Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zlot musi być, oj będzie się działo ;)

I cieszę się, że Was poznałam :) czemu tylko tak późno ja tu zawitałam

To ustalamy kiedy i gdzie.:lol:

Jakieś propozycje??? :)

Zawsze zapraszam do mnie.:)

Możemy zrobić też objazdówkę ;) :D Kolejność byłaby taka: Elena, ja, Ada, Tofeek, Zuzanka, Pasik, a obok Pasika jest Dorcia z zajebistą chałupą i Małą Okruszką, to i ją wciągniemy do naszej "bandy" ;) Albo na odwrót. Albo po kolei w różne dni... oj będzie się działo! :lol:

To ustalamy kiedy i gdzie.:lol:

Jakieś propozycje??? :)

Zawsze zapraszam do mnie.:)

Możemy zrobić też objazdówkę ;) :D Kolejność byłaby taka: Elena, ja, Ada, Tofeek, Zuzanka, Pasik, a obok Pasika jest Dorcia z zajebistą chałupą i Małą Okruszką, to i ją wciągniemy do naszej "bandy" ;) Albo na odwrót. Albo po kolei w różne dni... oj będzie się działo! :lol:

No to ja mam propozycję

GOSPODA KAMPINÓWKA w Izabelinie

www.kampinowka.pl

Nie była tam, ale trzeba zwęszyć okoliczne miejscówki

Co Wy na to ?

A na wiosnę objazdówka :)

Objazdówka super, ale do mnie szykujcie kalosze albo ponton :rolleyes:

to zdjęcia z dzisiejszego poranka - jak wróciłam wieczorem wody jeszcze przybyło po opadach śniegu :(

a41d091c2c7e608497&#99.jpg

7259c52d8b13e3d7aa&#5.jpg

6d9d475bd6d59ff038.jpg

Ojć... no to masz niezły basen Elenko...:eek: A ponton zawsze się znajdzie... teraz w promocji bo nie sezon... choć nie widać...;):D

Ada, kiedyś jak dostałam w Kampinówce kaczkę tygodniową kaczkę składającą się z samych kości i maleńkich kawałków twardszego od kości mięsa, powiedziałam, że więcej moja noga tam nie stanie...:(:sick:

Ło matko!! Ell toś ty się nad jakieś jeziora przeniosła??

Dziewczyny ja z Tymem nie obskoczę tyle lokali :( więc co najwyżej mogę towarzyszyć na początku (aż mu cierpliwość padnie :p). Co do mojej budowy to generalnie mam syf i zacieki do zaprezentowania :lol2: (+błocko na zew bo po wykopaniu szamba glinę z dołu panowie rozparcelowali na podjeździe i teraz mam boskie bagienko).

Tygodniowej kaczce mówię nie - no to szukam dalej miejscówki ....

Elenko, a kaloszki masz ?

Bo ja wczoraj jak nam czujka od gazu zwariowła i alarm włączyła ;( o 23:00 gnałam za Solidem na budowę

i spiesząc wpadłam po kolana w wodne błoto - masakra,

kaloszki i ponton kupić muszę, a jak

Rasia mówi, że w taniej bo po sezonie to warto ;)

Ło matko!! Ell toś ty się nad jakieś jeziora przeniosła??

Dziewczyny ja z Tymem nie obskoczę tyle lokali :( więc co najwyżej mogę towarzyszyć na początku (aż mu cierpliwość padnie :p). Co do mojej budowy to generalnie mam syf i zacieki do zaprezentowania :lol2: (+błocko na zew bo po wykopaniu szamba glinę z dołu panowie rozparcelowali na podjeździe i teraz mam boskie bagienko).

Tofee dla dobra Tymka trzeba lokal na zewnątrz wyszukać i wtedy da radę chłopak :)

Masz coś w okolicy ?