Anjazzielonego 03.03.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Andrea, a jak prezentuje się poddasze, jak duże są pokoje, no i jak funkcjonalne są skosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damarel_d 03.03.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 WitamPrzyłączam się do zachwytów! Przepięknie.Czy mógłbyś podać nazwę kolorów w salonie, bardzo mi się te beże podobają.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 04.03.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Wow jestem pod wielkim wrażeniem!!! - PIĘKNY DOM!!! czy możesz napisać co to za podłogi??? nazwę gresu i drewnianej podłogi??? pięknie to wygląda........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiadob 04.03.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam Jestem pod wrażeniem wykończenia.Dotychczas sie nie ujawniałam:) , ale śledze ten wątek długo i juz po elewacji waszego domu możba było wnioskowac ze wnętrza będa równie gustowne. naprawdę wyszło cudnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.03.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witaj!Piękne wnętrza.Szczególnie podoba mi się łazienka i okno balkonowe.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea69 05.03.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam, Dziękuję za wszystkie komentarze ..... nam tez się bardzo podoba Wprawdzie do efektu końcowego jeszcze troche brakuje, ale to co juz jest, jest ok... Kolory ścian to DULUX: Magnolia, Pastelowy Jasmin, Caffe Latte, Cynamonowy deser.... Fajnie się komponują te beże z kolorem okien i drzwi. Podłoga: Panele Balticwood Jesion Classic, pełna deska; gresy: Mistral z Paradyża. (beige i brown, poler) Skosy na poddaszu w pełni funkcjonalne. Niestety długa i sroga zima sprawiła, że przed Marysia jest teraz sporo wody i wielkie błoto Potrzeba dużo ciepłych dni, żeby to wyschło i żeby można było kontynuować dalsze prace z tarasami.... Mam nadzieje, że aura dopisze i koło wakacji wszystko będzie skończone Pozdrawiam cieplutko andrea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 06.03.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 I ja się dołączam do zachwytów.Podoba mi się wykończeniówka. http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 06.03.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 andrea wyrazy uznania.pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzman 09.03.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Andrea - gratuluję, bo jest czego...Najbardziej urzekły mnie kominek i łazienka, ale wszystkie wnętrza wyglądają pięknie.Kiedy kuchnia? I co z dolną łazienką? Pozdrawiam,krzman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewj 11.03.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Hej Andrea. Oj wysoko ustawiłeś poprzeczkę. Bardzo ładnie ci to wyszło. Gratuluje. Czy moge cię poprosić o wymiar od podłogi do skosu? Zrobiłem błąd, że nie podniosłem ścianki kolankowej A jaki to model kominka i czy robiłeś rozprowadzenia? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katia0005 17.03.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witaj Piękne wnętrza, szczególnie spodobał mi sie salon i również czekam z niecierpliwościa na kolejne zdjęcia. Mam takie pytanko...co to za podłoga w salonie i jakie kolory masz na ścianach w salonie... bedę wdzięczna za odpowiedź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacysia 17.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 przepieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniola 23.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Dołączam się do pytania o rodzaj podłogi, jej kolor i producenta oraz farby na ścianach w salonie, który jest prześliczny. A co to dopiero będzie jak pojawią się meble... I ja też czekam na kolejne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 24.03.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Poczytajcie wyżej..... na te pytania padła już odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 31.03.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i218.photobucket.com/albums/cc110/broadwaygirl23/Happy-Easter.jpg Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,pełnych wiary, nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodzinyi wśród przyjaciółoraz wesołego "Alleluja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea69 01.04.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam po dłuższej przerwie spowodowanej wyjazdem. Dziękuję za wszystkie komentarze. Na pytania odnośnie kolorów ścian i podłogi odpowiedziałem już w moim poprzednim wpisie Odnośnie odległości od podłogi do soksu na górze jest dokładnie 99 cm i wg mnie jest wysokość jak najbardziej funkcjonalna. Mimo , że środek mamy skończony w 99 % to do przeprowadzki jeszcze chwila, gdyż nie mamy jeszcze zrobionego utwardzonego podłoża przed domem ani tarasów. Więc pewnie jeszcze ok 3 -4 miesięcy Pozdrawiam serdecznie wszystkich czytających mój wątek i życzę Wesołych Swiąt! pozdrawiam cieplutko andrea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea69 08.04.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Próba wklejania po nowemu.... zobaczymy czy się uda http://img16.imageshack.us/img16/82/dsc4570w.jpg ...chyba się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 16.04.2010 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Andrea69 śliczne te Twoje salony, bardzo mi sie podoba ten główny kolor na ścianieTo jest chyba magnolia, (jak pisałeś wcześniej, tak???). Powiedz proszę czy ten kolor nie jest za bardzo różowawy czy może wpada za bardzo w żółty???Prosze o sugestie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea69 16.04.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witaj Edyta, Tak, kolor na ścianach w salonie, jadalni i w holu to Magnolia. Absolutnie nie wpada on w odcienie różu ani żółtego. Jest pięknym kolorem beżowym, idealnie komponującym się z brązami stolarki okiennej, drzwiami i meblami. Kominek natomiast jest w kolorze Caffe Latte, który także pasuje do tego beżu. Zdjęcia może nie oddają właściwych kolorów, ale w rzeczywistości wygląda to na prawdę cool . Pozdrawiam cieplutko andrea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 16.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Pięknie to się prezentuje , mam pytanko o gres na podłodze , jeśli można ...?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts