monsanbia 27.07.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 wygląda jak duszek Casper Co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 27.07.2011 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Alien producent next Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 27.07.2011 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) To też fajne, np nad stół http://arch.blox.pl/resource/lampa_nlc_next.de_2.jpg http://arch.blox.pl/resource/lampa_nlc_next.jpg http://www.nostraforma.com/gallery/9477/115_next_nlc_2x_black.jpg http://www.next.de/cms/files/Alien_XL-pendant.jpg Edytowane 27 Lipca 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.07.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Właśnie sobie wyobraziłam mycie okna z ostatniego zdjęcia Fajne te lampy, ale przy 3 sztukach za dużo by mi się*nad stołem działo alien-casper, prawie się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 27.07.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Szperam po stronie co mi wpadnie w oko to wleję bo później nie pamiętam co chciałam M pokazać. Podoba mi się to szponiaste ale powinno jakoś współgrać z resztą więc sama nie wiem. Okno faktycznie dla alpinisty, ale czego się nie robi dla designu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 27.07.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ta mi się od dawna podoba ale chyba kiepsko jak gł oświetlenie świeci tylko w górę http://www.lunatic.com.pl/media/products/6a6687ca246435e81f874f256c661aba/images/thumbnail/large_pirce.jpg?updated_at=1307960588 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.07.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 tofee, podarowałaś mi prawie 2 godziny przed kompem Przejrzałam cały sklep lunatic.com.pl i gdyby nie rozmiar, już dziś bym je kupowała (chodzi mi o Rock), 3 szt, nad mój stół. Ale lampy o średnicy 50 cm są za duuuuuuże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.07.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Są śliczne i to wystarczy ja łatwo ulegam pięknu . Dobrze że facetem nie jestem bo miałabym przechlapane Dzisiaj znalazłam coś bardzo interesującego ... http://lunatic.com.pl/media/products/52065ec571decd3ea166bf230f72ddd6/images/thumbnail/large_alien-xl-red.jpg?updated_at=1300112576 strasznie fajnie się prezentowała w sklepie. Do tego można zamontować sobie wersję albo pomarańcz,albo srebrna linka mocująca i to kolorowe w środku jest wówczas białe. Dostałam katalog i fajne aranżacje z tym zrobili ... mam nawet kilka pomysłów gdzie to zawiesić . Budzi silniejsze skojarzenia niż Efilkowy glut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.07.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Obawiam się że mój mąż też zaserwuje mi taki tekst A ja sobie nadal szukam ... może do wiatrołapu jednak coś takiego http://lunatic.com.pl/media/products/9152993ec4ca90bdf410d0c88aa04d2d/images/thumbnail/large_goccia-prisma.jpg?updated_at=1310313373 Goccia Prisma śr 30 cm trochę mało. Musiałabym zobaczyć na żywo, w sklepie była tylko czarna. Tej też jestem ciekawa. http://lunatic.com.pl/media/products/97def8c177970d2718ce4c473d927f3d/images/thumbnail/large_gemmy-prisma.jpg?updated_at=1310040618 Gemmy prisma śr 42 cm ... ale jakoś powyższa chyba fajniejsza... A może nad stół coś takiego ... duuuuża Leaf śr 70 h 115 Tylko gdzie tu się żarówy wsadza . http://lampy-bright.pl/userdata/gfx/e84137da91e348cb9220ffc9c7343903.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.07.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 dwie pierwsze mi się podobają - czy to szkło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.07.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 dwie pierwsze mi się podobają - czy to szkło? tworzywo Lentiflex, cokolwiek to znaczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.07.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 a można gdzieś na żywo pomacać tego letniflexa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.07.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Jeszcze nie wiem, jak się dowiem to dam znać. Bo też mi pasuje w jedno miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.07.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj przywieźli mi klinkier na taras + wejście. Zupełnie nie potrafię sobie tego wyobrazić jak będzie wyglądał, jedno jest pewne jest mega CIEMNY i super "nieśliski". Z newsów przyszłościowych we wtorek zjeżdża drewienko (parkieciarz niewiadomo bo w poniedziałek wraca z urlopu i będą ustalać). A jutro rajd po sklepach ... nawet nie wiem, w którym kierunku (poza Domoteką) powinniśmy wyruszyć. A żeby było prościej szukamy WSZYSTKIEGO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.07.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Tofee, koniecznie wrzuć fotki tego klinkieru "na żywo" parkieciarz po urlopie pewnie szybko się za robotę weźmie i wkrótce będziesz miała podłogę ambitny plan na jutro macie pewnie gdzieś się miniemy, bo też będziemy w DOmotece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.07.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 A żeby było prościej szukamy WSZYSTKIEGO . Elena tak mnie kurnikiem rozbawiła, że obniżył mi się próg wrażliwości na każdy żart Pokażesz prysznic? A Ty nie miałaś brać przypadkiem tego klinkieru co to na niego namiar zuz@nka od wusi dostała i co mnie się*też spodobał??? Ale to było dopiero co, kilka dni temu Mów szybko To bieganie po sklepach to chyba lepiej sobie na jakieś etapy podzielić. Ja już wiem jak to jest jak na Bartyckiej miałam się*skupić na więcej niż 2-3 tamatach. Wszystko po łebkach, tu trochę, tam trochę i wychodziłam głupia, bez dezyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.07.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Tofee, koniecznie wrzuć fotki tego klinkieru "na żywo" parkieciarz po urlopie pewnie szybko się za robotę weźmie i wkrótce będziesz miała podłogę ambitny plan na jutro macie pewnie gdzieś się miniemy, bo też będziemy w DOmotece Oby to były prorocze słowa , a do Domoteki właśnie jako jedynej nie jadę bo tam już chyba WSZYSTKO widziałam. A mój mąż musi mieć pogląd na różne rzeczy zanim podejmie decyzję ... taki analityczny umysł ... musi poanalizować żeby dojść do i tak jedynego słusznego wniosku - żona i tak wybiera najładniejsze . Elena tak mnie kurnikiem rozbawiła, że obniżył mi się próg wrażliwości na każdy żart Pokażesz prysznic? A Ty nie miałaś brać przypadkiem tego klinkieru co to na niego namiar zuz@nka od wusi dostała i co mnie się*też spodobał??? Ale to było dopiero co, kilka dni temu Mów szybko Prysznica nie mam zdjęć, a zrobić też szybko nie zrobię bo obecnie mam tam składzik wszystkiego i nie ma jak palca wstawić ... więc sorki. A klinkier dokładnie ten co od Zuz@nki wypatrzony. To była szybka decyzja, szybka wpłata i dostawa. Od dzisiaj stoi i czeka na położenie . Zrobię foty w niedzielę i wkleję. To bieganie po sklepach to chyba lepiej sobie na jakieś etapy podzielić. Ja już wiem jak to jest jak na Bartyckiej miałam się*skupić na więcej niż 2-3 tamatach. Wszystko po łebkach, tu trochę, tam trochę i wychodziłam głupia, bez dezyzji Święta racja, jestem pewna że skończymy na farbach ew kanapie (bo temat i tak już zaczęty przez Berlin ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.07.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Tofee, super!!! Super, że to ten klinkier Czekam na foty A co wzięłaś na ranty? Te z kapinosem, czy normalne? I gdzie zamawiałas? Farby i kanapa - jak dla mnie max Moooooże, moooooże ew stolik kawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.07.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 (edytowane) Tofee, super!!! Super, że to ten klinkier Czekam na foty A co wzięłaś na ranty? Te z kapinosem, czy normalne? I gdzie zamawiałas? Farby i kanapa - jak dla mnie max Moooooże, moooooże ew stolik kawowy Wybraliśmy opcję ekonomiczną czyli te frezowane, mam nadzieję że będzie ok. Po przeliczeniu samych stopnic z kapinosem wyszło nam drugie tyle i stwierdziłam, że wolę za to np lampę. Zamawialiśmy tutaj http://goldgres.pl/category/paradyz-semir, po przeliczeniu płytki + transport wyszło najkorzystniej. Stolik kawowy nie jest przewidziany w najbliższym budżecie więc chyba się nie załapie . Edytowane 29 Lipca 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.07.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Stolik kawowy nie jest przewidziany w najbliższym budżecie więc chyba się nie załapie . Rzucić okiem i zapisać na listę zawsze można A te brzegowe płytki muszą*być albo ryflowane albo z kapinosem? Nie można zakończyć płytką taką jak na całej powierzchni? Bo ta ryflowana jest taka sama, tylko ma te rowki, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts