rasia 22.01.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 No to robimy zlot u Dorci??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 No to robimy zlot u Dorci??? :D ja już się u niej wpisałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2011 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 ja już się u niej wpisałam:D Ja też! Tofeeku, Elenko, Ada... który dzień Wam pasuje najbardziej? Ja już u Dorci się określiłam, że wtorek, czwartek lub piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.01.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Zapraszam, zapraszam Tofee ja mam chyba sensownego hydraulika, a tez poprawia po innym i narzekal (ale slusznie akurat ) - moze chcesz namiar? Czy juz do kolejnego nie masz sily? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.01.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 a nie możesz go jakoś postraszyć To już trzeci hydraulik który nas zlewa, więc nie czuję się tutaj na pozycji rządzącej . Co do zlotu, pasuje mi wtorek, środa i piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 23.01.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Ja też! Tofeeku, Elenko, Ada... który dzień Wam pasuje najbardziej? Ja już u Dorci się określiłam, że wtorek, czwartek lub piątek... Ja czwartek lub piątek, bo z grypą walczę od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.01.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Dziewczyny, a o jakich godzinach w ogóle mowa? Ja do fabryki wróciłam, więc pewnie się nie załapię tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.01.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Ja czwartek lub piątek, bo z grypą walczę od wczoraj To ja tylko poproszę tuż przed spotkaniem o info czy się wykurowałaś, bo w czwartek szczepię Tyma (trzecie podejście do pierwszego szczepienia) i jakby co to będę musiała odpuścić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 24.01.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 To ja tylko poproszę tuż przed spotkaniem o info czy się wykurowałaś, bo w czwartek szczepię Tyma (trzecie podejście do pierwszego szczepienia) i jakby co to będę musiała odpuścić . Kuracja wdrożona - dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 26.01.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Tofee, A co tam w budowaniu Twoim słychać ?Dzwoniłaś do Gronia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.01.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Cześć Tofee, gdzie się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.01.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Od czwartku mam sajgon. Po szczepieniu młody dostał temperatury i dwa dni z życia poszłyyyyyyyyyyyyy. Do tego mąż chory więc działam na dwa etaty ... szkoda gadać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.01.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ojej, to niezbyt fajnie zdrówka mnóstwo dla Młodego i tego Starszego też no i dużo sił dla Ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.01.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ell dzięki Potrzebuję porady co zrobić z hydraulikiem nierobem??? Nie przychodzi, nie odbiera telefonu , twierdzi że przy takich temperaturach to nic się nie da połączyć bo coś tam się nie klei, nie zasycha, coś się kruszy i takie tam. Nie znam się. Ale nie wyobrażam sobie że do kwietnia nie ruszymy z niczym ... bo chyba popadnę w czeluści depresjiiiiiiiiii . Olać go? brać innego? A co z tym, ma nasze klucze, coś tam niby zaczął, jak to zakończyć żeby nie było kolejnej awantury??? Sama nie wiem aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 31.01.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ell dzięki Potrzebuję porady co zrobić z hydraulikiem nierobem??? Nie przychodzi, nie odbiera telefonu , twierdzi że przy takich temperaturach to nic się nie da połączyć bo coś tam się nie klei, nie zasycha, coś się kruszy i takie tam. Nie znam się. Ale nie wyobrażam sobie że do kwietnia nie ruszymy z niczym ... bo chyba popadnę w czeluści depresjiiiiiiiiii . Olać go? brać innego? A co z tym, ma nasze klucze, coś tam niby zaczął, jak to zakończyć żeby nie było kolejnej awantury??? Sama nie wiem aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Tofee, A masz z nim jakąś umowę czy nie ? U nas zadziałało z fachowcami od stanu surowego wysłanie na adres listu poleconego z potwierdzeniem odbioru a w liście tym wezwanie do zakończenia prac i dokonania korekt wraz z zapisem o ewentualnym sądzie, podziałało No ale fachowcy różni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 31.01.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Umowy nie mam, nawet nie miałam określonego konkretnego terminu zakończenia prac, miało potrwać ok 2 tyg. Na swoje usprawiedliwienie mogę jedynie dodać że to był już 3 facet do tej roboty i jako jedyny się pojawił w ustalonym terminie. Ręce opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.01.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ell dzięki Potrzebuję porady co zrobić z hydraulikiem nierobem??? Nie przychodzi, nie odbiera telefonu , twierdzi że przy takich temperaturach to nic się nie da połączyć bo coś tam się nie klei, nie zasycha, coś się kruszy i takie tam. Nie znam się. Ale nie wyobrażam sobie że do kwietnia nie ruszymy z niczym ... bo chyba popadnę w czeluści depresjiiiiiiiiii . Olać go? brać innego? A co z tym, ma nasze klucze, coś tam niby zaczął, jak to zakończyć żeby nie było kolejnej awantury??? Sama nie wiem aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! taaak? to ciekawe co pan teraz w ogóle robi? całą zimę ma wolne czy jak? jesli to tylko podłączenie kotlowni to jakąś ściemę chyba Wam funduje, bo nam w zeszłym roku jak podłączali kotłownię to było na minusie na zewnątrz olej pana, zabierz klucze i poszukaj nowego - ten ze swoim podejściem nie gwarantuje, że na wiosnę wróci i skończy pracę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 31.01.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Nosz qr...a wiedziałam że ściemnia . Kluczy nie mam jak odebrać bo pajac nie odbiera telefonu i nijak nie możemy się z nim skontaktować nawet żeby mu "podziękować". Już się zastanawiałam czy mu smsem tego nie zakomunikować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.01.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 a adres znasz? ja się ostatnio pofatygowałam do pana od szamba.... jak dostałam rachunek po podwyżce za wywóz nieczystości szambo miało być szczelne, a leje nam się do środka woda z gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 31.01.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Nie znam ... nie pytaj o nic więcej bo wychodzi że sama sobie winna jestem. Boszzzzzzzz czasami tak siedzę i się zastanawiam ... kupiłby człowiek te 2 pokoje na Żoliborzu i miał święty spokój ... to mu się domu zachciało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts