pasie 20.05.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 no i gdzie te zajebiste balustrady????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 ja też z niecierpliwością czekam na fotki balustrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.05.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Taaaaaaaaaamtarrrrrrrrrrrrrarrrrrrrrrrrrrrrrrammmmmmmmm Z frontu domu nad wejściem Balkon prawa strona balkon lewa strona balkon z oddali Z opóźnieniem ale fotki są . Wstawiam na próbę z kompa bo coś mi picasa szwankuje i nie chce zdjęci dodać . Jak nie będzie widać to się z fotosikiem przeproszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.05.2011 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Średnio to widać ale nie mam siły już walczyć z tym przeklętym programem. Tutaj ostatni balkon nad wykuszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.05.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Fajowe bardzo :) a czy możesz polecić ich wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.05.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) Pasie wykonawca bardzo rzeczowy, terminowy (!) przyjechali, wymierzyli ustaliliśmy jak mają wyglądać. Po (chyba) 2 tygodniach przyjechali w 5 h było po wszystkim. Wiercąc w kaflach mieli swój odkurzacz aby pył nie leciał na tynk, po wszystkim szefu biegał ze ściereczką i pucował każdy element, a na końcu naoliwiłl czymś konserwującym ??? Nie znam się ale jestem baaardzo zadowolona. Balustrady i kominki to moje 2 najlepsze ekipy do tej pory i dwie rzeczy w domku, które aż tak mnie zachwyciły i nie mam się do czego przyczepić. SZCZERZE POLECAM! Dodam, że sporo szukałam pod kontem ceny, bo niestety nierdzewka jest ostatnio modna i ceny przyprawiają o zawrót głowy. A ci nie dość że rzetelni to jeszcze cenowo konkurencyjni. edit: dopisze tylko, że mój fachman od wykończeniówki powiedział że montaż przeprowadzili bardzo fachowo (czyli tak jak się robi ... wybacz ale o szczegółach się nie wypowiem bo oko mojego fachowca mi wystarczyło za opinię ) Edytowane 24 Maja 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.05.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Toficzku to napisz mi na priv ich namiary:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.05.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Monsz ma napisze wieczorkiem, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.05.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 barierki prześliczne i dodatkowo można zobaczyć otynkowany domek, bo się nie chwaliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.05.2011 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Dziękuję za miłe słowa . Elewacja jeszcze nie skończona, nie ma cokołu ... czekamy na ostateczny pomysł z płytkami na tarasie i schodach przy wejściu ... Poza tym u nas jak zwykle taki syf na działce że aż żal go na FM pokazywać . Pasie daj maila do prześlę ci zbliżenia elementów łączeń itp żebyś miała pogląd jak to z bliska wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.05.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Toficzku proszę bardzo[email protected] dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.05.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 zajebiste te balustrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Hej Toficzku Barierki super Tynków też chyba wcześniej nie widziałam - naprawdę mi się podoba Co tam u Was słychać? Jak mały Tymcio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.07.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witam się po urlopowo Wróciliśmy z 2 tygodniowego byczenia się w słońcu ... ale nam było boooossssko . Szkoda że po wyjściu z samolotu dopadła nas natychmiastowa depresja pogodowa . Mieliśmy tysiąc planów na dzisiaj ale po kliku godzinach w domu już nam się odechciało . Lecę czytać co tam u was nowego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.07.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Aaaa, to już wiadomo, kto zabrał ze sobą słońce w Polsce jesienna plucha, temperatury mało lipcowe jak już się przekonałaś Super, że urlop się udał - gdzie odpoczywaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.07.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Super, że urlop się udał - gdzie odpoczywaliście? Byliśmy leżakować w słońcu z młodym w Turcji. Pogoda i 2 tygodnie wolnego (mąż od pracy ja od syna ) pozytywnie nas naładowały i ... wróciliśmy do PL gdzie po pierwszych krokach na Okęciu już wszystko się odechciewa . A z budowlanych spraw w domu parapety już w oknach ... imprezę można robić . Energetyka wreszcie odebrała przyłącze, więc może dzisiaj pojadę złożyć wniosek o podłączenie domu ... Podobno realizacja sieci wodociągowej jest już w blokach startowych, więc może wreszcie wyjdziemy w lipcu na prostą z mediami ... Wczoraj zaczęliśmy też rajd w rozeznaniu farb. Zupełnie nie wiem co wybrać a co do kolorów mam totalny mętlik. Niby wiem jaki chcę efekt ale jak patrzę na te próbniki to totalny kolorowy zawrót głowy mnie ogarnia. Pytanie do "La Reblowych" dziewczyn jakiego koloru farbę macie w łazienkach? Myślałam o złamanej bieli w satynie, żeby światło się ładnie odbijało ... ale może mdło będzie? Kusiło mnie też coś w stylu podłogi ale boję się że nie dobiorę odcienia i wyjdzie jakiś klops. Do tego chyba wybraliśmy drewno na podłogę (dostawcę i wykonawcę). Ma tylko zrobić rozeznanie w magazynach czy wystarczy tego co mają czy musimy czekać na kolejną dostawę i może (oby oby oby !!! ) w połowie lipca zniknie beton na podłodze. Mocne kciuki mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Widzę, że urlop się udał i tak jak nas przywitała was "piękna" pogoda na Okęciu. Jeśli chodzi o farby, to polecam Tikkurilę, dziewczyny bardzo chwaliły na forum, tak samo jak moi malarze. Ja mam Fluggera - też nie jest zły, ale długo schnie i nie zawsze kolor z próbnika odpowiada temu co dostajesz w puszcze. jeśli chodzi o farbę w rabelkowej łazience, to ja u siebie wybrałam Duluxa chyba to był kolor Jaśmin. Jest jaśniejsza od płytek, ale wydaje mi się, że fajnie wygląda w połączeniu z płytkami. Trzymam kciuki za podłogi, żeby drewno było na składzie i zaczęło się niedługo układać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.07.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Dzięki Lidziu . A Duluxa masz zwykłego czy w satynie. Wydaje mi się że ten jaśmin oglądałam i też mi się wydawało że byłby ok, ale nie jestem pewna czy występuje w satynie, a chyba wolałabym taką opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Dzięki Lidziu . A Duluxa masz zwykłego czy w satynie. Wydaje mi się że ten jaśmin oglądałam i też mi się wydawało że byłby ok, ale nie jestem pewna czy występuje w satynie, a chyba wolałabym taką opcję. chyba jest matowy, ale w ogóle tego nie widać na suficie. Kolor to pastelowy jaśmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.07.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Tofee, wyczyść skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts