Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Anetko u nas ok, macierzyństwo jest niesamowite ... ale nie obraziłabym się gdyby moje życie miało coś poza upajaniem się maleństwem. A tu człowiek gdyby nie mąż to by z głodu umarł bo nawet kanapek nie mam kiedy sobie zrobić, echhhhhh

Zaczęliśmy ogrodzenie, nawet mam foty a nie mam kiedy ich zgrać żeby coś wstawić, buuuu. W domu kipisz taki, że chwilowo nie mam ochoty tam nawet zaglądać. Rozpoczęte jest już chyba wszystko (poza parkietem) a nic nie skończone. Dobija mnie ten etap. Może nie jesteśmy jacyś super sprawni z tą wykończeniówką, ale nie sądziłam że będzie aż tak źle. Jeszcze ta nadchodząca zima ... koszmar. O 16.30 jest już ciemno, nic się człowiekowi nie chce. M jeździ na budowę po pracy, wraca po 22 a ja sama z maluchem całymi dniami buuuuuuuuuuuuu. Ale bez tego to nawet te mikro kroczki nie powstaną, więc tfu tfu tfu już nie narzekam że jeździ.

To się wyżaliłam idę do małego skrzeka bo już nadaje z łóżeczka ...

Tofee no i skad ja to znam...zobaczysz bedzie lepiej ;)dobrze ze z Wami wszystko ok:)

. Wykonczeniowka...Kochana my sie wykanczamy juz drugi rok, prawie wszystko gotowe trzeba tylko posprzatac ale do mnie to jakos niedociera - bo mi sie ta wykonczeniowka wiecznoscia wydaje.;)

Na pocieszenie powiem Ci, że polska zima i tak jest zlota - u nas niebawem szarawo zacznie sie robic o 10 a o 15 znowu bedzie szaro, no i czasem 2 tygodnie slonca nie widzimy...:bash:na prawdziwej polnocy jest jeszcze gorzej.jak ja sie ciesze ze to moja ostatnia zima tutaj;)

powodzenia w wykanczaniu;)

• 4 weeks później...