Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MARYSIA III by andrea

andrea69

Recommended Posts

• Odpowiedzi 307
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Dziękuję za wszystkie komentarze ..... nam tez się bardzo podoba :wink:

Wprawdzie do efektu końcowego jeszcze troche brakuje, ale to co juz jest, jest ok...

Kolory ścian to DULUX: Magnolia, Pastelowy Jasmin, Caffe Latte, Cynamonowy deser.... Fajnie się komponują te beże z kolorem okien i drzwi.

Podłoga: Panele Balticwood Jesion Classic, pełna deska; gresy: Mistral z Paradyża.

(beige i brown, poler)

Skosy na poddaszu w pełni funkcjonalne.

Niestety długa i sroga zima sprawiła, że przed Marysia jest teraz sporo wody i wielkie błoto :cry:

Potrzeba dużo ciepłych dni, żeby to wyschło i żeby można było kontynuować dalsze prace z tarasami....

Mam nadzieje, że aura dopisze i koło wakacji wszystko będzie skończone :wink:

Pozdrawiam cieplutko

andrea :wink:

Witam po dłuższej przerwie spowodowanej wyjazdem.

Dziękuję za wszystkie komentarze.

Na pytania odnośnie kolorów ścian i podłogi odpowiedziałem już w moim poprzednim wpisie :wink:

Odnośnie odległości od podłogi do soksu na górze jest dokładnie 99 cm i wg mnie jest wysokość jak najbardziej funkcjonalna.

Mimo , że środek mamy skończony w 99 % to do przeprowadzki jeszcze chwila, gdyż nie mamy jeszcze zrobionego utwardzonego podłoża przed domem ani tarasów. Więc pewnie jeszcze ok 3 -4 miesięcy

:(

Pozdrawiam serdecznie wszystkich czytających mój wątek i życzę Wesołych Swiąt!

pozdrawiam cieplutko

andrea :wink: :) :)

Witaj Edyta,

Tak, kolor na ścianach w salonie, jadalni i w holu to Magnolia. Absolutnie nie wpada on w odcienie różu ani żółtego. Jest pięknym kolorem beżowym, idealnie komponującym się z brązami stolarki okiennej, drzwiami i meblami. Kominek natomiast jest w kolorze Caffe Latte, który także pasuje do tego beżu. Zdjęcia może nie oddają właściwych kolorów, ale w rzeczywistości wygląda to na prawdę cool ;).

Pozdrawiam cieplutko

andrea