p 15.10.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witajcie, jakiś czas temu wybudowano nam POŚ (gminna dotacja z EU). Dostaliśmy tez jakiś środek do wrzucania do POŚ. Nazywa się trigger. Skończył się i zamierzam własnie kupić nowy ale zastanawiam się czy jest on dobry. Czy Waszym zdaniem jest coś lepszego (i tańszego oczywiście ) ? Jest jakiś "ranking" takich środków ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 15.10.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Te środki nazywane są różnie: bakterie, aktywatory, biopreparaty itp. Cała gama w różnej cenie biolatrin , microbec, septonic i kilka innych. Rankingu ww środków nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxjas 15.10.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 polecam Bio7, Enzybac i Trigger nie kupuj tanich badziewi bo bedziesz częściej wywoził osad pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 16.10.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A gdzie kupujecie wymienione przez was środki, macie jakieś specjalistyczne sklepy? ja u siebie w okolicy szukałem lecz nie znalazłem, widziałem takie na allegro ale jakoś nie mam zaufania do takiego kupowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 16.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Ja od około dwóch lat używam bio7 trochę moich problemów opisałem w TYM poście. Byłbym niesprawiedliwy gdybym zrzucił wszystko na bio7, wnioskuję że dawkowanie nie w każdym przypadku powinno być takie jak podaje producent. Obecnie skłaniam się d zmiany Preparatu. A preparat na pewno jest dobry i skuteczny bo mam wuja który ok ponad 10 lat użytkuje POŚ drenażowe, używa bio7 i jest nawet więcej niż zadowolony Bardzo dużo więc zależy od indywidualnego użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej70 14.10.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Polecam biopreparat BIO9, który stosuję u siebie. W moim przypadku radykalnie zmniejszył nieprzyjemne zapachy (niemal nic nie czuć po otwarciu klapy osadnika) oraz poprawił konsystencję kożucha zwiększając jego uwodnienie. Wywózki nie robiłem od około dwóch lat, a układ działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts