Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byłam przybita, miałam różne fazy podczas tej budowy i wykańczania a teraz jakby mnie niemoc dopadła ... powinnam zwijać się jak w ukropie co by jak najszybciej się przeprowadzać a ostatnio policzenie gniazdek w poszczególnych pomieszczeniach nagle stało się wysiłkiem nie do pokonania. Do tego wszystkiego chyba po raz pierwszy dopadło mnie i M. jednocześnie ... do tej pory jakoś jedno drugiego kopało w zadek mobilizacyjne w takich momentach.

Tłumaczę to sobie że z uwieszonym Tymem jest mi ciężej niż wcześniej ale mnie się chyba nawet do knajpy już nie chciałoby ruszyć z przyjemnością.

Dzisiaj jadę zapłacić za falstartowe łóżko, zamawiam w ciemno (NAJWYŻEJ BĘDZIE NA WAS!!!) materac, może w porywach wybiorę się na Ursynów po moje tapety. Ale mi się nie chce!!!

I niech mnie ktoś kopnie w kwestii kostki!!!!!!!! Jak nic zostanę BEZ na zimę i będzie to tylko moja moja moja WINA!!!!

zobaczysz w jakich warunkach można mieszkać;)

Ale o co chodzi?

Że nie masz listew i ramek pstryczków zamontowanych?

No wiesz ...

Tofik, to że dopadła Was teraz końcowa deprecha to normalka. Mikiada dopiero co przez to samo przechodziła.

A nie masz ochoty dołączyć do dziewczyn w czwartek?

KO PNIAK!

Tofee, ja też sprzedaję kopniaczka, coby niemoc odeszła :D

Zamawiaj pana od kostki, to wtedy będzie motywacja do wybrania kostki. Ja się ze swoim dzisiaj umówiłam i wchodzi 11 października :D Wiem przynajmniej, że w najbliższym czasie będę musiała się zdecydować na kostkę i ją kupić ;)

ja ci sprzedaję ogromnego kopniaka na rozpęd i jeszcze:hug: - jak będziesz w tych mega meblach to do mnie masz 5 minut przyjedź, zobaczysz w jakich warunkach można mieszkać;)

Oooooo przeczytałam jak już wróciłam :(. Next time ;) i dzięki za rozpęd.

Tofik, to że dopadła Was teraz końcowa deprecha to normalka. Mikiada dopiero co przez to samo przechodziła.

A nie masz ochoty dołączyć do dziewczyn w czwartek?

KO PNIAK!

Monia dawaj namiary na prv i powiedz ile tam się jedzie do ciebie o tej porze z Bemowa.

Lidzia, Ell dzięki za dobre słowo. Lidka lecę do ciebie bo o projekt kostki rano pytałam.

Łóżko zapłacone, materac zamówiony ale tapet już mi się nie chciało odbierać ... może jutro.

W ramach pocieszania się umówiłam się z M w dzikim ryżu ... i co i dooopa. On znowu kibluje w pracy a ja znowu z młodym sama :(.

Ale z dobrych wieści ... kupiliśmy bilety do słonecznej ITALY, dokładnie za miesiąc lecimy na romantic weekend :wiggle:... mąż stwierdził, że odpoczniemy po przeprowadzce ... uwierzę jak zobaczę :rolleyes:.

W ramach pocieszania się umówiłam się z M w dzikim ryżu ... i co i dooopa. On znowu kibluje w pracy a ja znowu z młodym sama :(.

Ale z dobrych wieści ... kupiliśmy bilety do słonecznej ITALY, dokładnie za miesiąc lecimy na romantic weekend :wiggle:... mąż stwierdził, że odpoczniemy po przeprowadzce ... uwierzę jak zobaczę :rolleyes:.

No pięknie :) super, przyda Wam się oddech od wykończeniówki :yes:

a do którego dzikiego ryżu zaglądacie? jak mieszkałam na żoli to miałam jeden z lokali praktycznie pod nosem :rolleyes:

Plan był do tego na Wspólnej bo w centrum i blisko pracy M. ale plan się wziął i wykrzaczył. Do tej pory byłam tylko na Puławskiej, teraz jak pomyślę to zupełnie nie wiem czemu akurat tam :rolleyes:. W ogóle to tęsknię za wieczornym życiem i wypadami w małe przyjemne miejsca ... dobrze zjeść, pogadać, przy okazji napić się czegoś miłego ... człowiek kapcanieje ... jak się przeprowadzimy na tą głuszę to już chyba całkiem życie nam zaniknie :o.

Tofee - udanego wyjazdu włoskiego, dokąd się wybieracie?

My właśnie wróciliśmy poweekendowo z Rzymu :)

No proszę ... my też właśnie do stolicy :) jak wam było? Ja po tegorocznym lecie jestem tak spragniona słońca, że mam giga oczekiwania co do tych 3 dni ... słońce, przepyszne jedzenie, wino, wino, wino i włóczęga po mieście bez końca (ile młody nam pozwoli ;)).

Ps.. macie może jakiś dobry namiar na nocleg, jestem w trakcie poszukiwań.

Nasi znajomi mają ciekawy patent na noclegi :rolleyes: Jeżdżą z dzieckiem po świecie a noclegów szukają w domach zakonnych za kazdym razem twierdząc, że to ich podróż duchowa w rocznicę: ślubu, urodzin dziecka, poznania się, zaręczyn, etc :lol: No i mają zawsze kąt za niewielkie pieniądze z gwarantowaną pobudką na poranną modlitwę ;)

Nasi znajomi mają ciekawy patent na noclegi :rolleyes: Jeżdżą z dzieckiem po świecie a noclegów szukają w domach zakonnych za kazdym razem twierdząc, że to ich podróż duchowa w rocznicę: ślubu, urodzin dziecka, poznania się, zaręczyn, etc :lol: No i mają zawsze kąt za niewielkie pieniądze z gwarantowaną pobudką na poranną modlitwę ;)

Powiedz, że żartujesz?