Grad1 13.10.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Obecnie nabyłem działkę budowlaną 11 arów i jestem na etapie wyboru projektu ale ciągle nie mogę dotrzeć do informacji na temat VAT w budownictwie. Śledząc negocjacje w Kopenhadze sądziłem, że niższy VAT będzie obowiązywał do 2007, czy orientujecie się w tej kwestii i czy w ogóle w najbliższym czasie możemy spodziewać się jakiegokolwiek wsparcia ze strony naszego Państwa? Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 13.10.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Od naszego państwa możesz się raczej spodziewać wyłudzenia a nie wsparcia w każdej dziedzinie życia...na wsparcie bym nie liczył...tak jak na załatanie dziury w budżecie...no chyba że nasz rząd by został obalony...to by było jedyne dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts