tofee 08.08.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Dziecko mi wreszcie zasnęło, więc mogę net włączyć i popracować na FM . Tofiku, odespałaś? Elenko, w Babicach ma facet bardzo ładną przesianą ziemię, bardzo przepuszczalną, świetną na podmokłe tereny za 340. Odespałam średnio, niestety. Młody zaczął dzień o 6.15 dzięki bogu że nie jestem tu sama . Tofee, Wy naprawdę nie macie drzwi z garażu? Czy tylko na rzucie ich nie widzę? Ostatecznie zrobiliśmy wejście z zew. na wszelkie gdyby nam sterowanie bramy wysiadło, albo prund nawalił. a jak nie net, to Maja w ogrodzie ja zawsze mam chęć na sen jak akurat muszę wstawać, ale jak mogę pospać to zawsze mi coś przeszkodzi Mam to samo, to taka złośliwość natury ... im bardziej trzeba tym bardziej się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.08.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 ja dzisiaj znów wstałam przed 11. Lil do mnie tylko przychodziła i wołala - mamunia pabutka, buś sie Ja chcę wstawać ok 8. Tylko jak to zrobić, jak nie umiem Jaki słodziak:) Mój dwulatek (i 5 miesięcy:-)) zaczął gadać jak szalony i to właśnie tak:) Najcudowniejszy wiek na świecie:D A spanie przy nieśpiących dzieciaczkach, w moim przypadku, nie wchodzi w rachubę - roznieśliby cały dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Balbina, to gadanie jest faktycznie piękne. I ja się*zastanawiam skąd ona zna niektóre słowa Dziś coś szurało za oknem, a ta mówi - mamunia (bo ona tylko mamunia) wneki sisie, bojem sie tych wnekuf na wojku (zrozumieli?) A na tatę mówi: mój synku Ostatnio teściowa tak do męża powiedziała, raz, a ta załapała. Nazajutrz z samego rana przywitała go - cieść mój synku. Tak jej zostało i tatuś jest teraz mójsynkiem A jak się zapomni to jest tak: "tatuuuuś .... nie, mójsynkuuuuu" Lili jest z maja trochę się rozgadałam, soooory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.08.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Monia, tylko Ty nie zacznij do meża mójsynkować a tekst o słyszeniu dźwięków zrozumiałam, ale parę razy musiałam sobie przeczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.08.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Nosz brzucho mnie będzie dzisiaj przez was bolało do śmiechu ... jak nie gacie na suficie to nowomowa maluchów ... boki zrywać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Nosz brzucho mnie będzie dzisiaj przez was bolało do śmiechu ... jak nie gacie na suficie to nowomowa maluchów ... boki zrywać . Wszystko przed Tobą, ustawiaj się na niecały zarok. To trzeba przeżyć, bo opisać się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.08.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 To ile to twoje cudo ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 To ile to twoje cudo ma? 2 i 3 popojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.08.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 2 i 3 popojutrze qeeeee??? Ja chyba z rana niewyspana jestem czego te 3 popojutrze? Kolejny rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.08.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 qeeeee??? Ja chyba z rana niewyspana jestem czego te 3 popojutrze? Kolejny rok? pojutrze kończy 2 lata i 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 09.08.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Wszystko przed Tobą, ustawiaj się na niecały zarok. To trzeba przeżyć, bo opisać się nie da Ano, opisać się w żaden sposób nie da:cool: Bez tego życie jest po stokroć uboższe:D Warte każdej nieprzespanej nocy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.08.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Mam kolejne wieści z frontu ... mąż ma wolną chatę, ale zamiast szaleć działa dzielnie na budowie. Podłoga na górze zaczęła się układać (niestety panele słabo spasowane i podobno sporo rzeźbią co by jak najmniej strat było) ... a na zewnątrz pierwsze kręgi do odwodnienia rynien zakopane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.08.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 super, że prace na budowie się posuwają do przodu. U nas ostatnio młoda (4 lata) przyszła do nas do sypialni, zaczęła odsłaniać rolety i mówić "rodzice wstawajcie !". M mówi do niej "a mamy inne wyjście ?", a ona mu na to "tak, przez drzwi" :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 09.08.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Odlotowa!Dzieci są niezwykłe:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.08.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Odlotowa! Dzieci są niezwykłe:-D i bystre! Lidziu, już ją lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.08.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Monia czy ty nie miałaś iść wcześniej spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.08.2011 02:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 no przecież poszła wcześniej, zamiast o 5-ej to o 1-ej Tofee, fajnie że kolejne prace posuwają się naprzód u nas odwodnienie nie wchodzi w grę, chyba że zakopalibyśmy zbiorniki szczelne... Lidszu, rezolutna ta Twoja dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.08.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Chyba jestem nietomna Kiedy Ty Elena pisałaś*tego posta? Przecież*dopiero rano powiedziałam o której zasnęłam? A propos odwodnienia, wczoraj próbowałam zgłębić temat. To się robi tak, że dookoła domu w tej opasce zakopuje się rury, które są podłączone do rynien, i z tych rur woda ma być*odprowadzona do jakiegoś "pojemnika" który jest zakopany na pewnej głebobości (na jakiej?) i tyle? Czy jest tu jeszcze jakaś tajemnica poliszynela? I czym jest ten pojemnik? Na czym polega jego nieszczelność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.08.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 U mnie to są kręgi betonowe a na "dnie" jest jeszcze warstwa grubego żwiru ok 25 cm, który nam został po GWC. Qrcze niby mąż miał kłaść podłogę, a jak się okazuje jest tyle pierdów do załatwiania że ciągle jeździ za czymś i kupuje/załatwia/dzwoni a podłoga stoi i czeka, a miałam wrócić na gotowe a tu dooopa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.08.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Chyba jestem nietomna Kiedy Ty Elena pisałaś*tego posta? Przecież*dopiero rano powiedziałam o której zasnęłam? A propos odwodnienia, wczoraj próbowałam zgłębić temat. To się robi tak, że dookoła domu w tej opasce zakopuje się rury, które są podłączone do rynien, i z tych rur woda ma być*odprowadzona do jakiegoś "pojemnika" który jest zakopany na pewnej głebobości (na jakiej?) i tyle? Czy jest tu jeszcze jakaś tajemnica poliszynela? I czym jest ten pojemnik? Na czym polega jego nieszczelność? wydedukowałam po czasie Twojego ostatniego posta na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts