Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tofee, ja jestem zdecydowanie za połączeniem teaku z jaśminem :yes: Jak się doda turkusowe fioletowe bądź inne dodatki to już*będzie wystarczająco żywo :)

Aneta, trochę mnie przerażasz z tą memento :( Ja czekam na 120. Nie chcę stojącej wody (w ogóle o tym nie pomyślałam)

Ok, to chyba jednak zostanie ten "jaśmin" a poszalejemy z pojemnikiem na mydło :p.

Chciałam 1 rząd szuflad, ale mąż mi zagroził, że jak nie będzie wystarczająco dużo miejsca to on będzie robił wystawkę na blacie :o. I tak nie wierze w to jego chowanie wszystkiego za każdym razem, ale zrobiłam listę rzeczy, które są w łazience niezbędne a których nie chcę mieć na wierzchu i wyszło że jednak będą 4 szuflady, oby wystarczyło:rolleyes:.

Monsabia ja mega praktyczna jestem i do dzis nie wiem jak to sie stalo, ze memento tak mnie zauroczyla, ze nie pomyslalam o praktycznym aspekcie:sick:, do dzis mega mi sie podoba - pod wzgledem wizualnym ale wlasnie przez ten odplyw nie kupilabym jej dzisiaj.:p

Toficzku u mnie jest 2 szuflady a w nich koszyki - kazdy ma swoj i poki co wszystko jest pochowane poza zabawkami kapielowymi Mlodego i Jego plynami do kapieli, pewnie jak mlode podrosna to bedzie trudniej nad tym zapanowac;)

Pasta i szczoteczki nie, ale cała reszta ma nakaz skoro będzie miał szufladę, a nawet 2 :lol2:. Nie wyobrażam sobie tej całej wystawki w mojej boskiej nowej łazience!!!

Nie no, ja jak mojemu nakażę to wszystko wyjmowac przed i chować po użyciu to mi primo - nastęka się jak nie powiem przy czym, secundo - wszystko papalcuje i nakapie wszędzie gdzie się da :(

A też bym chciała nie mieć wystawki :confused:

Edyta, powiem Ci, że poważnie mnie zmartwiłaś :( W ogóle nie przemyślałam tego tematu. Tak jak mówisz - zauroczyła mnie ta umywalka i dalej brnęłam w temat. Teraz już nie cofnę decyzji (czekam na dostawę) :( I pomyśleć, że wybuliłam na nią*tyyyyle kasy:sick:

Edytowane przez monsanbia

Sama dokonywałam odbioru na miejscu :p.

Piękny kolor, bałam się że będzie słomkowy żółty ale nie, wybraliśmy ten średni odcień "ciemności" i jest faktycznie ciemny. Jak jeszcze dostanie oleju to już zupełnie będzie bosssssssssssko a ja się urobię po pachy http://babiniec-cafe.pl/images/smiles/bag.gif, albo szybko będę szukać pani do pomocy :p.

Nad morze jedziemy w piątek, a dokąd to się okaże jak ekipa na miejscu znajdzie mi kwaterę. Ale okolice Karwi.

W czwartek muszę wybrać listwy przypodłogowe, bo mnie gość od schodów naciska z czego ma opaskę robić (wymyśliłam białą - skrytykował, ale przyjął do wiadomości i czeka na model). Jak ja nie lubię musieć wybierać coś na cito :evil:.

Wiem że chcę białe, wiem że 7 cm wys. a dalej nic nie wiem :rolleyes:.