anjamen 01.08.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 nudno i mdlo mam ja, ale mnie sie podoba. moze pomoge jakies stare zdjecie wygrzebalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.08.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Tofee, ja jestem zdecydowanie za połączeniem teaku z jaśminem Jak się doda turkusowe fioletowe bądź inne dodatki to już*będzie wystarczająco żywo Aneta, trochę mnie przerażasz z tą memento Ja czekam na 120. Nie chcę stojącej wody (w ogóle o tym nie pomyślałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.08.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Ok, to chyba jednak zostanie ten "jaśmin" a poszalejemy z pojemnikiem na mydło . Chciałam 1 rząd szuflad, ale mąż mi zagroził, że jak nie będzie wystarczająco dużo miejsca to on będzie robił wystawkę na blacie . I tak nie wierze w to jego chowanie wszystkiego za każdym razem, ale zrobiłam listę rzeczy, które są w łazience niezbędne a których nie chcę mieć na wierzchu i wyszło że jednak będą 4 szuflady, oby wystarczyło:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 u mnie w tych skrajnych sa po dwie szuflady, w srodkowej koszyk na brudy i miejsce na zapasowe mydla i szamponywystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.08.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Czyli się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.08.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Monsabia ja mega praktyczna jestem i do dzis nie wiem jak to sie stalo, ze memento tak mnie zauroczyla, ze nie pomyslalam o praktycznym aspekcie:sick:, do dzis mega mi sie podoba - pod wzgledem wizualnym ale wlasnie przez ten odplyw nie kupilabym jej dzisiaj. Toficzku u mnie jest 2 szuflady a w nich koszyki - kazdy ma swoj i poki co wszystko jest pochowane poza zabawkami kapielowymi Mlodego i Jego plynami do kapieli, pewnie jak mlode podrosna to bedzie trudniej nad tym zapanowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.08.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Jak młody podrośnie to wykończę łazienkę na górze i siooooooooooo z mojego królestwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.08.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 I co? Pastę do zębów, maszynki do golenia (mężowe), piankę do golenia itp, wszystko macie pochowane? Przecież u mnie to nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.08.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Pasta i szczoteczki nie, ale cała reszta ma nakaz skoro będzie miał szufladę, a nawet 2 . Nie wyobrażam sobie tej całej wystawki w mojej boskiej nowej łazience!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.08.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Pasta i szczoteczki nie, ale cała reszta ma nakaz skoro będzie miał szufladę, a nawet 2 . Nie wyobrażam sobie tej całej wystawki w mojej boskiej nowej łazience!!! Nie no, ja jak mojemu nakażę to wszystko wyjmowac przed i chować po użyciu to mi primo - nastęka się jak nie powiem przy czym, secundo - wszystko papalcuje i nakapie wszędzie gdzie się da A też bym chciała nie mieć wystawki Edyta, powiem Ci, że poważnie mnie zmartwiłaś W ogóle nie przemyślałam tego tematu. Tak jak mówisz - zauroczyła mnie ta umywalka i dalej brnęłam w temat. Teraz już nie cofnę decyzji (czekam na dostawę) I pomyśleć, że wybuliłam na nią*tyyyyle kasy:sick: Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.08.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 PRZYJECHAŁY DECHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave::wave: W czwartek zacznie znikać beton a jak wrócę z nad morza może już nie będzie na podłodze go wcale . Cieszę się jak głoooopia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.08.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 no to super widziałaś je już na miejscu? a gdzie sie wybierasz nad to morze? chyba nawet będziesz miała lepszą niż do tej pory pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.08.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Sama dokonywałam odbioru na miejscu . Piękny kolor, bałam się że będzie słomkowy żółty ale nie, wybraliśmy ten średni odcień "ciemności" i jest faktycznie ciemny. Jak jeszcze dostanie oleju to już zupełnie będzie bosssssssssssko a ja się urobię po pachy http://babiniec-cafe.pl/images/smiles/bag.gif, albo szybko będę szukać pani do pomocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.08.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Nad morze jedziemy w piątek, a dokąd to się okaże jak ekipa na miejscu znajdzie mi kwaterę. Ale okolice Karwi. W czwartek muszę wybrać listwy przypodłogowe, bo mnie gość od schodów naciska z czego ma opaskę robić (wymyśliłam białą - skrytykował, ale przyjął do wiadomości i czeka na model). Jak ja nie lubię musieć wybierać coś na cito . Wiem że chcę białe, wiem że 7 cm wys. a dalej nic nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.08.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Tofee, ja nauczyłam sie nie zauważać za często, że ciemna podłoga wymaga reakcji a i tak mi się podoba :coo: Z opaską to nie do końca rozumiem... co ma listwa przypodłogowa do opaski schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.08.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 On to będzie jakoś w tym samym fasonie wykończenia robił. Bo ja chcę białą i tu i tu i powiedział, że potrzebuje wzoru. Nie wiem, nie znam się, ja tu tylko sprzątam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.08.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 no to kochana nie masz wyjścia tylko musisz podjąć szybką i jedynie słuszną decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.08.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Cieszę się jak głoooopia!!!! extra super bombastycznie na jakieś zdjęcia szansa jest? Bo ja czekam wciąż na klinkier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.08.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 No właśnie... a gdzie zdjęcia??? Jakie dechy? Jakie drewno... no nic nie wiem...buuu... Ale super, ze przyjechały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.08.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Toficzku, super, że dechy przyjechały Chociaż tak jak Rasia nie wiem jakie, ale może jakiegoś zdjęcia się doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts