Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

Chyba wiem o czym mówisz :yes:

Zdaje się, że na stronie dekoratorni na nich trafiłam

Cierpliwie czekam na szafę

Pasie, a przy eklerze na łopuszańską się nie stoi (tak kojarzę z ursusowskich czasów)?

Nie bo trzeba dosłownie obok Leklera pojechać tak jak do Oriflame albo do przedszkola Montessori i Światową do kolejki Raków a tam pod spodem pod Łopuszańską przejeżdża się na drugą nitkę Łopuszańskiej w stronę Mokotowa...

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie bo trzeba dosłownie obok Leklera pojechać tak jak do Oriflame albo do przedszkola Montessori i Światową do kolejki Raków a tam pod spodem pod Łopuszańską przejeżdża się na drugą nitkę Łopuszańskiej w stronę Mokotowa...

Dobrze prawicie koleżanko :yes:

Ja czasami chcialam ominąć korek z łopuszańskiej w aleje koło leclerca i zawsze się wgramoliłam w jeszcze gorszą*kichę :sick:

Chyba sobie muszę Twój nr tel zapisać, bo jakby co, to ja tego nie spamiętam (ale rzucasz nazwami ulic! Ze wszystkich kojarzę jedną - Łopuszańska :lol2:)

• 2 weeks później...

Dziewczyny dzięki za zainteresowanie ...

Postępów nastąpiło kilka ... ale mam taką depresję budowlaną, że nie chce mi się nawet pisać.

Jak przestanę mieć odruch płaczu gdy tylko pomyślę o wykańczaniu (a konkretnie o jednej kwestii - jak dojrzeję to opiszę o co chodzi) to może wrócę do wątku ...

Postępów nastąpiło kilka ... ale mam taką depresję budowlaną, że nie chce mi się nawet pisać.

Jak przestanę mieć odruch płaczu gdy tylko pomyślę o wykańczaniu (a konkretnie o jednej kwestii - jak dojrzeję to opiszę o co chodzi) to może wrócę do wątku ...

toficzku :hug:

rozumiem bardzo dobrze o czym piszesz ... :(

oby deprecha szybko minęła, bo się na zdjęcia nie mogę doczekać :D

Najgorsze jest to, że np jutro facet kończy mi schody ... są absolutnie przeboskie a ja zupełnie nie potrafię się z nich cieszyć :(.

Chciałam zorganizować pierwsze urodziny Tyma w domu i chyba nic z tego nie wyjdzie ... dobija mnie to tak, że na samą linijkę tekstu o tym mam łzy w oczach. Tak źle ze mną prze te 3 lata jeszcze nie było :(.

Ell dzięki, czytając że planujesz urlopik na środę nawet pomyślałam co by cię nie namówić na małą wizytę do nas, ale mój skochodowy (straszny maruder) będzie olejował schody ostatni raz ... A na widok nawet mnie (!) dostaje facet dreszczy o swoje dzieło ... on chyba powinien w próżni pracować i najlepiej tworzyć eksponaty z tabliczkami NIE DOTYKAĆ! Ale nie marudzę bo dechy wyglądają super.

Ps. I zdradzam ciekawskim, że kanapa będzie MROCZNA ;) (chociaż nie obyło się bez dreszczyku emocji - zmiany decyzji po 2 dniach).

Edytowane przez tofee

Tofee, głowa do góry. Ja też 2 lata temu myślałam, że kolejne (drugie) urodziny Lil odbędą w nowym domu. Wszyscy tak mówili.

No i się .. zes.ało ;)

Będzie dobrze kochana!

A schody nam tu tak zachwalasz, że jak nie pokażesz lada moment zdjęć, to Ci zrobimy porutę! :p

Jakie Ty masz pstryczki (robię wywiad ;) )

Monia nie mam jeszcze pstryczków :( (widzisz w jakiej czarnej d... pie jestem). Ale że pusto w banku to wybiorę jakieś najtańsze, na widok których nie będą mnie zęby bolały. Tak sobie obiecałam!

No to polecam Fiorenę Hager Polo

No i ma moje ulubione podwójne gniazdko w jednej kwadratowej ramce

Nie smuć się, czekam na Twoje schody!