kimklb 04.08.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Zapraszam zapraszam:) dzisiaj w koło kosili zboża więc i tak już mnie widać pan D. się spisał tylko mu trochę mój wzór nie leżał, bardzo chciał swój przeforsować, ale myśmy szli w zaparte:) i mnie się podoba jak jest:) dzisiaj już całe drzewo jest przygotowane nacięte, pomalowane wiec jak jutro nie będzie padać to może wreszcie zaczną je wciągać na dach, tylko ta pogoda:) zobaczymy jak będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 04.08.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie może padać bo układamy kostkę ,dzięki za zaproszenie i na pewno skorzystam. Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez ulciam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Ula tylko daj znać gdyby coś, to postaram się żebyśmy się spotkały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.08.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 No czekam na tą więxbę i czekam:)Trzymam kciuki za pogodę mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 zaraz dorzucę jej zaczątek:) a wieczorkiem resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Lukarno już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 05.08.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 witam się nieśmiało:) mamy podobny etap budowy więc trzymam kciuki za Was i za nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam u nas:) zaraz wpadnę do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 pod dachówkę to chyba pełne deskowanie idzie, co? a powiedz, na kiedy przewidujecie dekarza?u nas mamy już wszystko i więźbę i ścianki działowe i tylko taras na dole wylać zostało chłopakom, (nie)cierspliwie czekamy na dekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Pumpaluno deskowanie nie będzie:), dekarze i cieśle to jedna ekipa, jutro będą k0ończyć, potem murarze wykończą wszystko, a potem wracają do nas dachowcy już jako dekarze i kryją dach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 u nas dekarz jest też od tego samego wykonawcy tyle że wykańcza jeszcze poprzedni domw sumie podjęliśmy decyzję, że do samego końca (czyli aż po glazurę i gresy) trzymamy się tego samego wykonawcy bo jesteśmy bardzo z niego zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 05.08.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Dam znać na pewno,może uda mi się w przyszłym tygodniu,ale w ciągu dnia-mogło by być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Jasne, że tak:) daj wcześniej znać to podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 05.08.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 no to do zobaczyska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 u nas dekarz jest też od tego samego wykonawcy tyle że wykańcza jeszcze poprzedni dom w sumie podjęliśmy decyzję, że do samego końca (czyli aż po glazurę i gresy) trzymamy się tego samego wykonawcy bo jesteśmy bardzo z niego zadowoleni no to nieźle:) my tak jak pisałam wielokrotnie po dachu to już właściwie sami będziemy się wykańczać a Ty robisz pełne deskowanie? bo ja właśnie pod blachę bym dała żeby ją jak najbardziej wyciszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 no jak umiecie i czasem dysponujecie to jasne, po co dawać zarabiać innym mój mąż późno z pracy wraca a przy moim choróbsku ja mu nic nei pomogę, zważywszy że nie mamy rodzeństwa ani mobilnych ojców to już w ogóle iście syzyfowa praca by była ostatnio słyszałam, że Ci znajomi którzy mają dachówkę mieli 'zalecone' pełne deskowanie ale że my tego materiału nie braliśmy pod uwagę to nawet nie wiedziałam że robi się inaczej. My nie mamy pełnego deskowania, w sumie nikt ze znajomych kto budował się w ciągu ostatnich 2-3lat też nie miał, nie narzekają a mają wełnę cieńszą niż nasza w planach. Jedna koleżanka mówiła że u niej to nie tyle bębnienie w blachę słychać co w okna dachowe :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 u nas rzadko kto robi pełne deskowanie, a co do okien dachowych to faktycznie słychać dudnienie ale ja je bardzo lubię, choć w nowym domku nie będę miała okna dachowego w sypialni, tak to przynajmniej zawsze wiem kiedy pada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 my dachowe mamy tylko w łazience i na klatce schodowej żeby doświetlić schodyjakoś nie mam do tego rozwiązania przekonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 ja mam w pokoju młodszego synka i w łazience, a klatke schodową być może doświetlimy świetlikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts