bartekbartek 15.10.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 WitamMoja sytuacja wyglada takmieszkam w 30-letnim bloku, wiec przyszedl czas na remont:P okazalo sie ze stare tynki sypia sie po stuknieciu mlotkiem, wiec zbilem je calkowicie.Polożyłem nowy tynk.Mój problem polega na tym że nie bardzo wiem jak prawidlowo je osuszać aby juz na poczatku nie "wpakował" mi sie grzyb do pokoju.Wietrzyć caly czas czy moze raczej pozamykac okna i ogrzewać a moze jedno i drugie??czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 15.10.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 grzac i wentylowac bez wenylacji wilgoc nie bedzie mial gdzie ujsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekbartek 15.10.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 czyli moge zrobic tak ze w nocy bede grzal a w dzien wietrzył ? bo jedno i drugie na raz to raczej mija sie z celem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 16.10.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 na nocke musisz miec chociaz uchylone jakies okno czy cos .nie musi byc otwarte na przestrzał ale gdzies ta wilgos uchodzic musi .zreszta jak nie otworzysz okna to rano zobaczysz ze na szybach bedzie woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts