Pawel Danilow 15.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 lokalizacja Komorowice Karwiany, gotowy szereg od developera Janusz Kozioł JKPB w Komorowicach. Zapraszam do komentarzy i uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 no to powodzenia w walce z depesiem w końcu płaci się im kupę kasy więc trzeba walczyć o swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witanko.... przeczytałam Twój wpis w dzienniku. Efilka mnie tu zaprosiła. I już myślałam, że jest sielsko anielsko do momentu Domek stoi i się pyszni, wydaje się jednak, że ma sporo usterek, które będę omawiał w najbliższą sobotę z developerem. hm... może zacznę tak - przeczytaj mój dziennik, wiem, że to niekulturalnie tak nagabywać czytaczy, ale jak to zrobisz będziesz wiedział o czym będzie dalej mowa i czego można się spodziewać jak juz zaczniesz wysuwać roszczenia. Ja również kupuję dom od developera. I tez było różowo - na początku. Do tego stopnia, że umowe przedwstępna mam tylko w formie cywilnej zamiast notarialnej i teraz mam za swoje. Obecnie jesteśmy na etapie adwokata, więc może moje błędy Tobie zaoszczędzą nerw.... i usterek o krok wcześniej niz ja to złapałam. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie skrajnie inaczej niż u mnie, ale jak już piszesz o usterkach - to na cuda bym nie liczyła. Napisz w jakim stanie jest dom. Pokaz jakieś zdjęcia. No i napisz co Ci sie nie podoba, czyli jakie usterki może - Twoim zdaniem - mieć dom. póki co pozdrawiam Nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.10.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 i ja tez pozdrawiam bo wiem po zmaganiach Nitubagi co to znaczy walczyc z depesiami no i podwojnie trzymam kciuki bo to moje rejony sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts