monsanbia 20.09.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Ale z dobrych wieści ... kupiliśmy bilety do słonecznej ITALY, dokładnie za miesiąc lecimy na romantic weekend ... mąż stwierdził, że odpoczniemy po przeprowadzce ... uwierzę jak zobaczę . Superowo! Zazdraszczam Zaraz Ci piszę priva Elena ... nieźli agenci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.09.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Elena też znam takich może to Ci sami;) wcale bym się nie zdziwiła świat jest taki mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.09.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Tofik, dziękuję za odwiedziny! Pisałam już u siebie, że masz super synia. Za rok będą z Lili szaleć Buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.09.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Tofik, nie masz frispejsa w privach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Tofee, fajnie było cię w końcu poznać w realu śliczna i super zgrabna kobietko Synka masz słodziaka i nie wiem dlaczego na niego narzekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.09.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Tofee, fajnie było cię w końcu poznać w realu śliczna i super zgrabna kobietko Synka masz słodziaka i nie wiem dlaczego na niego narzekasz Lidzia ukradłaś mi to co chciałam napisać się podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.09.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Tofee - skrzynka Ci się przypchała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.09.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Tofee, fajnie było cię w końcu poznać w realu śliczna i super zgrabna kobietko Synka masz słodziaka i nie wiem dlaczego na niego narzekasz Lidzia ukradłaś mi to co chciałam napisać się podpisuję Za Tyma dziękuję, za resztę ... Was też było ogromnie miło wreszcie poznać, bardzo miłe przedpołudnie . Monia masz super samodzielną i wesolutką córcię, mam nadzieje że mój malutek wyrośnie na podobnego twardziela i faktycznie za rok to będą się mogli prowadzać za rączki . Skrzynka uwolniona, ale powysyłam co obiecałam już jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.09.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Tofee dopiero dzisiaj przeczytałam Twój dziennik - dlaczego tak późno? sama nie wiem. Ale komentarzy to nie mam siły całych czytać Trzymam kciuki za końcówkę wykończeniówki. Życzę udanej podróży do słonecznej Italii. Będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.09.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 PS a Synek słodziaczek do schrupania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.09.2011 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Alicja dzięki, Ciebie również bardzo miło było poznać . U mnie generalnie dziennik zapuszczony a na komenty raczej szkoda czasu bo to zbieranina różnistych tematów i to nie zawsze merytorycznych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.09.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 zaglądam w poszukiwaniu fot:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.09.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ja to nawet mam teorię, że Tofik specjalnie nas tak trzyma w napięciu i nie chce uchylić nawet rąbka swoich wnętrz, żeby na koniec pokazać wszystko w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.09.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ja to nawet mam teorię, że Tofik specjalnie nas tak trzyma w napięciu i nie chce uchylić nawet rąbka swoich wnętrz, żeby na koniec pokazać wszystko w pełnej krasie Na tym etapie to już nawet nie jest taki głupi pomysł. Ale ... dzisiaj miałam nawet aparat i co ... jak dojechałam to schody i podłogi były obklejone przez naszego "wykończeniowca" w 100% nawet sama nic nie zobaczyłam . Jutro pan zabiera się za dobudowę wnęki w kuchni, niestety pomysł zgapiony u Moni, na podkucie ściany co by lodówka nie wystawała został storpedowany bo to ściana nośna, nie ma żadnych wzmocnień i lepiej NIE, buuuuuuuuuuuu a już się napaliłam że będzie jednak ładnie. Czeka nas również przenoszenie kilku gniazdek, na szczęście w ścianie ze ścianką więc i tak nie będzie widać. Chciałam nad wysoką zabudowę jakieś światełka, które świeciłyby mi w stronę wnętrza szafek, macie jakieś pomysły co by można było tam wsadzić??? Mam kable na 12v i przeszukałam już setki stron z oświetleniem i nic mi się nie podoba a do tego jeszcze powinno pasowac do Chorsów . Wczoraj o 23 zamówiłam zlew i dzisiaj dostaję maila że przesyłka już nadana. Taką obsługę to ja lubię. Zamówiłam Aure bo zlew Lidki podobał mi się jako jedyny z tą gładziutką powłoką ale niestety nie nadaje się w mój róg i będzie teka. Muszę jeszcze znaleść podokienną baterię bo jednak koliduje z otwieraniem okna . A i w przyszłym tygodniu mają przyjechać mierzyć mi blat . Musze tylko przyspieszyc montaż kuchni ... bo po wymiarach i tak będziemy czekać 2 tygodnie a to dla mnie i tak za długo . Czy ja pisałam już że nadal nie mamy wody . Zaraz się okaże że z moich planów wyjdzie wielkie G ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.09.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 A ... i zamówiłamm dzisiaj lustra do łazienki LeRablowej, w środę mogę już odebrać (Rasia dzięki za namiary na szklarza), co oznacza że została tylko nieszczęsna szafka. Pomalowaliśmy łazienkę pierwszą warstwą i początkowo kolor mnie zmartwił bo był taki ciepły, prawie brzoskwiniowy (mam kremowe lerable), ale dzisiaj jak popatrzyłam kiedy farba wyschła - jest idealnie. Ściany, sufit i moja zabudowa z KG nad wanną zupełnie nie rzucają się w oczy (taki był plan) ,a kolor jest raczej chłodnawy, teraz tylko druga warstwa i będzie GIT. Kupiłam farbę PARA do łazienek i mąż bardzo chwalił. Podobno super się malowało. Lekko, smug na suficie prawie nie robi, widać że ściana chłonie bardzo cieniutką warstwę, do tego efekt jest taki jakby atłasowy ... już się nie mogę doczekać jak będzie się mieniło oświetlenie na niej. Szkoda tylko, że cenowo już tak różowo to nie wygląda. Wyrałam kolory z Tikkurilli a teraz mnie kusi, żeby jednak poszukać czegoś do salonu, kuchni i sypialni w Para ... Może powinnam wycenić i to mnie otrzeźwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.09.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Toficzku, my wszystko Parą pomalowaliśmy, znaczy mąż malował i faktycznie sobie chwalił. W łazienkach mamy pomalowane pistoletem, więc efekt w ogóle super No i jestem zadowolona z tych szorowalnych, które wzięliśmy do salonu, kuchni i holu, bo nawet ślady po brudnych łapach dzieciaków czy kotów wszystko schodzi. Zanim położyliśmy szkło w kuchni to na ścianę czasem pryskał tłuszcz, ale te plamy z płynem do naczyń też ładnie zeszły. A co z tą szafą w końcu, bo pisałaś, że Cię gość wkurzył i czekasz na wyjaśnienie sprawy? aaaa, i rozumiem, że na pomiar blatu panowie przyjadą jak już szafki stojące zostaną zamontowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.09.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Wiem, że u ciebie wszystko w Parze, ale jednak ich ceny są dla mnie zaporowe. Tym bardziej że ostatecznie wykańczamy górę której zupełnie nie braliśmy w kosztorysie pod uwagę i na czymś muszę przycinać. Tikkurilla u Tyma też podobno była ok, więc może tylko ten pure white jest taki ciężki do malowania, ale kolorek ma super, taki cieplutki biały, jestem zachwycona, tylko mąż mniej bo maluje się fatalnie. Szafa to temat bardzo drażliwy. Obecnie mąż załatwia całość bo ja powiedziałam, że bojkotuje temat. Oczywiście blat będzie mierzony po szafkach. Głównie chodzi o dokładne wymiary pod otwory na zlew i płytę... Dzisiaj rozmawiałam też wstępnie o szybie na ścianę, nie wiem jak powinnam ją montować. Chciałabym w jednym kawałku i bezbarwną. Co oznacza że nie chcę żadnych zielonych odcieni ani nic z tych rzeczy ... ciekawe jak to wyjdzie. Szklarz też powiedział że po szafkach. Zamontowałabym je już dawno, ale nie mogłam postawić ścianki przy kuchni bez podłogi drewnianej i tak się wszystko przesuwa w nieskończoność. Echhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.09.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Toficzku a prześlesz mi namiar na tych Rasiowych szklarzy bo ja miałam ale się gdzieś zapodział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.09.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Toficzku a prześlesz mi namiar na tych Rasiowych szklarzy bo ja miałam ale się gdzieś zapodział Pyroflex http://www.pyroflex.com.pl/ Ja byłam na Kochanowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.09.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Toficzku a prześlesz mi namiar na tych Rasiowych szklarzy bo ja miałam ale się gdzieś zapodział I mnie! Zrobi takie lustro na kątowniku od spodu proporcjonalnie mniejszym od samego lustra, tak bym pod szybę, a do tego kątownika przykleiła taśmę led? I tofik, bój się Boga! Chociaż*zdjęcia łazienki być pokazała żeby nas udobruchać! Ale z Ciebie twarda sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts