Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze marzenie coraz bliżej nas...komentarze

kimklb

Recommended Posts

Zapraszam zapraszam:) dzisiaj w koło kosili zboża więc i tak już mnie widać:) pan D. się spisał tylko mu trochę mój wzór nie leżał, bardzo chciał swój przeforsować, ale myśmy szli w zaparte:) i mnie się podoba jak jest:) dzisiaj już całe drzewo jest przygotowane nacięte, pomalowane wiec jak jutro nie będzie padać to może wreszcie zaczną je wciągać na dach, tylko ta pogoda:) zobaczymy jak będzie....

• Odpowiedzi 659
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

u nas dekarz jest też od tego samego wykonawcy tyle że wykańcza jeszcze poprzedni dom

w sumie podjęliśmy decyzję, że do samego końca (czyli aż po glazurę i gresy) trzymamy się tego samego wykonawcy bo jesteśmy bardzo z niego zadowoleni

no to nieźle:) my tak jak pisałam wielokrotnie po dachu to już właściwie sami będziemy się wykańczać:)

a Ty robisz pełne deskowanie? bo ja właśnie pod blachę bym dała żeby ją jak najbardziej wyciszyć

no jak umiecie i czasem dysponujecie to jasne, po co dawać zarabiać innym :)

mój mąż późno z pracy wraca a przy moim choróbsku ja mu nic nei pomogę, zważywszy że nie mamy rodzeństwa ani mobilnych ojców to już w ogóle iście syzyfowa praca by była

ostatnio słyszałam, że Ci znajomi którzy mają dachówkę mieli 'zalecone' pełne deskowanie ale że my tego materiału nie braliśmy pod uwagę to nawet nie wiedziałam że robi się inaczej. My nie mamy pełnego deskowania, w sumie nikt ze znajomych kto budował się w ciągu ostatnich 2-3lat też nie miał, nie narzekają a mają wełnę cieńszą niż nasza w planach. Jedna koleżanka mówiła że u niej to nie tyle bębnienie w blachę słychać co w okna dachowe :/