Elena76 04.11.2011 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 i w leroyu jeszcze byłam, bo pędzel do malowania musiałam zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2011 00:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 i w leroyu jeszcze byłam, bo pędzel do malowania musiałam zakupić Śledziłaś mnie , ja poza dział ozdób przy kasach w LM nie wyszłam i tam dopadł mnie telefon: skończyłem właśnie montaż jadę teraz do Pani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.11.2011 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Śledziłaś mnie , ja poza dział ozdób przy kasach w LM nie wyszłam i tam dopadł mnie telefon: skończyłem właśnie montaż jadę teraz do Pani... mały ten świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2011 00:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Oj tak , następnym razem będę się bardziej rozglądać. A jak jestem w Domotece to zawsze mam wrażenie że jesteś gdzieś w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Tofee, cieszę się, że panowie się spisali i blat się podoba A skoro dostałaś jeszcze 20% rabatu, to już w ogóle bajka czekam z niecierpliwością na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.11.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Lidszu - a mógłbym i ja prosić namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 chcemy zdjęćchcemy zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.11.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 lanie się nooormalnie szykuje:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.11.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Cześć, lecę czytać bo mam zaległości (nie dostaję powiadomień znowu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 W poniedziałek wraca nasz wszechstronny wykończeniowo fachowiec. Od wczoraj robimy z M listę rzeczy, które są do zrobienia przez niego ... albo czegoś nie skończył, albo coś nam się przypomniało, albo wyszło w praniu jak np potrzeba zmiany umiejscowienia kabla do okapu (ściana już pomalowana ), czy dorobienie drugiego kabla nad stół bo jednak będą 2 lampy ... i mam już 2 strony zapisków. Niby już końcówka, niby prawie można mieszkać a qrcze końca tych pierdoletów do zrobienia nie widać. Marzę żeby ściagnąć te tektury i móc nacieszyć się podłogą, aby rozpakować wreszcie łóżko czy kanapę które leżą i czekają na normalne czasy ... Plan jest taki: w ten weekend robimy zaległe rzeczy, które możemy sami wykonać, od poniedziałku (oby!) siedzi fachowiec i rzeźbi a w przyszły (dłuższy!) weekend WIELKIE sprzątanie. Ciekawe ile spraw i gniotów wyjdzie do tego momentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Plan jest taki: w ten weekend robimy zaległe rzeczy, które możemy sami wykonać, od poniedziałku (oby!) siedzi fachowiec i rzeźbi a w przyszły (dłuższy!) weekend WIELKIE sprzątanie. Ciekawe ile spraw i gniotów wyjdzie do tego momentu. Super, fajnie ... ale gdzie zdjęcia!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Byłam rano w piżamie jak koleś od dostawy zadzwonił ze już jadą ... więc sama rozumiesz . Jutro zrobię ... nawet już dzisiaj nic nie przykrywałam foliami ... Zero współczucia na moje żale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Zero współczucia na moje żale ... Bo współczucie to mnie się należy dziś!!! Ja tu jajko znoszę na czekaniu .... Blat chciałam zobaczyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2011 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Bo współczucie to mnie się należy dziś!!! Ja tu jajko znoszę na czekaniu .... Blat chciałam zobaczyć!!! Twarda jesteś dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.11.2011 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Widzę że dzisiaj w wątkach dzień marudy i wqrwa, u nas nie inaczej. Miał przyjechać facet od rzeczy wszelakich bez których nie ma jak się przeprowadzić i nie przyjechał. Co tydzień nas zwodzi i jesteśmy już ok 3 tyg w plecy , przez niesłowność brak rzetelności i generalnie ludzi którzy zobowiązania mają w dupie jestem już na skraju wariatkowa. Kostka miała być już ułożona, wszystko było dogadane i nagle koleś zniknął. Ja pier..ole co za kraj, co za ludzie, jak w takich warunkach można budować. Firma od szaf i szafki łazienkowej właśnie nas uprzedziła, że skoro mają się zająć przyklejaniem tapet na frontach (było o tym jak wół w ofercie i rozmowach przed podpisaniem umowy) to muszą mieć dodatkowo kilka dni . Z kotłowni ciągle nam coś kapie, cieknie bo sprzęty nie podłączone i podobno mamy za duże ciśnienie wody z wodociągów. Więc dostęp odcięty co by nas nie zalało jak nas nie ma = nie mam wody do sprzątania jak już tam jestem. Nie wiem co to za szit. Mąż zamiast robić robotę to całymi dniami siedzi w kotłowni i pyka w kociął ... patrzy na zegary z ciśnieniem, przekręca, dokręca ... zabawka dla dużego chłopca ... . Dzisiaj wywaliłam stare kartony z łazienki i pozmiatałam gruz, pył i inne śmieci ... jessssu zapomniałam już jak moje płytki wyglądały. Przewalające się śmieci z kąta w kąt ew do garażu doprowadzają mnie do furii muszę zamówić kontener bo nie mogę już patrzeć na te sterty. Jutro przyjeżdżają drzwi, oczywiście miał je montować facet który nie może do nas dotrzeć. UKWAAAAAAA!!!! Bez tego nie rusze tamatu listwe bo na kiedy mam się umawiać. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Moje sprzątanie to też taka głupiego robota bo mamy jeszcze przynajmniej 2-3 kable do przeniesienia i będzie się pyliło, malowało KIEDY TO SIĘ WRESZCIE SKONCZY?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.11.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Czyli neverendingstory? A potem jeszcze taki wykonawca przyjedzie i i powie, że go nie szanujesz... Ja się boję tego samego przy mojej wykończeniówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.11.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 To co on mi mówi mam gdzieś, najgorsze jest to uzależnienie od takiego patałacha ... przecież sama nie powycinam sobie otworów w suficie na oprawy bezramkowe . Na liście mam ok 30 pozycji do zrobienia, z czego ponad połowa to prace wew. Od samego początku zadowolona byłam jedynie z ekip które przychodzą robią i wychodzą, nie muszą wracać, nie mają prac etapowanych, a zlecenie trawa max 2 dni. Wszyscy inni PORAŻKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Toficzku, jak już pan od rzeczy wszelakich raczy Was zaszczycić swoją szlachetną osobą, to może potem płać mu z takim samym obsuwem, jak on do Was jechał Ale ja się pytam, gdzie są foty? Gdzie blat? Gdzie kanapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.11.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Wklejam na chwilę bo jakość i efekt masakryczne Tutaj widać cokół przy oknie, wyszło super a bałam się że będzie wyglądało nieciekawie przez to że to okno mamy z wysoko. edit: Wywaliłam bo aż mnie mroziło na ich widok . Edytowane 8 Listopada 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts