Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szperam po stronie co mi wpadnie w oko to wleję bo później nie pamiętam co chciałam M pokazać. Podoba mi się to szponiaste ale powinno jakoś współgrać z resztą więc sama nie wiem.

Okno faktycznie dla alpinisty, ale czego się nie robi dla designu ;).

Są śliczne i to wystarczy ja łatwo ulegam pięknu ;-). Dobrze że facetem nie jestem bo miałabym przechlapane :p

Dzisiaj znalazłam coś bardzo interesującego ...

http://lunatic.com.pl/media/products/52065ec571decd3ea166bf230f72ddd6/images/thumbnail/large_alien-xl-red.jpg?updated_at=1300112576

strasznie fajnie się prezentowała w sklepie. Do tego można zamontować sobie wersję albo pomarańcz,albo srebrna linka mocująca i to kolorowe w środku jest wówczas białe. Dostałam katalog i fajne aranżacje z tym zrobili ... mam nawet kilka pomysłów gdzie to zawiesić :cool:.

Budzi silniejsze skojarzenia niż Efilkowy glut :D

Obawiam się że mój mąż też zaserwuje mi taki tekst :p

A ja sobie nadal szukam ... może do wiatrołapu jednak coś takiego

http://lunatic.com.pl/media/products/9152993ec4ca90bdf410d0c88aa04d2d/images/thumbnail/large_goccia-prisma.jpg?updated_at=1310313373

Goccia Prisma

śr 30 cm trochę mało. Musiałabym zobaczyć na żywo, w sklepie była tylko czarna.

Tej też jestem ciekawa.

http://lunatic.com.pl/media/products/97def8c177970d2718ce4c473d927f3d/images/thumbnail/large_gemmy-prisma.jpg?updated_at=1310040618

Gemmy prisma

śr 42 cm ... ale jakoś powyższa chyba fajniejsza...

A może nad stół coś takiego ... duuuuża

Leaf

śr 70 h 115 Tylko gdzie tu się żarówy wsadza :rolleyes:.

http://lampy-bright.pl/userdata/gfx/e84137da91e348cb9220ffc9c7343903.jpg

Zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj przywieźli mi klinkier na taras + wejście. Zupełnie nie potrafię sobie tego wyobrazić jak będzie wyglądał, jedno jest pewne jest mega CIEMNY i super "nieśliski".

Z newsów przyszłościowych we wtorek zjeżdża drewienko :wave:(parkieciarz niewiadomo :mad: bo w poniedziałek wraca z urlopu i będą ustalać).

A jutro rajd po sklepach ... nawet nie wiem, w którym kierunku (poza Domoteką) powinniśmy wyruszyć. A żeby było prościej szukamy WSZYSTKIEGO :cool:.

A żeby było prościej szukamy WSZYSTKIEGO :cool:.

:rotfl:

Elena tak mnie kurnikiem rozbawiła, że obniżył mi się próg wrażliwości na każdy żart ;)

Pokażesz prysznic? :cool:

A Ty nie miałaś brać przypadkiem tego klinkieru co to na niego namiar zuz@nka od wusi dostała i co mnie się*też spodobał???

Ale to było dopiero co, kilka dni temu

Mów szybko

To bieganie po sklepach to chyba lepiej sobie na jakieś etapy podzielić. Ja już wiem jak to jest jak na Bartyckiej miałam się*skupić na więcej niż 2-3 tamatach. Wszystko po łebkach, tu trochę, tam trochę i wychodziłam głupia, bez dezyzji

Tofee, koniecznie wrzuć fotki tego klinkieru "na żywo" :) parkieciarz po urlopie pewnie szybko się za robotę weźmie i wkrótce będziesz miała podłogę :cool:

ambitny plan na jutro macie :lol: pewnie gdzieś się miniemy, bo też będziemy w DOmotece :rolleyes:

Oby to były prorocze słowa :lol:, a do Domoteki właśnie jako jedynej nie jadę bo tam już chyba WSZYSTKO widziałam. A mój mąż musi mieć pogląd na różne rzeczy zanim podejmie decyzję ... taki analityczny umysł ... musi poanalizować żeby dojść do i tak jedynego słusznego wniosku - żona i tak wybiera najładniejsze ;).

:rotfl:

Elena tak mnie kurnikiem rozbawiła, że obniżył mi się próg wrażliwości na każdy żart ;)

Pokażesz prysznic? :cool:

A Ty nie miałaś brać przypadkiem tego klinkieru co to na niego namiar zuz@nka od wusi dostała i co mnie się*też spodobał???

Ale to było dopiero co, kilka dni temu

Mów szybko

Prysznica nie mam zdjęć, a zrobić też szybko nie zrobię bo obecnie mam tam składzik wszystkiego i nie ma jak palca wstawić ... więc sorki.

A klinkier dokładnie ten co od Zuz@nki wypatrzony. To była szybka decyzja, szybka wpłata i dostawa. Od dzisiaj stoi i czeka na położenie ;).

Zrobię foty w niedzielę i wkleję.

To bieganie po sklepach to chyba lepiej sobie na jakieś etapy podzielić. Ja już wiem jak to jest jak na Bartyckiej miałam się*skupić na więcej niż 2-3 tamatach. Wszystko po łebkach, tu trochę, tam trochę i wychodziłam głupia, bez dezyzji

Święta racja, jestem pewna że skończymy na farbach ew kanapie (bo temat i tak już zaczęty przez Berlin ;) ).

Tofee, super!!! Super, że to ten klinkier :yes: Czekam na foty

A co wzięłaś na ranty? Te z kapinosem, czy normalne? I gdzie zamawiałas?

Farby i kanapa - jak dla mnie max :yes: Moooooże, moooooże ew stolik kawowy ;)

Wybraliśmy opcję ekonomiczną czyli te frezowane, mam nadzieję że będzie ok. Po przeliczeniu samych stopnic z kapinosem wyszło nam drugie tyle i stwierdziłam, że wolę za to np lampę.

Zamawialiśmy tutaj http://goldgres.pl/category/paradyz-semir, po przeliczeniu płytki + transport wyszło najkorzystniej.

Stolik kawowy nie jest przewidziany w najbliższym budżecie więc chyba się nie załapie :D.

Edytowane przez tofee

Stolik kawowy nie jest przewidziany w najbliższym budżecie więc chyba się nie załapie :D.

Rzucić okiem i zapisać na listę zawsze można ;)

A te brzegowe płytki muszą*być albo ryflowane albo z kapinosem? Nie można zakończyć płytką taką jak na całej powierzchni?

Bo ta ryflowana jest taka sama, tylko ma te rowki, tak?