Elena76 08.08.2011 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Ell powinno być na pierwszych stronach w dzienniku, zaraz poszukam ... o proszę salon jadalnia i kuchnia są jakby w jednej strefie domu Nieustająco podziwiam, nie wiem jak wy się w tym wszystkim odnajdujecie ... bo co innego wybierać płytki, fugi, kanapy itp a co innego budowa i jej techniczne koszmarki. Szacunek dziewczyny . Malutek mi się na jedzonko o 3 obudził i spać nie mogę . Toficzku, to Ty masz dziennik?! dzięki za rzucik, fajnie że możesz pokombinować z różnymi ustawieniami kanapy, bo u mnie tylko jedno wchodzi w grę... Nadal nie możesz spać? A ja bym zasnęła ponownie nawet na siedząco, bo niedługo trzeba wychodzić pozalewało nas w nocy znowu, buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.08.2011 03:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Toficzku, to Ty masz dziennik?! powiedzmy że miałam dzięki za rzucik, fajnie że możesz pokombinować z różnymi ustawieniami kanapy, bo u mnie tylko jedno wchodzi w grę... Faktycznie jest kilka opcji, jak na razie podjęliśmy decyzję co i jak będzie stało ... ale fajnie móc poprzestawiać jak się człowiekowi znudzi . Zastanawiam się tylko czy opcja narożnik + pufa da nam taką możliwość ... ale wydaje mi się że pomimo wszystko to najlepsze rozwiązanie u nas. Plan jest taki żeby ustawić go ok metr od okna tarasowego i wzdłuż ściany z oknem tak jakby przodem do kominka. Przed będzie stolik kawowy a za spora pufa (krążąca według potrzeb). Nadal nie możesz spać? A ja bym zasnęła ponownie nawet na siedząco, bo niedługo trzeba wychodzić Nie bij ale długo zastanawiałam się gdzie ty chcesz wychodzić o takiej porze i co w ogóle robisz na FM w środku nocy pozalewało nas w nocy znowu, buuu Ojej, współczuje ... może jednak trzeba nawieźć tej ziemi pomimo kasy. Strasznie współczuje, paskudna na pogoda ... ani lata fajnego a tylko człowiek ma kłopoty przez te deszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.08.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 powiedzmy że miałam to zupełnie tak jak ja Faktycznie jest kilka opcji, jak na razie podjęliśmy decyzję co i jak będzie stało ... ale fajnie móc poprzestawiać jak się człowiekowi znudzi . Zastanawiam się tylko czy opcja narożnik + pufa da nam taką możliwość ... ale wydaje mi się że pomimo wszystko to najlepsze rozwiązanie u nas. Plan jest taki żeby ustawić go ok metr od okna tarasowego i wzdłuż ściany z oknem tak jakby przodem do kominka. Przed będzie stolik kawowy a za spora pufa (krążąca według potrzeb). mnie nie może się znudzić... mogę jedynie kanapę na taras wystawić poza tym ja chciałam mieć tak ustawioną kanapę, żeby było widać i kominek, i świat za oknem i mało wszystkiego to jeszcze tiwi - no i tak poniekąd jest obecną tymczasówkę też zamienimy na narożnik plus jakieś pufy Nie bij ale długo zastanawiałam się gdzie ty chcesz wychodzić o takiej porze i co w ogóle robisz na FM w środku nocy hehe, sama byłam jeszcze tak zaspana jak to czytałam, że nie wiedziałam, za co miałabym bić Ojej, współczuje ... może jednak trzeba nawieźć tej ziemi pomimo kasy. Strasznie współczuje, paskudna na pogoda ... ani lata fajnego a tylko człowiek ma kłopoty przez te deszcze . do końca sierpnia poczekamy jeszcze - 80zł za wywrotkę to nie 800zł.. bo taka za 800 to leży i czeka, chętnych na nią mało... a potem jak się nie uda to z bólem, ale trzeba będzie płacić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.08.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 mam to samo 3/4 ekip mojego męża w ogóle na oczy nie widziało Dokładnie. Tylko ze mojego 100%, chyba że przez przypadek, bo przyjechał mnie odwiedzić. Tofiku, odespałaś? Elenko, w Babicach ma facet bardzo ładną przesianą ziemię, bardzo przepuszczalną, świetną na podmokłe tereny za 340. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.08.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Rasia, to poproszę o namiar, bo na Kutrzeby zaśpiewali 500 za ziemię i 300 za transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Ale droga ta ziemia Ja nawet nie wiem co u nas po kolei robić, czym teren podnieść (w sumie dużo nie trzeba), czym utwardzić pod kostkę, Czy pod ziemię ostateczną (pod trawę) coś*jeszcze muszę podsypać? Dziewczyny, jak wy to ogarniacie. O budowie od A-Z nie wspominam, bo to jest w ogóle dla mnie nie do pojęcia. Co innego wykończenie - tu ekipy, materiały, uzgodnienia w 80% załatwiam ja, ale sso - tego bym chyba nie ogarnęła Elena, weź się*zamień, ja dzisiaj znów wstałam przed 11. Lil do mnie tylko przychodziła i wołala - mamunia pabutka, buś sie Ja chcę wstawać ok 8. Tylko jak to zrobić, jak nie umiem Tofee, Wy naprawdę nie macie drzwi z garażu? Czy tylko na rzucie ich nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.08.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Monia, daj numer telefonu to codziennie pobudkę będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Monia, daj numer telefonu to codziennie pobudkę będziesz miała Kochana, Ty myślisz że ja się nie budzę? Owszem, 7, 9 (bez znaczenia) odbieram telefon od wykonawcy, kuriera, mówię co trzeba, przekręcam się na drugi bok i po minucie odpływam. Mój mąż identycznie. I nie wiem po kim to mamy, wszyscy w rodzinie od 6 na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.08.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Monia, że się wtrącę - to tarczyca może być tego powodem - nawet jak wyniki masz w normie...dobrego endo poszukaj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Monia, że się wtrącę - to tarczyca może być tego powodem - nawet jak wyniki masz w normie...dobrego endo poszukaj:yes: powodem tycia, czy powodem wola? U mnie wole jest poczarnobylowe, a swojego czasu (kiedy byłam dzieckiem) brałam po prostu jodid, ale potem okazało się, że to bez sensu. Ostatnio robiłam sobie dokładny profil tarczycowy, USG i niby wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.08.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Monia u mnie jednym z objawów niedoczynności jest ciągła senność i zmęczenie - mimo TSH w normie ale mojego złego samopoczucia endo zwiększyła mi znowu dawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Monia u mnie jednym z objawów niedoczynności jest ciągła senność i zmęczenie - mimo TSH w normie ale mojego złego samopoczucia endo zwiększyła mi znowu dawkę TSH w normie, a reszta, fT3 i T4, też? No bo nie da się mieć niedoczynności jak wszystko pracuje prawidłowo (niedoczynnoś=niedobór hormonów), przecież. Jeśli o objawy chodzi, to ja bym sobie mogła przypisać wszystkie, ale w objawach nadczynności też bym kilka znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.08.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 moja siostra tak miała, że wszystkie badania z krwi w normie ale w koncu na USG wyszedł stan zapalny... no ale jak masz USG ok to jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 moja siostra tak miała, że wszystkie badania z krwi w normie ale w koncu na USG wyszedł stan zapalny... no ale jak masz USG ok to jest ok:) a, no to tak Kot mi za muchą ganiał po oknach i właśnie złamał mi pęd stroczyka. Chyba go wyrzucę przez to okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.08.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Tofee, wstawaj już, ile można spać Monia, czyli Ciebie to trzeba ręcznie z wyrka ściągać, nie ma innej rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Od urodzenia byłam śpiochem i tak mi zostało Do niedawna pocieszałam się, że przynajmniej na starość (starsi ludzie przecież wstają*z kurami) mi minie, ale po pierwsze jest jakby z każdym rokiem gorzej (jak już nie trzeba do szkoły na 7.10 wstawać ), po drugie np zmiennik męża, pan w wieku ok 60 lat, przed 12 oczu nie otwiera (to mnie dobiło) ale za to siedzę ostatnio do 3-4 w nocy siedzę (i też nie wiem dlaczego, w nocy jakoś wyjątkowo net wciąga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.08.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 a jak nie net, to Maja w ogrodzie ja zawsze mam chęć na sen jak akurat muszę wstawać, ale jak mogę pospać to zawsze mi coś przeszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 a jak nie net, to Maja w ogrodzie ja zawsze mam chęć na sen jak akurat muszę wstawać, ale jak mogę pospać to zawsze mi coś przeszkodzi coś? ok, nie wnikam maja dziś była w ogrodzie u takiej fajnej starszej pary. I ta babcia non stop powtarzała, że piesek (ON) jest bardzo grzeczny, przymilny i nic w zasadzie w ogrodzie nie robi. Nie muszę*wspominać że owczarek był na maksa sfisiowany, biegał, skakał, krzewy roznosił i nawet na sekundę nie przestał się ruszać Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.08.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 samo życie a babcia z ogromną pobłażliwością musi swego pupilka traktować ja swojej kocie też wiele wybaczam, znacznie więcej niż rozsądek mógłby podpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.08.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Od urodzenia byłam śpiochem i tak mi zostało Do niedawna pocieszałam się, że przynajmniej na starość (starsi ludzie przecież wstają*z kurami) mi minie, ale po pierwsze jest jakby z każdym rokiem gorzej (jak już nie trzeba do szkoły na 7.10 wstawać ), po drugie np zmiennik męża, pan w wieku ok 60 lat, przed 12 oczu nie otwiera (to mnie dobiło) ale za to siedzę ostatnio do 3-4 w nocy siedzę (i też nie wiem dlaczego, w nocy jakoś wyjątkowo net wciąga) ja mam to samo. Od zawsze byłam śpiochem - rano nie mogę wstać, a wieczorem nie jestem w ogóle śpiąca. Mój mąż zazdrości mi, że mogę spać wszędzie i o każdej porze Jak jeździmy samochodem w dłuższe trasy, to ja wsiadam i od razu kimka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts