anjamen 02.12.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 przystojniak wyglada jakby na sniegu lezal:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 03.12.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 śliczny maluch:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.12.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Dziękujemy za komplementy Edytowane 23 Grudnia 2010 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.12.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Alę piękności!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.12.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Niech te Święta, tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci,niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pchnie pięknie, no i radość będzie wszędzie! życzy lidszu z rodziną http://www.ekartki.pl/cards_files/0/605_miasteczko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.12.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Podziwiałam raz jeszcze Twojego Maluszka, słodkości! I choinkę świąteczną zostawiam! http://img824.imageshack.us/img824/138/christmastreesure.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.12.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Pogodnych, radosnych i rodzinnych Świąt z całą górą prezentów - niekoniecznie budowlanych http://lh3.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/TRMzu0PgXUI/AAAAAAAAB8c/iyRaPMJCHu0/s720/IMG_2308.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.12.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Dobrych Świąt w gronie najblizszych zyczy Anja, Dejw i Helenka http://lh4.ggpht.com/_9uEuyFpeAWU/TROY5KDUggI/AAAAAAAACOc/1aE0oXsTrCg/s512/Swieta%20067.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 23.12.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Wesolych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.12.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego na Święta i po Świętach życzy rasia z rodzinką. http://img222.imageshack.us/img222/1889/kartkaswiateczna2010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 31.12.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 szczęścia w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.01.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! http://img258.imageshack.us/img258/3426/yczeniakocie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.01.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Cudnego macie synka - widziałam fotkę na poprzedniej stronie pewnie rozpieszczacie maleństwo niemiłosiernie a co w domku się dzieje? czekacie do wiosny, czy coś działacie? ehh, właśnie doczytałam o zaciekach przy oknach dachowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.01.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 W domu masakra jestem załamana i mam doła - takiego ogólnego, szkoda gadać, cieszę się że chociaż u ciebie lepiej i może coś pokarzesz ... bo ja już straciłam nadzieję że kiedykolwiek zasiedlimy ten przeklęty dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.01.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 przykro mi i wiem co czujesz, bo pamiętam ciągle megastresa i doła jak nam ciągle po kominach woda się lała do środka, a było to przed samym ocieplaniem poddasza... do dziś przy większych opadach i topniejącym śniegu z niepokojem oglądamy te cholerne kominy... ale niestety trzeba zacisnąć zęby i poprawiać.... co możecie to róbcie sami, bo wtedy chociaż wolniej, to największa pewność, że będzie solidnie. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej te budowlane sprawy się wyprostowały:hug: u nas za dużo też się nie działo - mieszkamy i zapał do wykańczania nam gdzieś wyparował... poza tym ostatnio to nawet nie mieliśmy głowy do niczego. z drugiej strony przyzwyczailiśmy się do tego, że wszędzie coś niewykończone... no a teraz to nawet nie mamy za co dokończyć pewnych robót, bo kasa się rozeszła na co innego - ale cóż, nie da się zaplanować wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.01.2011 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Tofiku, dopiero teraz doczytałam o Twoich problemach zaciekowych! Dobra pogoda teraz jest więc dekarza za kołnierz i niech natychmiast poprawia obróbkę okien! A Maluszek-Okruszek CUDOWNY!!! I już ma 3 miesiące!!! WOW!!!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.01.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Rasieńko problem w tym, że ja już nie dam się dotknąć się tym "fachowcom" do mojej budowy bo i tak nie poprawią lepiej niż jest a może będzie jeszcze gorzej (zwłaszcza że nasze rozstanie nie było polubowne ). A wiecie jak to jest z szukaniem kogoś do poprawek , nie bardzo ma ktoś na to ochotę. Podobnie jest z naszą kotłownią, nasz pierwszy hydraulik nas olał i teraz już trzeci coś dzierga, ale klniemy zaciskamy zęby i marzymy żeby ten etap się po prostu skończył. A maluch skończył 3 miesiące tydzień temu (ALE TEN CZAS LECI ), strzela uśmiechy, gada do wszystkich i wszystkiego najlepsza w konwersacji jest lampa w salonie , a dzisiaj lecimy się szczepić, trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.01.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Po przygodach z dostawcą grzejników (jakaś totalnie niepoważna firma z Babic) zamówiłam dzisiaj komplet w innym sklepie. Dostawa 25 stycznia. Mam nadzieję że nasz hydraulik dłubacz wyrobi się do tego czasu z kotłownią . Jak zrobi się wreszcie ciepło to będziemy mogli ruszyć z całą reszta. Pokoje z oknami dachowymi zostawiamy na późną wiosnę, teraz skupimy się na tym co zostało do zrobienia na parterze i ew w 2 pokojach na górze w których nie ma zaciekowej awarii. Marzę aby móc wreszcie sprzątnąć ten gruz, ścinki od KG, piach nanoszony z zewnątrz i wszystko to co przyprawia mnie o mdłości za każdym razem jak tam jestem. Jakaś iskierka nadziei zatliła się we mnie ... obym nie dostała obuchem w łeb po raz kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.01.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Tofiku napisz mi na priv gdzie Ty jesteś zlokalizowana, bo może mój dekarz przyjrzy się tej Twojej obróbce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.01.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Tofee, w razie czego do swojego dekarza też mogę dać namiar, bo ostatecznie to nie przez dekarzy u nas kominy zaciekały, a trzeba oddać mu sprawiedliwość, że pojawiał się za każdym razem jak prosiliśmy żeby obejrzał problematyczne miejsca. Dekarz jest gdzieś z okolic Ożarowa Maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts