Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

Dziecko mi wreszcie zasnęło, więc mogę net włączyć i popracować na FM :lol:.

Tofiku, odespałaś?:rolleyes:

Elenko, w Babicach ma facet bardzo ładną przesianą ziemię, bardzo przepuszczalną, świetną na podmokłe tereny za 340.

Odespałam średnio, niestety. Młody zaczął dzień o 6.15 dzięki bogu że nie jestem tu sama :D.

Tofee, Wy naprawdę nie macie drzwi z garażu? Czy tylko na rzucie ich nie widzę?

Ostatecznie zrobiliśmy wejście z zew. na wszelkie gdyby nam sterowanie bramy wysiadło, albo prund nawalił.

a jak nie net, to Maja w ogrodzie :lol:

ja zawsze mam chęć na sen jak akurat muszę wstawać, ale jak mogę pospać to zawsze mi coś przeszkodzi :rolleyes:

Mam to samo, to taka złośliwość natury ... im bardziej trzeba tym bardziej się nie chce.

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja dzisiaj znów wstałam przed 11. Lil do mnie tylko przychodziła i wołala - mamunia pabutka, buś sie :lol2: Ja chcę wstawać ok 8. Tylko jak to zrobić, jak nie umiem :(

Jaki słodziak:) Mój dwulatek (i 5 miesięcy:-)) zaczął gadać jak szalony i to właśnie tak:) Najcudowniejszy wiek na świecie:D

A spanie przy nieśpiących dzieciaczkach, w moim przypadku, nie wchodzi w rachubę:rolleyes: - roznieśliby cały dom :-D

Balbina, to gadanie jest faktycznie piękne. I ja się*zastanawiam skąd ona zna niektóre słowa ;)

Dziś coś szurało za oknem, a ta mówi - mamunia (bo ona tylko mamunia) wneki sisie, bojem sie tych wnekuf na wojku :lol: (zrozumieli?)

A na tatę mówi: mój synku :D Ostatnio teściowa tak do męża powiedziała, raz, a ta załapała. Nazajutrz z samego rana przywitała go - cieść mój synku. Tak jej zostało i tatuś jest teraz mójsynkiem :)

A jak się zapomni to jest tak: "tatuuuuś .... nie, mójsynkuuuuu" :lol2:

Lili jest z maja

trochę się rozgadałam, soooory

Mam kolejne wieści z frontu ... mąż ma wolną chatę, ale zamiast szaleć działa dzielnie na budowie. Podłoga na górze zaczęła się układać (niestety panele słabo spasowane i podobno sporo rzeźbią co by jak najmniej strat było) ... a na zewnątrz pierwsze kręgi do odwodnienia rynien zakopane :wiggle:.

Chyba jestem nietomna

Kiedy Ty Elena pisałaś*tego posta?

Przecież*dopiero rano powiedziałam o której zasnęłam? :eek:

A propos odwodnienia, wczoraj próbowałam zgłębić temat. To się robi tak, że dookoła domu w tej opasce zakopuje się rury, które są podłączone do rynien, i z tych rur woda ma być*odprowadzona do jakiegoś "pojemnika" który jest zakopany na pewnej głebobości (na jakiej?) i tyle? Czy jest tu jeszcze jakaś tajemnica poliszynela? I czym jest ten pojemnik? Na czym polega jego nieszczelność?

U mnie to są kręgi betonowe a na "dnie" jest jeszcze warstwa grubego żwiru ok 25 cm, który nam został po GWC.

Qrcze niby mąż miał kłaść podłogę, a jak się okazuje jest tyle pierdów do załatwiania że ciągle jeździ za czymś i kupuje/załatwia/dzwoni a podłoga stoi i czeka, a miałam wrócić na gotowe a tu dooopa :(.

Chyba jestem nietomna

Kiedy Ty Elena pisałaś*tego posta?

Przecież*dopiero rano powiedziałam o której zasnęłam? :eek:

A propos odwodnienia, wczoraj próbowałam zgłębić temat. To się robi tak, że dookoła domu w tej opasce zakopuje się rury, które są podłączone do rynien, i z tych rur woda ma być*odprowadzona do jakiegoś "pojemnika" który jest zakopany na pewnej głebobości (na jakiej?) i tyle? Czy jest tu jeszcze jakaś tajemnica poliszynela? I czym jest ten pojemnik? Na czym polega jego nieszczelność?

wydedukowałam po czasie Twojego ostatniego posta na fm ;) :D