Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak zadzwonili z tym łóżkiem rano to tak sobie pomyślałam że jak spać będzie gdzie to może zacznę tam nocować np w weekendy ... ale szybko mnie otrzeźwiło, przecież my jeszcze wody nie mamy :bash:.

Chociaż jak patrzę na mój obecny komfort mieszkania :( to kto wie ...

u nas jest tak źle że baliśmy się że nam armatura padnie zaraz po podłączeniu. Do tego wyszły jakieś zanieczyszczenia rolnicze azotynami czy jakoś tak. Wasz fachowiec od filtrów jak zobaczył wyniki to pytał się czy aby na pewno dobrze próbkę pobraliśmy :lol2:. I jeszcze dodam że jak zaczęli kompletować nam filtry itp to wyszło że nasze reku i GWC to finansowo pikuś przy tej technologii NASA od filtrowania wody ... a i kotłownie mamy za małą na wszystkie urządzenia :rotfl:. Więc wyjście było tylko jedno :(

to niezły poślizg :rolleyes: ale lepiej późno niż później :)

Edit: od kiedy zaczynasz odzwyczajanie Tymcia od nocnego mleczka?

Nie drażnij lwa :evil:. Dzisiaj rano, że byłam ciut niedospana to stwierdziłam że za radą Moni ... będę twarda i nie zerwę się na pierwsze wrzaski w łóżeczku ... To mi się dzieć tak rozhisteryzował że później dusił się przez 15 minut jak go już wzięłam takiego zaszlochanego. KOSZMAR!

Mleko jeszcze nie przygotowane, ale dzisiaj stęskniony tatuś serwuje nocne dania ... ja śpię :cool:

oj, widzę, że lekko to raczej nie pójdzie, chyba że Tymcio sam się zlituje i nawyki zmieni :rolleyes:

dobrze, że dziś masz zmiennika :)

Na to przez cały czas liczyłam, ale chyba powoli tracę nadzieję :cool:. Muszę zacząć wprowadzać rygor ... puki w bunt dwulatka nie wejdzie :lol2:

Toficzku reku pewnie zastartuje prawidlowo i bedzie git!:yes: z woda mielismy podobny kosmos, zrobilismy na swoj koszt przylacze ok 200m ale zmiekczacz i tak zamontuje bo sie przyzwyczailismy do mega miekkej wody w No.:lol2:

Ja nie probowalam ale jesli Chcesz oduczyc malego nocnego podjadania to najlepiej mleko rozcienczac woda, zwiekszac proporcje wody az zacznie pic sama wode i w koncu uzna ze na wode to mu sie nie oplaca budzic. Moja Przyjaciolka tak robila i sie udalo, moja Tesciowa byla bardziej drastyczna i od poczatku dawala wode, podobno dziala, moze sprobuj...mnie by nie dalo nie wstac do placzacego dziecka, Okruszek ma 3,5 roku i wciaz do niego biegam - 2,3 razy w ciagu nocy ale on nie mleka a przytulic sie chce:yes::D