tofee 21.07.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ty też? jest świetny Niestety, jakby kiedyś robili czystkę w magazynach i sprzedawali za bezcen to dawaj znaka a sofy nie chce na nóżkach, bo nie chce mi się pod nią odkurzać Ja mam odkurzacz który sam okurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.07.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Niestety, jakby kiedyś robili czystkę w magazynach i sprzedawali za bezcen to dawaj znaka Ja mam odkurzacz który sam okurza za bezcen to u nich mozesz kupić co najwyżej ramkę na zdjęcia no i mam mniej zaawansowanę wersję odkurzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.07.2011 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 za bezcen to u nich mozesz kupić co najwyżej ramkę na zdjęcia I mój mąż by skwitował, że o ile on mnie zna to za bezcen to on by mi się już tak bardzo nie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.07.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 I mój mąż by skwitował, że o ile on mnie zna to za bezcen to on by mi się już tak bardzo nie podobał coś w tym chyba jest niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.07.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ell pytanko z innej beczki, chyba że nie wiesz ... Chodzi mi o uchwyty do kuchni. Czy one są klejone czy mają taki dodatkowy "bolec" który się "wprowadza" w środek frontu szafki? Nie wiem czy dobrze to opisałam ale wystarczy mi odpowiedź czy są tylko na klej czy jeszcze jakieś zabezpieczenie mają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.07.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 uchwyty są przykręcane wkrętami, fronty mam od środka po uchwytem nieco zfrezowane, aby uchyt nie odstawał o te 1,5 mm od forniru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.07.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Nic nie zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.07.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 jak będę w domu to pstryknę i wrzucę fotkę, to zobaczysz o co kaman ale mam nadzieję, że to że są przykręcane na wkręty jest jasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.07.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Pomyślałam, podumałam i chyba załapałam co chciałaś powiedzieć. Czyli montaż od tyłu frontu na górze jest taka listwa a z przodu wystaje dzynks do złapania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.07.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.07.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 sorki, wczoraj zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.07.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Jak powiesz że to zdjęcie komórką zrobiłaś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.07.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 No przecież nie maszynką do mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.07.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Dzięki kochana, ja za to zapomniałam podziękować. Zaczęliśmy sprzątać dom. W tym bądź najdalej w przyszłym tygodniu przychodzi parkieciarz i zniknie beton na parterze. Trzeba oczyścić wylewkę w kleksów wszelakich i powynosić tony gratów które się nazbierały przez cały rok. Ja wróciłam przez wzgląd na młodego. M nadal siedzi i sprząta . Niestety mamy czas tylko w weekendy i jak teraz się nie uporamy to będzie kłopot. Młody wreszcie zasnął to zabrałam się za szperanie w necie. Dzisiaj będzie miło oświetlenie W kuchni chciałam czarne chorsy wpuszczane bez opraw. http://www.light-s.pl/sklep/_var/gfx/c75642a2a04e91a308cd93d66d109de4.jpg Ale nie wiem czy będę mogła je zainstalować tam gdzie chcę, więc znalazłam jakiś ratunek w aquaform http://www.ekskluzywnelampy.com.pl/96-196-large/ares-111-plytka.jpg Do tego coś w tym stylu jeszcze przy jednej ścianie ... podobało mi się rozwiązanie Efilo i chyba zapożyczę http://www.light-s.pl/sklep/_var/gfx/8fcf7ca29bbf7aff30e0ad11e7b8c2cd.jpg albo http://www.light-s.pl/sklep/_var/gfx/e10750d488c5bf0a50c22b8d979382ef.jpg tylko u mnie wszystko w czarnym. Do wiatrołapu zależy czy zdecyduję się na gładką szafę wówczas kusi mnie zaszaleć z czymś zwariowanym w stylu http://www.sklep.asaj.pl/Img.ashx?Id=43298 A jeżeli szafa miałaby jednak być bardziej stylizowana to może coś w ten deseń http://www.sklep.asaj.pl/Img.ashx?Id=38066 Obie lampy sensowne cenowo, zastanawiam się tylko czy czarna nie byłaby za wąska bo ma średnicę 30 cm i na ile można skrócić linki co by nie straciło na designie . Nad stół spodobała mi się ta, tylko w czarnym http://www.ekskluzywnelampy.com.pl/224-1504-thickbox/2020-infinity.jpg ale jest zdecydowanie za mała jak nad wielgachny mebel 210x110 . Wymierzyłam też rozstaw mebli i stół (ostatecznie) w powyższych wymiarach spokojnie się zmieści ... Za to narożnik nie ma opcji, jeżeli byśmy się zdecydowali na model Berlin to tylko w średniej wielkości 284x193. Mam nadzieję że będzie na czym posadzić 4 litery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.07.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Wkleję jeszcze ciekawostkę http://www.ekskluzywnelampy.com.pl/215-1183-thickbox/5320-samurai.jpg Wiecie za ile to cudo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.07.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 to vibia, prawda? to wiem ile ... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.07.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 tofee, fajne to ufo, ta ostatnia czad nie masz w rękawie jakichś fajnych 3-ech nad stól 230? Szukam i szukam i szukam ....... i szukam Elenko, chyba nie musisz kupować*tego aparatu Zdjęcie z głębią i makro i ostre komórką? Czego trzeba więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.07.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 to vibia, prawda? to wiem ile ... niestety Niestety . tofee, fajne to ufo, ta ostatnia czad nie masz w rękawie jakichś fajnych 3-ech nad stól 230? Szukam i szukam i szukam ....... i szukam Monia szukałam singla więc nie zwracałam uwagi na 3-ki . Ale właśnie przeglądałam stronkę dekoratorni na TV4 i tam w którymś z odcinków jest giga stół i strasznie fajnie wyglądająca lampa (tylko że szt 1). Może zajrzysz i zmienisz zdanie . Kabelki zawsze można uciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.07.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 tofee, a ułatwisz sprawę i powiesz który odcinek (albo jakie wnętrze - kolory)Mogę*to jeszcze zmienić. Na razie jesteśmy na etapie wstępnie zaszpachlowanych gk. Może, moooooooże (mąż*już*stęka, że nie oświetli stołu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.07.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 tofee, fajne to ufo, ta ostatnia czad nie masz w rękawie jakichś fajnych 3-ech nad stól 230? Szukam i szukam i szukam ....... i szukam Elenko, chyba nie musisz kupować*tego aparatu Zdjęcie z głębią i makro i ostre komórką? Czego trzeba więcej? Moni, masz trzy kable nad stołem czy szukasz potrójnego zwisu? a zdjęciem sama jestem zaskoczona, to chyba wypadek przy pracy chociaż w sumie fotki z bliska wychodzą lepiej niż te z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts