pasie 13.10.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 aleee jaki olbrzym:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.10.2011 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ja też zachodziłam w głowę, co za olbrzym najpier obstawiałam, że to kanapa, ale kilka linijek niżej wyjaśniło się, że kanapa dopiero czeka na odbiór potem pomyślałam o łóżku, ale łóżko to już chyba jest?! no, chyba że jak zwykle coś pomieszałam.... PS. o żesz kurka, przecież to chodzi o stół ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.10.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Dzień dobry Wstałam dziś po 7, siedzę*teraz, głowa mnie boli i wydaje mi się*że jest co najwyżej 5 nad ranem. Nawet na TVN telezakupy Mango jeszcze Co ja zrobię*z tym dniem Sssssuper, że już kompletujesz wszystko. Ja bym się strasznie cieszyła na Twoim miejscu. Wejdziesz do domu i nie będzie pustych ścian i podłóg Wszystkiego najlepszego dla roczniaczka!!! Faktycznie, strasznie szybko ten pierwszy roczek leci Kolejne nie są inne. Moja dopiero co się*rodziła, a tu 3 lata w maju miną pewnie nim się*obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.10.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Dzień dobry, tak tak o stół chodzi Monia no ja nie wiem co ty z tym dniem zrobisz, przecież obudziłaś się w środku nicy . Ja dzisiaj nie spałam do 4, ten stół chyba tak pobudził moją wyobraźnię że nie mogłam zasnąć tylko myślałam jakie krzesła tam wpasować bo jakoś żadne mi się nie widzą. Teraz uciekam dopłacić za kanapę i umawiać jak najpóźniejszy transport . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.10.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Wodociągi Przez 3 lata bujaliśmy się z energetyką to niby dlaczego z wodociągami miałoby pójść bez problemów??? Dobrze że gazu nie ciągnę bo może przeprowadziłabym się na emeryturze . Pierwsze ale że liczniki nie takie ... bo teraz to montuje się takie ze zdalnym odczytem ... to nic że systemu brak i będzie pewnie za sto lat, ale montują już takie przyszłościowe. Później że jakiś badań brak, to nic ze dwa tygodnie temu nasz spec od przyłącza podłączał inny dom i tam woda popłynęła już następnego dnia od wcięcia się w rurę główną ... nie u nas zawsze musi być jakieś ALE. Dobrze że zajrzałam do Alicji ... bo bez odpowiedniej perspektywy znowu bym się tutaj zaczęła mazać a tak, tylko sobie ponarzekałam i już. Zaplanowałam przeprowadzkę na 5 listopada i już czuję przez skórę, że to moje pobożne życzenie ... Najgorsze, że czuję się taka bezradna nie wiem jak mogę coś popchnąć do przodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.10.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Toficzku glowa do gory :hug:nie mazaj sie :hug:bedzie dobrze jak nie uda sie wprowadzic 5 to wprowadzicie sie 11 listopada ponoc w tym roku najlepsza data! No i spoznione ale szczere zyczenia dla Tymcia niech rosnie zdrowo i radosnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 19.10.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Tofee co by Ci tu napisać. No zareklamowałaś mnie nieźle . Ale na poważnie to nie przejmuj się. Wprowadzisz się ciut później niż zaplanowałaś. Ale będzie dobrze. Gazu rozumiem nie masz? Ja też chyba przegapiałm informację o urodzinach Tymka - wszystkiego naj dla Twojego Aniołka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.10.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Dziękujemy w imieniu jubilata Wiecie co jest w tym najbardziej żałosne ... że mieliśmy się przeprowadzać na BN 2010r. Alicja piszesz to co jakiś czas w swoim dzienniku a ja uważam że to bzdura, za to do nas pasuje jak ulał - JESTEŚMY BEZNADZIEJNIE BEZNADZIEJNI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 19.10.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 JESTEŚMY BEZNADZIEJNIE BEZNADZIEJNI!!! Mam do tego tekstu prawa autorskie więc nie używaj go zbyt często U mnie też wesoło ale co Ci będę pisać. Także Tofee spokojnie będzie dobrze. Buziaki, przytulaski i już się nie załamuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.10.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 4957625 JESTEŚMY BEZNADZIEJNIE BEZNADZIEJNI!!! Już byś nie grzeszyła Niecały rok obsuwy? Phi. Przekroczycie rok, to będziemy razem ubolewać. Ale to nierealne, więc ... głowa do góry Dziś*wszyscy zazdroszczą Ci wygrzewania. I to jak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Dziękujemy w imieniu jubilata Wiecie co jest w tym najbardziej żałosne ... że mieliśmy się przeprowadzać na BN 2010r. Alicja piszesz to co jakiś czas w swoim dzienniku a ja uważam że to bzdura, za to do nas pasuje jak ulał - JESTEŚMY BEZNADZIEJNIE BEZNADZIEJNI!!! nie tylko ty się miałaś przeprowadzić na BN 2010 - ja też miałam, więc nie grzesz kobieto. Są inni, którzy mają 2-3 lata obsuwy, a ty tylko 11 miesięcy, więc nie narzekaj, tylko głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.10.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Przyjechał narożnik, ale oczywiście nie mogło obyć się bez wpadki ... ktoś zapomniał zapakować pufę i dodatkowe oparcie które domawialiśmy jako opcję. Więc ... po 20 minutach dzwoni do mnie chłopak że to jego wina, że jest głupi, że przeprasza, że sam dowiezie ... najlepiej w niedziele bo tylko w tym dniu ma wolne ... ło matko, oby się tylko wieczorem nie biczował z mojego powodu . Generalnie to nawet nie zobaczyłam czy w narożniku wszystko gra bo w domu taki SYF , że bałam się odciąć chociaż odrobinę z zabezpieczenia żeby coś mu się nie stało. Jysk dzwonił że moje krzesła są do odbioru (już straciłam nadzieję i zaczęłam szukać innych). Promocja skończyła się 13-go a ja przez rezerwację nadal mogę je kupić po obniżonej cenie. To są wiadomości które lubię Przeszłam się dzisiaj po domu (korzystając że młody padł w samochodzie po drodze) i jestem załamana. Chyba zaczynam poważnie żałować że zdecydowaliśmy się na jakiekolwiek kolory w domu. Wszystkie niedoróbki, uszczerbki których na białym zupełnie nie widać na kolorze jarzą w oczy jak cholera. Każdy m2 ma jakieś mikro ubytki, ryski, zmiany struktury w zależności kto czym zacierał ... wygląda to koszmarnie . Serio a ja nie mam już sił żeby to teraz gładzić bo tak można bez końca i tak ktoś czymś łupnie i będzie kolejne do łatania... Do tej pory po ciuchu wyliczałam niedoróbki innych a teraz będę się czuła jak hipokrytka odpuszczając to co jest u mnie ... Nie wierzę że można to sprytnie i szybko załatwić ... dom zaczyna być zimny i wilgotny bo nie grzejemy (do malowania wszystkie grzejniki są zdjęte). Nic nie schnie, prace się wydłużają a syfu coraz więcej. Okna nie umyte i nie wiem jak ja to załatwię w taka pogodę . Jedyna dobra wiadomość z budowy to że mooooooooooooooże w przyszłym tygodniu ruszymy temat kostki. Ale to mozzzzzzzzzzzzzzze, więc się nie podniecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.10.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 nie tylko ty się miałaś przeprowadzić na BN 2010 - ja też miałam, więc nie grzesz kobieto. Są inni, którzy mają 2-3 lata obsuwy, a ty tylko 11 miesięcy, więc nie narzekaj, tylko głowa do góry Toś mnie rozbawiła kobieto - TYLKO , na mszę za to chyba dam . Poza tym jeszcze nie mieszkam, więc wszytko się może zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.10.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Już byś nie grzeszyła Niecały rok obsuwy? Phi. Przekroczycie rok, to będziemy razem ubolewać. Ale to nierealne, więc ... głowa do góry Dziś*wszyscy zazdroszczą Ci wygrzewania. I to jak!!! Właśnie się dowiedziałam że caly Rzym zalany, samochody miejscami zalane po klamki, metro nie działa, z lotniskiem nie wiadomo ... BOsssssssssssko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.10.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Mam do tego tekstu prawa autorskie więc nie używaj go zbyt często Obiecuję Także Tofee spokojnie będzie dobrze. Buziaki, przytulaski i już się nie załamuj. Postaram się i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Właśnie się dowiedziałam że caly Rzym zalany, samochody miejscami zalane po klamki, metro nie działa, z lotniskiem nie wiadomo ... BOsssssssssssko yyyyy, coooo? jak to? powódź? Przecież Tofee ma się wygrzewać! Za mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.10.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 yyyyy, coooo? jak to? powódź? Przecież Tofee ma się wygrzewać! Za mnie też i za mnie też moi starsi są w Cro i tam jest 22st:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.10.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 yyyyy, coooo? jak to? powódź? Przecież Tofee ma się wygrzewać! Za mnie też No jakieś totalne oberwanie chmury było i popłynęło. Mam nadzieję że chociaż z metrem się szybko uporają, bo nie wiem jak inaczej będziemy się tam przemieszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No jakieś totalne oberwanie chmury było i popłynęło. Mam nadzieję że chociaż z metrem się szybko uporają, bo nie wiem jak inaczej będziemy się tam przemieszczać. A nie, to jakieś chwilowe coś. To spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Toś mnie rozbawiła kobieto - TYLKO , na mszę za to chyba dam . Poza tym jeszcze nie mieszkam, więc wszytko się może zdarzyć to żeby cię rozbawić jeszcze bardziej, ja powinnam już od co najmniej 3,5 roku mieszkać w swoim domu - fakt, że to miało być na innej działce, przy której mieliśmy problemy z drogą dojazdową, stąd moja decyzja o tym, żeby kupić coś innego. U rodziców miałam mieszkać max 2 lata, a mieszkałam 5,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts