tofee 30.09.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 U mnie stół tuż obok, ale już nie w kuchni. Bardzo klasyczne strefy kuchnia-jadalnia-salon na otwartej przestrzeni. Ale jak na razie wygląda że kuchnia najmniejsza a najbardziej zagracona. Może wielki stół przełamie proporcje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Może wielki stół przełamie proporcje . na pewno I już się tego nie mogę doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.09.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 No to żeby doprecyzować dramacik ... moja kuchnia ma 9 m2 ???? I proszę tu o wyspach nie wspominać bo się pójdę poryczeć w kącie moja też ma 9m2:yes: i mam jeszcze szufladę i jedną szafkę prawie pustą i wcale mi nie jest za mało:no: ja już swoją wyspę przebolałam;) mój ogromny stół w mojej małej jadalni da się jakoś przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 moja też ma 9m2:yes: i mam jeszcze szufladę i jedną szafkę prawie pustą i wcale mi nie jest za mało:no: ja już swoją wyspę przebolałam;) mój ogromny stół w mojej małej jadalni da się jakoś przeżyć No to pocieszające, chociaż ja nie o miejsce płaczę tylko o sam wygląd. Mam spiżarkę więc jest gdzie graty i prowiant składować . A co do stołu to ja myślę ... takie cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ufff zamówiłam ostatnie (jak na razie) sprzęty do kuchni: piekarnik i kawiarkę, tak więc jak już wszystko stanie na swoim miejscu ZAPRASZAM dziewczynki NA PYSZNĄ KAWĘ . Brakuje mi okapu, ale myślę że bez tego można przeżyć jakiś czas, może wrócę do tematu po pierwszej wypłacie, nie będzie mnie aż tak serce bolało . Teraz zatracam się w czeluści netu celem odnalezienia krzeseł tymczasowych/docelowych które gdzieś na mnie czekają ... aż tylko je odnajdę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.09.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 zaproszenie przyjęte:) ja okapu już prawie rok nie mam:oops: bo się zdecydowac na kolor nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ZAPRASZAM dziewczynki NA PYSZNĄ KAWĘ . Czuję się*zaproszona Ale jaki piekarnik, jaką kawiarkę? Pisz od razu, bo wiadomo że zaraz przylezą i i tak wypytają Pocieszę Cię ... jeśli Pasia mówi, że jej kuchnia ma 9m to możesz spać spokojnie. Wygląda bardzo fajnie i w ogóle nie ciasno. Paśku, na pewno 9? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Przejrzałam całe alle w poszukiwaniu inspiracji krzesłowych i nic. M podobają się takie http://modo4u.pl/zdjecia/SKLEP%21%21%21/krzesla/krzeslo_white_style_skora/6606_3_11.jpg http://modo4u.pl/zdjecia/SKLEP%21%21%21/krzesla/krzeslo_white_style_skora/6606_3_22.jpg Niby ok, nazwałabym to bezpiecznym pomysłem na przeczekanie, ale jak wydamy na to 2 tys to już widzę jak w najbliższej przyszłości kupujemy nowe . Monia sprzęty generalnie jak planowałam siemens - piekarnik HB56AS560 i ekspres TK 76K573 (tutaj na rynku są tylko dwie opcje, z czego model TK 76K572 jest słabo dostępny w sklepach oferujących niższą cenę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 No fajny sprzęcik Już jestem ciekawa smaku kawki Jaką kupujesz? A krzesełka fajne. Na przeczekanie mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Znalazłam ostatnio w IKEA coś takiego. http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/tofteryd-stolik__0115199_PE268421_S4.JPG Jak zobaczyłam to mi z BO skojarzyło ... co myślicie? Z moją mroczną chyba by się zgrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 fajny, ale wyobraź sobie kurz na nim. ścieranie codziennieA czy Tobie to by do mrocznej damy jakiś drewniany nie pasował Dziewczyny, ale widziałam piękny w innych meblach ostatnio. Normalnie gdybym wiedziała że będzie mi pasował to bym go porwała. Coś*podobnego co pokazywała Pasie ostatnio tylko na kanciatych czarnych nogach, a drzewo było takie jak surowe. Pięknie to wyglądało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 No fajny sprzęcik Już jestem ciekawa smaku kawki Jaką kupujesz? A krzesełka fajne. Na przeczekanie mówisz? Kawiarka to prezent , a piekarnik to najprostszy z możliwych, które miały prowadnice teleskopowe (wiem że można dokupić ale znając siebie to pewnie bym się ich w życiu nie doczekała) plus taki co to ma jakieś automatyczne programy (ten ma chyba 40) bo byłam ich ciekawa, cenowo wydaje mi się że rozsądny i padło na niego. Ja to mam super kryteria wyboru, nie . Co do krzeseł to sama nie wiem, mi się podobają poliuretanowe czy z czego one tam są, ale M. kategorycznie torpeduje pomysł . Nic innego nie powoduje nawet zatrzymania mojego wzroku ... pożyjemy zobaczymy. 500-800 zł nie wydam na coś co mnie nie powala na kolana, więc zaczęłam szukać przejściówek, a to dobrze nie wróży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 (edytowane) fajny, ale wyobraź sobie kurz na nim. ścieranie codziennie Wiem (i tutaj powinna włączyć się Ell ) ale prezentuje się ładnie . Myślałam o drewnianym ale nie wiem czy przy stole głównym to nie za dużo będzie cukru w cukrze . Edytowane 30 Września 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Znalazłam w aranżacjach tego sklepu Tu na zdjęciu, wygląda tak skromnie, ale na żywo naprawdę robił wrażenie. Super oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ile toto i dlaczego tak drogo? I mówisz że żywe drewno, czyli można by podbarwić? Bo mój stół ciemniejszy i gryzłoby się ale faktycznie taki ... nie przysadzisty może i by fajnie współgrał.Tam mają pojedyncze szt? Gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Tofik, ja też zakupiłam ten piekarnik Bardzo fajnie wygląda na żywo, a jak się będzie sprawował, to się dopiero okaże. Ja nie piekę za często, więc jakieś wielkie bajery mi nie są potrzebne, Chociaż kto wie, może z tym piekarnikiem zacznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Jesuuuuuuu wypiłam pół piwa i każdego posta muszę edytować bo takie literówy że szok. Starość nie radość ... człowiek traci formę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Tofik, ja też zakupiłam ten piekarnik Bardzo fajnie wygląda na żywo, a jak się będzie sprawował, to się dopiero okaże. Ja nie piekę za często, więc jakieś wielkie bajery mi nie są potrzebne, Chociaż kto wie, może z tym piekarnikiem zacznę Oooooooo nawet nie wiedziałam. Mi się wydał rozsądny przy ładnym designie a kucharka ze mnie taka że aż wam zacytuję moja wczorajszą rozmowę z M: on: dobrze że kupiliśmy sztućce (byliśmy w Ikea), ale kurcze nie mamy talerzy, szklanek ... kiepsko ja: garów też nie mamy, nie licząc tego 1 z poprzedniego mieszkania ...to cię nie martwi? on: gary nie ważne, przecież Ty i tak nie gotujesz ... kiedy ugotowałaś coś poza makaronem? ja: ja: to chociaż w Woka powinniśmy zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.09.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Znalazłam w aranżacjach tego sklepu [ATTACH=CONFIG]77303[/ATTACH] Tu na zdjęciu, wygląda tak skromnie, ale na żywo naprawdę robił wrażenie. Super oryginalny jest świetny muszę go zobaczyć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts