Gość [email protected] 13.10.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Mam problem z drzwiami wejściowymi.Zamówione drzwi w firmie "Milewski" zostały przywiezione skrzywione , wypatrzone wyglądają jak ")". Producent wmawia mi że sa zgodnę z PN-88/B - 10085. Co to jest za norma i o czym ona mówi? Drzwi maja odchył od piony po 0,5 cm od góry i od dołu tak że nie przylega uszczelka. Czy mam rację domagając się wymiany tych drzwi na nowe. Drzwi nie zostały jeszcze zamontowane. Proszę o szybką odpowiedź, Pozdrawiam Janusz Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 13.10.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 norma ? jaka norma ! produkt ma być bez wad a te drzwi nie są bez wad - ja bym reklamował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariat 13.10.2003 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 dobre ma gość tupet,krzywe drzwi to dla niego norma?? a i czasami mu nie płać bo będziesz musiał z tymi krzywymi drzwiami sie męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts