tofee 06.07.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.07.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Tofee, a w którym rejonie Turcji byliście? Ja wolę Bodrum niż Antalya bo tam jakoś mniejsze tłumy i nie tak gorąco. No ale i tak domyślam się powrót do deszczowej i zimnej Polski musiał boleć My wszędzie malowaliśmy farbami Para, kolor nazywa się frosty glass - to jest taki raczej chłodny kolor. Edit: a jaką podłogę w końcu wybraliście i kto będzie ją kładł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.07.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Z racji, że byliśmy jeszcze przed sezonem to kierunek był nam obojętny. Lądowaliśmy w Antalya a mieszkaliśmy w Alanya ale raczej na obrzeżach więc tłumy nas nie dotyczyły. Jedyne zastrzeżenie to kiepskie plaże a że młody zapałał wielką miłością do wody to kiblowaliśmy nad basenem większość czasu. Dzięki za priv Podłoga bez zmian merbau 9 cm, zamawiamy (na 90%) w galerii parkietu, ekipa od nich. Jedyna zmiana to chyba zdecydujemy się na olej zamiast lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.07.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Pamiętam, że ty zamawiałaś farby para (pamiętam historię z wyceną) i powiem ci że wczoraj trafiłam na jeszcze gorszego sprzedawcę niż ty z Górczewskiej (tylko z Fluggera) jakość obsługi SZOK!!! W byle markecie lepsze podejście do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.07.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Jak widać buców jeszcze wszędzie pełno, ale na szczęście jeśli chodzi o farby to wybór jest duży. Ja oczywiście miałam na myśli region Alanya, a nie Antalya Ale skoro byliście przed sezonem to i tak tłumy Was ominęły. Może jakieś foty wrzucisz Jak już będzie podłoga to można się wprowadzać Ja bym dziś wszystko olejowała - ale ja mam kota o niszczycielskich zapędach. Edytowane 6 Lipca 2011 przez Elena76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.07.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Jak już będzie podłoga to można się wprowadzać Ja bym dziś wszystko olejowała - ale ja mam kota o niszczycielskich zapędach. A ja mam małego facecika który zaraz będzie po wszystkim jeździł samochodzikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.07.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Zamówiłam drewno + montaż jupiiiiiiiii . Niestety termin dopiero przełom lipca i sierpnia . Pan zabronił malować ostatecznie bo podobno jednak się brudzi. Dodatkowo z umowy wyczytałam, że meble można stawiać po 21 dnia od ostatecznych prac wykończeniowych (olej) i wychodzi, że na bank nie wprowadzę się przed powrotem do pracy, załamka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.07.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 To super wiadomość A przy podłogach to ja Ci gwarantuję, że się brudzi jak cholera. U nas ściany zapaćkane klejem trzeba było skrobać i ponownie dziury w tynku szpachlować Kiedy wracasz do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.07.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 A przy podłogach to ja Ci gwarantuję, że się brudzi jak cholera. U nas ściany zapaćkane klejem trzeba było skrobać i ponownie dziury w tynku szpachlować Aż tak? Kiedy wracasz do pracy? Ze studentami Generalnie było to zamówienie najgorsze z możliwych z wyginającym się i wrzeszczącym dzieckiem na rękach ... podpisywałam umowę w ciemno i jak wróciłam do domu to wychodzić że mail zapisany zły, podłogę montują u sąsiadów ... masakra. Ostatni raz załatwiam coś z dzieckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.07.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 ehhh, szybciutko ten roczek zleciał Młody pomógł Ci podpisać umowę, a Ty marudzisz dzięki temu, że odwrócił Twoją uwagę, nie zastanawiałaś się nad pierdołami typu czy to dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.07.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Nic mi nie mów ... już dzisiaj czuję się jakbym miała wrócić do pracy za tydzień ... niby jeszcze 3 m-ce a już zaczyna brakować mi czasu na wszystko i zaczynam panikować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.07.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 masz jeszcze sporo czasu, jak sobie zaplanujesz co masz zrobić (i nie przeładujesz programu) to spokojnie dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Hej Tofiku. To już roczek! I już podpisuje umowy!!! Grunt + jednokrotne malowanie możesz spokojnie teraz zrobić, a po montażu drugi raz i zdążysz się wprowadzić. A ekipa od podłogi ma uważać na ściany i tyle. Mogą sobie gazety w newralgicznych miejscach poprzyklejać. I bardzo proszę uzupełnić dziennik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 No i doszukałam się zdjęć ZAJEBI.STYCH balustrad w komentarzach! Pięęęękne!!!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.07.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Hej Tofiku. To już roczek! I już podpisuje umowy!!! Moje dziecko generalnie hop do przodu w niektórych sprawach dzięki mamusi Grunt + jednokrotne malowanie możesz spokojnie teraz zrobić, a po montażu drugi raz i zdążysz się wprowadzić. Co oznacza określenie jednokrotne? Koleś od parkietu też go użył, czy jak maluję ścianę na kolor to mam rozumieć grunt (już jest) + pierwsza warstwa koloru? No i doszukałam się zdjęć ZAJEBI.STYCH balustrad w komentarzach! Pięęęękne!!!:cool: Dziękuję . Dziennik już zarósł w czeluściach i obawiam się że tam pozostanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Moje dziecko generalnie hop do przodu w niektórych sprawach dzięki mamusi Dobrze mu wróżę na przyszłość. Co oznacza określenie jednokrotne? Koleś od parkietu też go użył, czy jak maluję ścianę na kolor to mam rozumieć grunt (już jest) + pierwsza warstwa koloru? Tak. Dziękuję . Dziennik już zarósł w czeluściach i obawiam się że tam pozostanie . Nie rozumiem i się nie zgadzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.07.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Jak będzie co pokazać to może odkurzę to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.07.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Tofee, przeczytałam gdzieś dzisiaj, że mój stolarz od schodów przyjmuje zamówienia na drugą połowę października, więc nie wiem czy cię to urządza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.07.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Właśnie z nim rozmawiałam. Październik na luziku, ale może gdyby zwolnił się termin to wcisnąłby mnie na sierpień ... ale to może i najpierw musi zobaczyć schody i takie tam. Odniosłam wrażenie że średnio zainteresowany, ale zobaczymy. Dogadany fachowiec rzucił nam kwotę 2 x tyle co twoja (co prawda w merbau nie w dębie) ale mimo wszystko, różnica to prawie koszt kanapy . Postaram się jeszcze potargować, jak nie zejdzie z ceny to będę usilnie molestować pana D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.07.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Właśnie z nim rozmawiałam. Październik na luziku, ale może gdyby zwolnił się termin to wcisnąłby mnie na sierpień ... ale to może i najpierw musi zobaczyć schody i takie tam. Odniosłam wrażenie że średnio zainteresowany, ale zobaczymy. Dogadany fachowiec rzucił nam kwotę 2 x tyle co twoja (co prawda w merbau nie w dębie) ale mimo wszystko, różnica to prawie koszt kanapy . Postaram się jeszcze potargować, jak nie zejdzie z ceny to będę usilnie molestować pana D. Pan D ma taki styl bycia, jakby nie był zainteresowany, oschły itp. Tym się nie przejmuj, bo potem przy robocie jak jest z bratem już lepiej się z nim rozmawia. Umawiaj się z nim na spotkanie, to wtedy będziesz wiedzieć ile ci "zaśpiewa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts