fulek 05.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 O...super macie już widoki. Zobaczysz...nie obejżysz się i dach będzie pokryty U mnie we wtorek wchodzą z dachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 zazdroszczę, pytałam u Ciebie jaki masz kolor płytek na kominie jak możesz napisz bo ja też muszę a w sumie już wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 też przybąkiwałam o świetliku ale mi architekt i mąż z głowy go wybili, już nawet nie pamiętam ich argumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 05.08.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Ja mam TERCA - Wienerbergera (nie pamiętam jak to się pisze) kolor COSMO i do tego fuga antracytowa. Odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Odpisałam czytałam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 05.08.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Dobej nocki Kimklb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 dzieki i wzajemnie aleśmy się rozgadały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 to na rano podrzucam Wam na pocztę muratorową trochę lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 06.08.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 to na rano podrzucam Wam na pocztę muratorową trochę lektury Pumpaluno, ale fajnie już u Ciebie:) dzięki za zdjęcia podziwiam i cieszę się razem z Tobą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 dzięki, no radość wielka także wieczorem planujemy świętowanie bo dzisiaj chłopaki zeszli z budowy, w sumie fajna ekipa nam się trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 06.08.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 nasi dzisiaj działają(zdjęcia w dzienniku) w poniedziałek mają być cieśle i murarze więc zapowiada się ruch w interesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 no to będziesz miała niezły stryszek nad gospodarczym, rozumiem że sianko na małe tet-a-tet jest tam przewidziane żeby się przed dzieciakami schować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 06.08.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 nie bardzo mam uczulenie na siano jestem alergiczką hahahahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 06.08.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Super ta więźba wygląda. Podoba mi się też Wasz domek gospodarczy. Duży jest? U nas będzie też ale później. Teraz są tylko fundamenty i chudziak. Nasz ma wymiar: po obrysie 10m*10m z czego 7*10 to rozmiar budynku, a reszta będzie wyglądała jak u Was czyli daszek wystaje poza budynek. Będzie tam składzik na drewno.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 07.08.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Mój gospodarczy ma w całości 848x729:) z tej jednej srony planujemy wiatę na samochód i przyczepę kempingową , daszek wyszedł naprawdę pięknie ciągle się śmieję że teraz powinniśmy odwrócić ten budynek żeby wiata była widoczna na całe podwórko no i miejsce do siedzenia super, ale oczywiście jest tak jak chcieliśmy, wszyscy nas ciągle pytają dlaczego ten budynek jest tak daleko od domu , a my tak chcieliśmy i już, nie podoba mi się jak jest zaraz przy domu, szczególnie że my mamy na to miejsce aby go odsunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 07.08.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Hejka kim!podaj mi swój numer telef.na priwa .Jak będę miała chwilę to zadzwonię i się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 07.08.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Od poniedziałku mają wejść dwie ekipy i murarzy i cieśli więc będzie ruch że hej....I BARDZO DOBRZE:) My w poniedziałek planujemy iść do urzedu uzgodnić oczyszczalnie przydomową trzymajcie kciuki żeby nie kazali nam robić bio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 07.08.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Ulcia poszedł jak coś dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 07.08.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 szukam tanich słupków na ogrodzenie i siatki jak coś się Wam rzuci w oko podrzućcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.08.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 a to nie masz budowy jeszcze ogrodzonej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts