Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba można, ja je wybierałam na stopnice więc wolałam żeby były z tym frezem o takie

http://goldgres.pl/media/products/2e1a51d3f38a2a086c15a37885a33fef/images/thumbnail/large_013483_3033.jpg?updated_at=1311148899

Ale nie robię po całym obwodzie tarasu tylko w miejscu schodów + przy wejściu gdzie mam stopnie.

Wróciłam http://lodz.forumslubne.pl/images/smiles/mdleje_1.gif.

Boszzzzzzzzzze może mi ktoś powiedzieć co mnie podkusiło żeby do tych Janek jechać? Zaraz za Okęciem wymieniali nawierzchnię jezdni akurat w moim kierunku i z 3 pasów robił się 1. Do tego deszcz i klasycznie wyjazd na Katowice i jechaliśmy chyba z 2,5 godziny. KOSZMAR!!!

Z tego wszystkiego wiem tylko tyle, że Berlin nadal najładniejszy, a co do stołu to jednak muszę napisać do MD :rolleyes:.

Wybraliśmy już na 100% przedostatnie oświetlenie do kuchni i tyle z całej wyprawy. Nie posunęłam się z niczym nawet o krok a do farb nawet nie zajrzeliśmy ... a przecież powinniśmy zacząć malować aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem tam zmęczona że już nic mi się nie chce a tyle jeszcze powinnam :bash::bash::bash:.

edit:

Widziałam śliczne krzesło, plastik (czarny) o dziwo wygodny, bardzo solidny tylko niestety 600 zł/szt. Gdyby było tańsze to bym zaszalała a tak mam zgryza czy aby na pewno chce plastikowe :rolleyes:, no i mąż sceptycznie patrzy ... echhhhhh

Edytowane przez tofee

Tofee, ja do Janek to się wybiorę jak kiedyś może rozładują korki, bo właściwie to chyba są tam o każdej porze :rolleyes: Dlaczego chcesz zrezygnować ze stołu belbazaar?

I pokazuj jakie oświetlenie do kuchni wybraliście :cool:

a propos plastikowych krzeseł - mąż do tej pory wypomina mi ghosta i pokazuje plastiki w carefourze za 35zł/ za sztukę :lol:

to co, w następny weekend znowu rundka? ;)

Dlaczego chcesz zrezygnować ze stołu belbazaar?

Stoły stamtąd są niestety nie rozkładane, a M się upiera przy praktycznej wersji więc jeszcze obiecałam zrobić rozeznanie w MD :rolleyes:.

I pokazuj jakie oświetlenie do kuchni wybraliście :cool:

;)

Do kuchni przez cały czas potrzebowaliśmy potwierdzenia, że pierwszy wybór to najlepszy wybór. Do tej pory nie mogę uwierzyć, że to M. bardziej przy tym obstaje niż ja ale nad blatem (nie mam tam szafek) zawisną :lol:

http://www.strefalamp.pl/images/fabbian/cubetto_d28-g03-02.jpg

to co, w następny weekend znowu rundka? ;)

Na kolejną nie mam siły, ochoty padam na ryjek ... do tego dziecko mi staje na nogi :jawdrop::jawdrop:i przy usypianiu jest cyrk bo ja go kładę a on stójka przy barierce i tak w koło Macieju przez 1,5 godziny :bash:.

Stoły stamtąd są niestety nie rozkładane, a M się upiera przy praktycznej wersji więc jeszcze obiecałam zrobić rozeznanie w MD :rolleyes:.

nie będziesz żałować praktycznej wersji, jeśli będzie z MD :)

Do kuchni przez cały czas potrzebowaliśmy potwierdzenia, że pierwszy wybór to najlepszy wybór. Do tej pory nie mogę uwierzyć, że to M. bardziej przy tym obstaje niż ja ale nad blatem (nie mam tam szafek) zawisną :lol:

http://www.strefalamp.pl/images/fabbian/cubetto_d28-g03-02.jpg

u nas też często okazywało się, że najlepszy wybór to pierwszy wybór :) cubetto są super:cool:

Na kolejną nie mam siły, ochoty padam na ryjek ... do tego dziecko mi staje na nogi :jawdrop::jawdrop:i przy usypianiu jest cyrk bo ja go kładę a on stójka przy barierce i tak w koło Macieju przez 1,5 godziny :bash:.

nieźle, to tylko patrzeć jak zacznie łazikować :)

nie będziesz żałować praktycznej wersji, jeśli będzie z MD :)

Pewnie nie ale zaczynam odczuwać węża i stoję przed wyborem stół i tylko stół czy może coś jeszcze, a tamten szczerze mi się podoba więc nie czuję wew. przymusu że muszę mieć coś droższego.

u nas też często okazywało się, że najlepszy wybór to pierwszy wybór :) cubetto są super:cool:

W to nie wątpię ... są śliczne i już się nie mogę ich doczekać :lol:.

A co do młodego ... tak strasznie liczyłam że się chłopak wstrzyma do przeprowadzki ... a tu widać wszystko się może wydarzyć. Obecne lokum jest zupełnie nieprzystosowane do chodzącego ciekawskiego szkraba ... a tam nic nie będzie więc miałby idealne warunki ;).

"Zaprojektowałam" sobie szafkę pod umywalkę i potrzebuję pomocy. Wymyśliłam że chcę blat z teak'owy, fronty szuflad z lakierowanego mdf tylko nie mogę się zdecydować jaki kolor. Myślałam o jaśminowym kremie, ale boję się że będzie mdło. Z drugiej strony nie mam pomysły na kolor a łazienka już jest mdła do bólu. Można dodać kolorowe dodatki: ręczniki itp dla kontrastu, ale nie wiem czy chcę szaleć aż z szafką ... którą póżniej troszkę ciężko wymienić ;).

Do rzeczy, szafka o taka:

projekt szafki pod umywalkę.JPG

do takiej umywalki

http://image.ceneo.pl/data/products/1365569/i-duravit-2nd-floor-800-mm-0491800027.jpg

będzie zamontowana jak ta po prawej stronie

http://image.ceneo.pl/data/products/1365569/342f493d-4886-43b1-936a-2a71815c72e1_product.jpg

czyli jakby wpuszczona w blat.

POMOCY!

Czy projekt jest czytelny? i co mam zrobić z tymi frontami?????

Toficzku zestawik do pokoju Mlodego fajniutki;), ja z tego zrodla zamowie chyba dywany dla Mlodych.:p

Co do lazienki dla mnie im bardziej mdlo tym lepiej:lol2: a tak serio bedzie git;). A masz juz umywalke? pewnie Cie zmartwie ale mam podobna w sensie tego co jest w srodku, tzn moja jest prawie plaska - memento z VB i krew mnie zalewa bo wszystko zamiast ladnie splywac to splywa ale bardzo leniwie , kurde nie wiem jak Ci to wytlumaczyc:sick:

Anetko, umywalką stoi od zeszłego roku i cierpliwie czeka :p.

Rozumiem o czym piszesz ... no cóż mąż będzie czyścił, gdyż to była jego wielka faworytka. Ja chciałam bardziej wystającą i "łódeczkowatą" (teraz ja nie wiem jak to wytłumaczyć) to postawił VETO, to teraz niech ma.