kimklb 10.08.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 hmm..bo tego nie da eis wytłumaczyć, to trzeba poczuć To prawda, mnie tam ciągnie jeździmy tam tak często, a mieszkanie zaniedbane nie mam kiedy nawet posprzątać ale co tam świeże powietrze też zdrowe nie???!!!! a bałagan i tak zrobią domownicy i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 10.08.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Dodałam świeżutkie zdjęcia:) zapraszam do siebie:) Kawka dla każdego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 10.08.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Pumpaluno kładziecie już blachę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.08.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 no to teraz możesz już na górze meble rozstawiać jak masz ścianki działowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 10.08.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Jasne ja to już bym sie przeprowadzała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.08.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 u nas cały czas pada od poniedziałku także facet nie zszedł z poprzedniego dachu jutro przychodzą klinkier układać na kominach o ile oczywiście lało nie będzie no i niestety okna będą dopiero we wrześniu także teraz właściwie aż tak bardzo nam się nie spieszy bo i tak utknęliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 10.08.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 No z tymi dachami to cięzko, potem już nie będziemy tak uzależnieni od pogody, nam dekarze mają przyjść zaraz jak skończą dach, któy wczoraj zaczęli, myślę że pojawią się we wrześniu, nie liczę na cud, oni się trochę grzebią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.08.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Ten nasz liczy że najpóżniej w przyszły wtorek zacznie tylko jakoś pogody lepszej nie ma w prognozach więc może to różnie byćNa kiedy macie montaż okien ustalony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 10.08.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Myśmy jeszcze nie zamawiali okien, może jutro przejdziemy się po firmach z już konkretną specyfikacją i zobaczymy oferty przemyślimy i zobaczymy może poczekamy na targi budowlane tam zawsze dają ciekawe rabaty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.08.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 u nas na okna lokalne trzeba czekać ok 3 tygodni ale na co innego to już 4-6 także jak dla mnie strasznie długo na drzwi czy to zewn i wewn niestety też długi okres oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 10.08.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Wiesz nam się teraz jak już będzie dach nie spieszy po mału do przodu i jak najwięcej własnymi siłami, jeżeli okien w tym roku nie będzie to nic, mury trochę osiądą, pewnie chciałabym już mieć wszystko ale zobaczymy nie będę szaleć chcemy własną pracą trochę przyoszczędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.08.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 ale to hydrauliki i elektryki też byście teraz nie ruszali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 10.08.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 No jak nie będzie okien, to chyba nie, chociaż mam nadzieję że okna przed zimą będą żeby elektrykę położyć, bo nasza ekipa ma czas wczesną wiosną na tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.08.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Zaczyna robić się domowo;) Każdy wybrał sobie już swój pokój? PS. Szkoda tylko, że jak ścianki działowe zostaną skończone to ciężko zrobić zdjecie żeby oddać widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 10.08.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Zaczyna robić się domowo;) Każdy wybrał sobie już swój pokój? PS. Szkoda tylko, że jak ścianki działowe zostaną skończone to ciężko zrobić zdjecie żeby oddać widok. To prawda, nawet dzisiaj na budowie pomyślałam o tym samym:) nie ma się jak ustawić do zdjęcia, robi się coraz ciaśniej. Pokoje były już rozdzielone na etapie projektu, chociaż młodszy syn dzisiaj stwierdził że jego pokój jest jakiś taki mały:), wszyscy musimy się do tego domku przyzwyczaić, wielki nie jest ale mam nadzieję że będzie przytulny, wygodny i będziemy w nim szczęśliwi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.08.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Przeczytałam dziennik:) wyboista była ta Wasza droga do budowy domku, ale teraz wyszliście na prostą Nasze domki, mimo że inne to poddasza mają podobne, przynajmniej rozkład pomieszczeń. Wzruszająca jest ta fotka chłopców siedzących razem na schodach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.08.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Wcale nie będzie ciasno. Jak skończą i zabiorą drabiny, rusztowania i inne graty pewnie zmienić zdanie;) ...będzie przytulny, wygodny i będziemy w nim szczęśliwi:) Na pewno tak będzie. To ludzie tworzą dom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 10.08.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Wielkie dzięki, chłopaki rzeczywiście wyszli "jak aniołki" też lubię te zdjęcie, ile te schody sprawiły im radości:) droga była faktycznie ciężka, i mam nadzieję że już nie będzie zakrętów:) Co do poddasza mam nadzieję, że będzie funkcjonalnie:) chociaż jak tworzą te ścianki to robi się coraz ciaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.08.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 to ile ma metrów ten pokój że mu mały? u nas pokoje dzieciaków mają po prawie 12m2 użytkowej, po podłodze licząc wychodzi więcej, w sumie to ich pokoiki będą większe niż nasz obecny "duży pokój" Moja córa cieszy się, że będzie miała swoją garderobę bo oprócz komody i biurka nie będzie żadnych szaf mieć musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.08.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Kim, ja cały czas wierzę w tezę, ze wielkość pomieszczeń realnie widać dopiero po otynkowaniu ścian. Że wtedy robią się optycznie większe, przestronniejsze... I tego się trzymajmy:) Ja na razie maluchów moich nie mogę zabierać spokojnie na budowę dopóki strop nie będzie zalany nad piwnicą i nie będzie dom obsypany bo się boję że mi gdzieś wlecą w jakąś dziurę. Najstarsza córka w ogóle się budową nie interesuje, ma teraz w głowie co innego: kolejna "pierwsza miłość";) A ja sama za często nie jeżdżę tam bo się z moim teściem nie lubimy za bardzo, a on tam stale siedzi:/ I tym sposobem jestem na budowie raz w tyg, przeważnie o 6:30 przed pracą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts