. Malenstwo jest przesliczne a ja kocham go miloscia totalna. Odezwe sie jak wrocimy do domu i troszke ogarniemy sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.10.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Najserdeczniejsze Gratulacje dla Szcześliwych Rodziców:wave: Tofee, mam nadzieję, że wszystko ok i niedługo wrócicie do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.10.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 łoł GRATULUJE Toffeehttp://republika.pl/blog_oa_3716843/4636209/tr/pluszak12tp_1_.pngzyczeWam samych szczesliwych chwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.10.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 tofee OGROMNE GRATULACJE!!!! życzę szybkiego powrotu do domu i wielu cudownych wspólnych chwil! aż mi się łza w oku zakręciła.. ale już tak mam na wieść o każdym nowym maleńkim istnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 16.10.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Tofee!!!!!! GRATULACJE,DZIĘKI ZA DOBRE WIADOMOŚCI, trzymajcie się zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.10.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Tofee gratuluję serdecznie! :wave:Oby Malenstwo zdrowo rosło:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.10.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Moje gratulacje, Tofee, jeszcze w Twoim wątku składam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.10.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 29.10.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 zaglądam i pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.10.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Tofee pochwal sie jak to jest byc mamuska, wszystko u Was w porzadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 05.11.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Anetko u nas ok, macierzyństwo jest niesamowite ... ale nie obraziłabym się gdyby moje życie miało coś poza upajaniem się maleństwem. A tu człowiek gdyby nie mąż to by z głodu umarł bo nawet kanapek nie mam kiedy sobie zrobić, echhhhhh Zaczęliśmy ogrodzenie, nawet mam foty a nie mam kiedy ich zgrać żeby coś wstawić, buuuu. W domu kipisz taki, że chwilowo nie mam ochoty tam nawet zaglądać. Rozpoczęte jest już chyba wszystko (poza parkietem) a nic nie skończone. Dobija mnie ten etap. Może nie jesteśmy jacyś super sprawni z tą wykończeniówką, ale nie sądziłam że będzie aż tak źle. Jeszcze ta nadchodząca zima ... koszmar. O 16.30 jest już ciemno, nic się człowiekowi nie chce. M jeździ na budowę po pracy, wraca po 22 a ja sama z maluchem całymi dniami buuuuuuuuuuuuu. Ale bez tego to nawet te mikro kroczki nie powstaną, więc tfu tfu tfu już nie narzekam że jeździ. To się wyżaliłam idę do małego skrzeka bo już nadaje z łóżeczka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 05.11.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Aaaaaa i jeszcze raz dziękujemy za życzenia i gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Tofee no i skad ja to znam...zobaczysz bedzie lepiej ;)dobrze ze z Wami wszystko ok:) . Wykonczeniowka...Kochana my sie wykanczamy juz drugi rok, prawie wszystko gotowe trzeba tylko posprzatac ale do mnie to jakos niedociera - bo mi sie ta wykonczeniowka wiecznoscia wydaje. Na pocieszenie powiem Ci, że polska zima i tak jest zlota - u nas niebawem szarawo zacznie sie robic o 10 a o 15 znowu bedzie szaro, no i czasem 2 tygodnie slonca nie widzimy...:bash:na prawdziwej polnocy jest jeszcze gorzej.jak ja sie ciesze ze to moja ostatnia zima tutaj;) powodzenia w wykanczaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Tofee, OGROMNIASTE GRATULACJE !!!! Niech maleństwo zdrowo się chowa i nie daje mamie za bardzo w kość http://4wymiar.blox.pl/resource/dziecko_w_kwiatku.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 07.11.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Tfee ,nie narzekaj u mnie na budowie takie jaja że szkoda gadać napisalam u Eleny, najważniejsze,że jesteście zdrowi,papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2010 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Wkleję malucha na chwilę żeby się pochwalić, a co! Na budowie nie ma czym to chociaż junior nam się udał. A o to mój cudak kochaniutki w zimowej postaci http://images46.fotosik.pl/413/c0ee05a532011bb4gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.12.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Cudny jest:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 ...o, jak mi się udało - zajrzałam po drugiej nieobecności i trafiłam na śliczną fotkę Maluszka! Ależ ma zawadiacką minę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts