tofee 20.01.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 U mnie to zależy, jak jestem w czymś bez pamięci zakochana to i dziwne skojarzenia tego nie zepsują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.01.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Zlot musi być, oj będzie się działo I cieszę się, że Was poznałam czemu tylko tak późno ja tu zawitałam To ustalamy kiedy i gdzie. Jakieś propozycje??? Zawsze zapraszam do mnie. Możemy zrobić też objazdówkę Kolejność byłaby taka: Elena, ja, Ada, Tofeek, Zuzanka, Pasik, a obok Pasika jest Dorcia z zajebistą chałupą i Małą Okruszką, to i ją wciągniemy do naszej "bandy" Albo na odwrót. Albo po kolei w różne dni... oj będzie się działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 20.01.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 No to ja mam propozycję GOSPODA KAMPINÓWKA w Izabelinie http://www.kampinowka.pl Nie była tam, ale trzeba zwęszyć okoliczne miejscówki Co Wy na to ? A na wiosnę objazdówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.01.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Mnie mobilizuje blog, który mam w stopce ... jak go czytam to od razu wiem, że tak na prawdę nie mam żadnych problemów . dziś w pracy nie robiłam niczego innego tylko czytałam tego bloga i powiem szczerze, że nie pojmuję, jak tyle nieszczęścia może spaść na jedną rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.01.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 dziś w pracy nie robiłam niczego innego tylko czytałam tego bloga i powiem szczerze, że nie pojmuję, jak tyle nieszczęścia może spaść na jedną rodzinę ja wczoraj pół wieczoru przepłakałam zawsze sobie powtarzam, ze zdrowe dzieci to największy skarb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.01.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ja tez po strasznie smutnej lekturze...nieprawdopodobne ile nieszczescia moze spotkac bezbronna mala Dziewczynke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.01.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 To ustalamy kiedy i gdzie. Jakieś propozycje??? Zawsze zapraszam do mnie. Możemy zrobić też objazdówkę Kolejność byłaby taka: Elena, ja, Ada, Tofeek, Zuzanka, Pasik, a obok Pasika jest Dorcia z zajebistą chałupą i Małą Okruszką, to i ją wciągniemy do naszej "bandy" Albo na odwrót. Albo po kolei w różne dni... oj będzie się działo! No to ja mam propozycję GOSPODA KAMPINÓWKA w Izabelinie www.kampinowka.pl Nie była tam, ale trzeba zwęszyć okoliczne miejscówki Co Wy na to ? A na wiosnę objazdówka Objazdówka super, ale do mnie szykujcie kalosze albo ponton to zdjęcia z dzisiejszego poranka - jak wróciłam wieczorem wody jeszcze przybyło po opadach śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.01.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ojć... no to masz niezły basen Elenko... A ponton zawsze się znajdzie... teraz w promocji bo nie sezon... choć nie widać... Ada, kiedyś jak dostałam w Kampinówce kaczkę tygodniową kaczkę składającą się z samych kości i maleńkich kawałków twardszego od kości mięsa, powiedziałam, że więcej moja noga tam nie stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.01.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ło matko!! Ell toś ty się nad jakieś jeziora przeniosła?? Dziewczyny ja z Tymem nie obskoczę tyle lokali więc co najwyżej mogę towarzyszyć na początku (aż mu cierpliwość padnie ). Co do mojej budowy to generalnie mam syf i zacieki do zaprezentowania (+błocko na zew bo po wykopaniu szamba glinę z dołu panowie rozparcelowali na podjeździe i teraz mam boskie bagienko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 21.01.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Tygodniowej kaczce mówię nie - no to szukam dalej miejscówki .... Elenko, a kaloszki masz ? Bo ja wczoraj jak nam czujka od gazu zwariowła i alarm włączyła ;( o 23:00 gnałam za Solidem na budowę i spiesząc wpadłam po kolana w wodne błoto - masakra, kaloszki i ponton kupić muszę, a jak Rasia mówi, że w taniej bo po sezonie to warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 21.01.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Ło matko!! Ell toś ty się nad jakieś jeziora przeniosła?? Dziewczyny ja z Tymem nie obskoczę tyle lokali więc co najwyżej mogę towarzyszyć na początku (aż mu cierpliwość padnie ). Co do mojej budowy to generalnie mam syf i zacieki do zaprezentowania (+błocko na zew bo po wykopaniu szamba glinę z dołu panowie rozparcelowali na podjeździe i teraz mam boskie bagienko). Tofee dla dobra Tymka trzeba lokal na zewnątrz wyszukać i wtedy da radę chłopak Masz coś w okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.01.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Kaloszki mam, przecież to hicior ostatniego sezonu a do Kampinówki też tylko na herbatkę albo kawkę zaryzykuję, bo na jedzonku parę razy się sparzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.01.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 ooo po Waszej reklamie to już wiadomo gdzie nie jeździc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.01.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 O, a ja właśnie chciałam do siebie zapraszać na zlot, bo ostatni tydzień słodkiego lenistwa, a od lutego do pracy :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 (edytowane) O, a ja właśnie chciałam do siebie zapraszać na zlot, bo ostatni tydzień słodkiego lenistwa, a od lutego do pracy :cry: ja też się za robotę biorę a Zu do przedszkola na 4 godziny oddaje (chyba ) a i jest jeszcze babcia w razie czego;) Edytowane 22 Stycznia 2011 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Jak to? Przecież masz urlop do końca roku, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Jak to? Przecież masz urlop do końca roku, nie? niby tak ale muszę swoją podyplomówkę dokończyć i półroczne praktyki odbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.01.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 NOSZ Q...aaaaaaaaaaaaaaa !!! Hydraulik nic nie zrobi, od czwartku się nie pokazał i zero postępu:bash:. Grzejniki odebrane, tylko co z tego skoro kotłownia w rozsypce. Nie mam już sił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.01.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 dupki żołędne ci fachowcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 NOSZ Q...aaaaaaaaaaaaaaa !!! Hydraulik nic nie zrobi, od czwartku się nie pokazał i zero postępu:bash:. Grzejniki odebrane, tylko co z tego skoro kotłownia w rozsypce. Nie mam już sił . a nie możesz go jakoś postraszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts