anutka2 11.08.2011 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Już prawie dach robi się coraz cieplej i bardziej domowo:) Piękne macie widoki wokół domku a wielkość pokoi pewnie później będzie widoczna tak naprawdę Będzie cudnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 11.08.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Robi się już domowo . Dobrze by było jak domek byłby zamknięty na zimę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 11.08.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam! Pięknie Wam budiwa idzie, pięknie! Podziwiam za początkowe zmagania z arch. większość pewnie by się zniechęciła. Ale jak się buduje to trzeba nerwy mieć stalowe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 12.08.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Mam wycenę na okna z elektrycznymi roletami 18tys, chyba dobra cena co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 no moim zdaniem rewelacja, ja za same okna trochę ponad 15,6tys płacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 12.08.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Mam wycenę na okna z elektrycznymi roletami 18tys, chyba dobra cena co??? Rozumiem,że białe...U nas w lubuskiem wszystkie oferty z roletami (nieelektrycznymi) zaczynały się od 20 tys. kolor obustronny orzech. Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez fulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 12.08.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Rozumiem,że białe...U nas w lubuskiem wszystkie oferty z roletami (nieelektrycznymi) zaczynały się od 20 tys. kolor obustronny orzech. jednostronny kolor i rolety w pod kolor:) Mamy już całą górę skończoną kominy poklejone steropianem, zatynkowane czekają na płytki, no i śliczne schody na wejście:) zdjęć brak, bo zapomnieliśmy o aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 12.08.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 A nie jest to wysoka cena za te okna?gdzie robiłaś wycenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 12.08.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Ula no nie wiem byłam w Pamaxie, generalnie wszędzie nam wyceniali na ponad 20, i to nie wszędzie rolety elektryczne, myślisz że to dużo??? Bo my w sumie chcieliśmy zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 my ciągle w miejscu jesteśmy, musieliśmy wymienić cegłę klinkierową bo ta którą wziął wykonawca mi totalnie nie podeszła (cieniowana była), a jednolitej grafitowej u nas nie uświadczysz. Aż w końcu udało się i na zamówienie nam dowiozą ale to nie wiadomo czy jutro się uda czy dopiero na wtorek. W związku z tym nasz pan od dachu nie może wejść przed przyszłym czwartkiem i tak dzisiaj rozmawialiśmy, że niech sobie facet dokończy u brata a my weźmiemy go od 22 sierpnia już na spokojnie. Ach ta budowa... uczy cierpliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 12.08.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 A na jakie okna się zdecydowaliście i jakie masz wielkości i ile sztuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 12.08.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Oj Pumpaluno święta prawda, my teraz też jeszcze drobne wykończenia przez murarzy i czekamy na dekarzy a kiedy to będzie? Nkikt tego nie wie:) jak skończą poprzednią budowę, czyli nic konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 12.08.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Ula zdecydowaliśmy się na sześciokomorowe trzyszybowe:) nie wiem dokłądnie ile ich jest bo są dwa duże tarasowe wykusz kuchnia, balkon duże okno u syna, jedno w gospodarczym i trzy w garażu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 12.08.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 A byłaś na mickiewicza ,tam gdzie ja kupowałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 12.08.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 jeszcze nie może jutro podejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 12.08.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Ok.ja mogę pogadać z koleżanką i może jakiś dodatkowy rabacik dostaniesz-spróbować można.Daj znać ile Ci powie a pózniej pomyślimy.Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 12.08.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Podejdę zapytam jak mi wyceni dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 u nas przez opóźnienie z oknami później zrobi się niezła pogonka, elektryk i 'alarmowiec' będą musieli się streszczać i to mocno; wstępnie na 19września jesteśmy umówieni z hydraulikiem, oby tylko okna przyszły faktycznie w pierwszym tygodniu września. Jak braliśmy na wiosnę wycenę to oczekiwania tylko 3tyg były a jak już zamawialiśmy to 5-6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 12.08.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 U nas oczekiwanie na okna 3 tygodnie, ale nam się tak nie spieszy): już nie ekipy będą działać, więc tempo będzie zwolnione NIESTETY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 w lokalnych wytwórniach też w 3tyg okna dostarczą ale nasze mają do pokonania z fabryki jakieś 400km z drzwiami wewnętrznymi czy zewnętrznymi to też okres oczekiwania na Pol-skone i KTM 6tyg będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts