kimklb 16.10.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 16.10.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Mamy już komentarze co widać zapraszamy do komentowania pozdrawiamy czytających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirakrzys 21.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 No to gratuluję pozwolenia, pierwszy milowy krok, dalej tylko z górki. Trzymam kciuki za kredyt, bankowcy w końcu oprzytomnieją) a i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 22.10.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witaj Mirko, dziękujemy za pozdrowienia, niestety to pozwolenie to chyba jednak nie taki wielki krok do przodu jak pomyślę ile przed nami, teraz ważne znaleźć uczciwego i przede wszystki fachowego budowlańca. Po mału i do przodu. Zobaczymy jak będzie. Dodaj u siebie zdjątka bo jestem baardzo ciekawa jak wyglada teraz Wasz domek. Pozdrawiamy Was również bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaroLPaulinA 17.01.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Witamy, działka piękna-czekamy z niecierpliwością aż ruszy budowa życzymy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.03.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Hej Kochani co takie pustki w dzienniku??? Wklejać pomysły i inspiracje!!!!! Witam i ja u was i dziękuję za odwiedziny trzymam kciuki aby wasz codzienny powstał tak samo szybko jak nasz a cena za robociznę bardzo dobra!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 23.06.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Pumpaluna zarzuca mi że nie zaglądam a ja tu ciągle patrzę i.....nikt nie pisze, a tak na marginesie Pumpaluno faktycznie jesteśmy na bardzo podobnym etapie więc będzie wiele tematów do rozmów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.06.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 już mnie to cieszy z czego będziecie budować? no i kto u Was w domu jest tym "decyzyjnym'?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 23.06.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Domek miał być z Solbetu, ale ostatecznie stanęło na porothermie. Póki co o wielu materiałach mówią nam sami budowlańcy. To oni podobnie jak u Was zamawiają materiał, beton itp. Na razie jesteśmy zadowoleni. Dzwonił do nas też dekarz i powiedział o promocji na dachówkę więc szybko ją zamówiliśmy i jesteśmy zadowoleni. Budujemy w sumie dwa budynki, dom i gospodarczy. Na gospodarczy chcieliśmy blachę ale w tej promocji wyszło niewiele drozej i mamy dachówkę.Jeżeli chodzi o ostateczne decyzje podejmujemy je wspólnie z mężem. Póki co jest zgoda:) i oby do końca tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.06.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 a projekt mieliście od początku pod dachówkę, tak? my już w fazie projektu zdecydowaliśmy, że ma być dobrze a w miarę oszczędnieporothermu się boję, nasłuchałam się jak to później fatalnie się szafki wiesza czy nawet obrazki no i jednak cena też mnie zniechęciła ;)chociaż materiały chyba nawet u Ciebie taniej w kosztorysie podawałaś niż to co my mamy... ile m2 ma mieć Wasz dom? widziałam, że masz za robociznę 28tys podaną kwote - to już z więźbą dachową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 23.06.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Projekt mieliśmy faktycznie od początku na dachówkę, domek ma mieć 124m, robocizna za dom i gospodarczy to 34tys, bez więźby. Dach oddzielnie. nam trochę miesza gospodarczy, bo nie mamy go w kosztorysie, a chcemy zamknąć się w 300tys. Co do porothermu to okazał się tańszy od Silki. Poza tym bierzemy wiekszość materiałów z jednej hurtowni dzięki temu mamy spore rabaty, a jak czegoś zamówią za dużo budowlańcy i zostanie to nam zabierają z budowy i płacimy za faktycznie zurzyty materiał. Bardzo nam to odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.06.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 nasza firma też ma ten układ, że jak coś im zostanie to można zwrócić. w 300tys ze wszsytkim? wiesz farby, podłogi, meble czy za sam stan do wykańczania? kiedy planujecie się wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 23.06.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 No właśnie planujemy za wszystko:) oj tacy optymiści jesteśmy. Mój mąż to taka złota rączka, bardzo dużo potrafi zrobić sam, np centralne, płyty ocieplenia to będzie jego działka. W sumie, co do przeprowadzki nie wiem mnie się marzy przyszły rok, ale ponieważ dużo będziemy robić sami to boję się czy nam się uda. Tynki chcemy umówić na początek roku, bo nasz Budowniczy też robi i powiedział, że za 17zł za metr może nam zrobić ale najlepiej późną jesienią albo wczesną wiosną wtedy to nie sezon budowlany więc ma czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 24.06.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Cześć!miło spotkać bratnie w sumie siostrzane dusze! A gdzie się budujecie?-czy to bogacica? Edytowane 24 Czerwca 2011 przez ulciam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 24.06.2011 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 : A gdzie się budujecie?-czy to bogacica? Cześć Ulciam!! Tak budujemy w Bogacicy, a właściwie w polach między Bogacicą a Żabińcem, A Wy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 24.06.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 A to już wiem gdzie,my Krzywizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 25.06.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 No to mamy niedaleko:) u nas na razie przestój czekamy na ekipę, która pojechała do Lublińca kopać fundamenty. Mam nadzieję że szybko wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 25.06.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Czy to czasami nie firma z chocianowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.06.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 oby wrócili jak najszybciej, po niedzieli ma być piękna pogoda także ściany by migiem rosłynasz budowlaniec mówi ze 4-5dni pogody i ściany parteru by stały i strop by już szykować zaczęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 25.06.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Czy to czasami nie firma z chocianowic? Nie, to zupełnie kto inny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts