pasie 01.09.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Chyba wiem o czym mówisz Zdaje się, że na stronie dekoratorni na nich trafiłam Cierpliwie czekam na szafę Pasie, a przy eklerze na łopuszańską się nie stoi (tak kojarzę z ursusowskich czasów)? Nie bo trzeba dosłownie obok Leklera pojechać tak jak do Oriflame albo do przedszkola Montessori i Światową do kolejki Raków a tam pod spodem pod Łopuszańską przejeżdża się na drugą nitkę Łopuszańskiej w stronę Mokotowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Nie bo trzeba dosłownie obok Leklera pojechać tak jak do Oriflame albo do przedszkola Montessori i Światową do kolejki Raków a tam pod spodem pod Łopuszańską przejeżdża się na drugą nitkę Łopuszańskiej w stronę Mokotowa... Dobrze prawicie koleżanko Ja czasami chcialam ominąć korek z łopuszańskiej w aleje koło leclerca i zawsze się wgramoliłam w jeszcze gorszą*kichę Chyba sobie muszę Twój nr tel zapisać, bo jakby co, to ja tego nie spamiętam (ale rzucasz nazwami ulic! Ze wszystkich kojarzę jedną - Łopuszańska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.09.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Dobrze prawicie koleżanko Chyba sobie muszę Twój nr tel zapisać, bo jakby co, to ja tego nie spamiętam (ale rzucasz nazwami ulic! Ze wszystkich kojarzę jedną - Łopuszańska ) ja tu mieszkam od urodzenia a na Łopuszańskiej miałam dziadków:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.09.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 hej Toficzku co tam u Was? chyba jakieś nowe fotki miały być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.09.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Tofik to sobie z nami pogrywa i kształtuje naszą cierpliwość Ale Ty też El zaginęłaś w akcji. Tofik, jak tam Twoje garderoby? Położyliście już klinkier na schodach? Zdecydowałaś o kolorze sofy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.09.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Monia, bo u mnie wieje nuuuudą z większych atrakcji to w środę wkracza sołtys na glebogryzarce, więc będzie adrenalinka Toficzku, dawaj foty, nie migaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.09.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 e no, jak już sam sołtys na glebogryzarce będzie u Ciebie powoził, to ... "nie pogadasz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.09.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 chyba urlop na tę okazję wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.09.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Dziewczyny dzięki za zainteresowanie ...Postępów nastąpiło kilka ... ale mam taką depresję budowlaną, że nie chce mi się nawet pisać. Jak przestanę mieć odruch płaczu gdy tylko pomyślę o wykańczaniu (a konkretnie o jednej kwestii - jak dojrzeję to opiszę o co chodzi) to może wrócę do wątku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.09.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Dziewczyny dzięki za zainteresowanie ... Postępów nastąpiło kilka ... ale mam taką depresję budowlaną, że nie chce mi się nawet pisać. Jak przestanę mieć odruch płaczu gdy tylko pomyślę o wykańczaniu (a konkretnie o jednej kwestii - jak dojrzeję to opiszę o co chodzi) to może wrócę do wątku ... toficzku rozumiem bardzo dobrze o czym piszesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.09.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Dziewczyny dzięki za zainteresowanie ... Postępów nastąpiło kilka ... ale mam taką depresję budowlaną, że nie chce mi się nawet pisać. Jak przestanę mieć odruch płaczu gdy tylko pomyślę o wykańczaniu (a konkretnie o jednej kwestii - jak dojrzeję to opiszę o co chodzi) to może wrócę do wątku ... oby deprecha szybko minęła, bo się na zdjęcia nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.09.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Najgorsze jest to, że np jutro facet kończy mi schody ... są absolutnie przeboskie a ja zupełnie nie potrafię się z nich cieszyć . Chciałam zorganizować pierwsze urodziny Tyma w domu i chyba nic z tego nie wyjdzie ... dobija mnie to tak, że na samą linijkę tekstu o tym mam łzy w oczach. Tak źle ze mną prze te 3 lata jeszcze nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.09.2011 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Toficzku, no smutno mi, że masz taki nastrój nie wiem, jak Cię pocieszyć Tymcia urodziny na pewno i tak będą wspaniałe, a Młody Jubilat nie będzie miał Ci za złe innej lokalizacji imprezki no i pamiętaj, że ja na kawusię z Tobą zawsze chętnie wyskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.09.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 (edytowane) Ell dzięki, czytając że planujesz urlopik na środę nawet pomyślałam co by cię nie namówić na małą wizytę do nas, ale mój skochodowy (straszny maruder) będzie olejował schody ostatni raz ... A na widok nawet mnie (!) dostaje facet dreszczy o swoje dzieło ... on chyba powinien w próżni pracować i najlepiej tworzyć eksponaty z tabliczkami NIE DOTYKAĆ! Ale nie marudzę bo dechy wyglądają super. Ps. I zdradzam ciekawskim, że kanapa będzie MROCZNA (chociaż nie obyło się bez dreszczyku emocji - zmiany decyzji po 2 dniach). Edytowane 13 Września 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Tofee, głowa do góry. Ja też 2 lata temu myślałam, że kolejne (drugie) urodziny Lil odbędą w nowym domu. Wszyscy tak mówili. No i się .. zes.ało Będzie dobrze kochana! A schody nam tu tak zachwalasz, że jak nie pokażesz lada moment zdjęć, to Ci zrobimy porutę! Jakie Ty masz pstryczki (robię wywiad ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.09.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Monia nie mam jeszcze pstryczków (widzisz w jakiej czarnej d... pie jestem). Ale że pusto w banku to wybiorę jakieś najtańsze, na widok których nie będą mnie zęby bolały. Tak sobie obiecałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Monia nie mam jeszcze pstryczków (widzisz w jakiej czarnej d... pie jestem). Ale że pusto w banku to wybiorę jakieś najtańsze, na widok których nie będą mnie zęby bolały. Tak sobie obiecałam! No to polecam Fiorenę Hager Polo No i ma moje ulubione podwójne gniazdko w jednej kwadratowej ramce Nie smuć się, czekam na Twoje schody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.09.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Toficzku przytulaski zostawiam:hug: i poprawy nastroju życzę.... ja to wcale nie nie chce widzieć tych schodów:P:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ja to wcale nie nie chce widzieć tych schodów:P:) paśku, mijałam wczoraj 2 razy Twój domek. Pokazywałam mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.09.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 paśku, mijałam wczoraj 2 razy Twój domek. Pokazywałam mężowi mogliście wpaść, cały dzień siedziałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts