Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa domków niewielkich czyli "małe jest piękne"

tasha

Recommended Posts

• 3 months później...
  • 1 month później...
  • 4 months później...

Co znaczy niewielkie? :)

Dla mnie domek, który wybrałam jest w sam raz znaczy się przestronny - Rumiankowa Chata Atrium 117 m. pow. użytkowej + piwnica ale ostatnio wszyscy mi wciskają kity, że do 150 metrów to maluteńkie domeczki :D

Nie dajmy się zaszufladkować dom ok. 100 metrów jest w sam raz a nie za mały :)

http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-359,399,61,parter.html

U mnie wszyscy tworzą dodatkowy pokój ( w garażu, na poddaszu) tylko ja się pytam PO CO. Nie jestem wielbicielką ścierania kurzy i szorowania dwóch łazienek (mam to teraz u mamy)

Czy najważniejszy jest metraż czy własny kawałek podłogi???

Zależy jakie kto ma potrzeby, niektórzy chcą mieć dodatkowy pokój-gabinet (tak jak my) albo na przyszłość dla np. babci... różnie bywa, ja też nie jestem zwolenniczką mnożenia metrażu w nieskończoność, ale nie może być na styk, bo a nuż przybędzie nadprogramowy członek rodziny :wink: :D

U mnie wszyscy tworzą dodatkowy pokój ( w garażu, na poddaszu) tylko ja się pytam PO CO. Nie jestem wielbicielką ścierania kurzy i szorowania dwóch łazienek (mam to teraz u mamy)

Czy najważniejszy jest metraż czy własny kawałek podłogi???

Zależy jakie kto ma potrzeby, niektórzy chcą mieć dodatkowy pokój-gabinet (tak jak my) albo na przyszłość dla np. babci... różnie bywa, ja też nie jestem zwolenniczką mnożenia metrażu w nieskończoność, ale nie może być na styk, bo a nuż przybędzie nadprogramowy członek rodziny :wink: :D

Wszystko racja dlatego jeśli będzie trzeba da się u nas zaadoptować strych. Na razie nie widzę sensu. Nasza rodzina to ja i mąż (dzieci w planie, ile????? nie wiem) Będą to się będziemy rozbudowywać :wink:

Babcie mają swoje "posiadłości"

• 5 months później...
Witam! Podoba nam się projekt ,,Jaskółka" parterowa wersja murowana MG Projekt o pow. użytkowej. 88.49 m2 Jak tylko ,,wpadnie kasa", zaczynamy budowę. Pozdrawiam grupowiczów

Nie wiem czy dobrze tu się poruszam, bo pierwszy raz, chciałam napisac, ze mój domek który mam zamiar budować na wiosnę ma mieć 59 m. kw. pow. użytkowej, bo będę mieszkać sama.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...