kimklb 12.08.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No to nieźle:) Gdzie Ty mieszkasz???? Na końcu świata??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 zgadłaś, chwilę dalej wrony zawracają nie muszę wyprowadzać się na wieś bo i tak mieszkam w wypierdziewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 12.08.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 bardzo podoba mi się te Twoje określenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 13.08.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Ula byłam dzisiaj w tej firmie z oknami, zle niestety mieli dzisiaj nieczynne, poniedziałek jest wolny więc na załatwienie wyceny został mi wtorek, bo w środę jak coś muszę wpłacić zaliczkę, zeby mieć zagwarantowaną cenę Jeżeli możesz zadzwoń do mnie albo podaj mi Twój numer na priva zadzwonię i pogadamy, bo jak coś muszę ostateczne rabaty i cenę znać właśnie we wtorek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 13.08.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Na budowie cisza, w głowie po mału powstaje wykończeniówka. W sumie najgorzej mam z doborem kolorów na ściany:)Czy białe okna od wewnątrz są ok? Ciągle mnie ten temat prześladuje. Do tej pory mam drewniane w kolorze i jakoś nie umiem podjąć decyzji a już niedługo trzeba na coś się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Obecnie mam dwustronne białę PCV i od początku wiedziałam, że kolejne będą w obustronnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.08.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ja w bloku odgórnie narzucone mam białe ale szczerze ich nie znoszę, szczególnie wymywania przy uszczelkach, brrrrrmoja siostra kupiła białe i to drewniane i już narzaka że jak ta durna tyle kasy dała i się co miesiąc z szorowaniem buja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 13.08.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 No ja sama nie wiem, jak patrzę u kogoś to mnie nie razi ale u siebie hmmm, nie wiem muszę to jeszcze obaczyć przynajmniej nie będzie problemu z wyborem klamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.08.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 myślisz? wybór klamek przy kolorze to jest niezły czaaaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Oj tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 14.08.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Tak wiem że mieli zamknięte.Numer wysłałam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 14.08.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Tak wiem że mieli zamknięte.Numer wysłałam na priva. DZIĘKI już zapisałam, zadzwonię do Ciebie jutro jak mogę oczywiście bo tak jak pisałam sprawa z oknami zrobiła się nieco pilna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.08.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 ze ścianami góra nabrała właściwych kształtów, spore te wasze pokoje dziecięce czekaj, jaka jest u was powierzchnia użytkowa domu? tak jak tutaj 127 podane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 14.08.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 U nas jest trochę więcej jakieś 134m2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 14.08.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Powierzchnia domku póki co odpowiada mi myślę że więcej nic nie będzie potrzebne:) chyba żeby.....tfu, tfu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 14.08.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Pumpaluna, a u Ciebie jak??? Pochwal no się jakimis postępami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.08.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 U nas na razie nic się nie dzieje, budowa sobie stoi i czeka na kolejne etapy. Ścianki działowe i więźba dawno za nami. Blacha też już przyjechała ale za to wyszły zawirowania z cegłą klinkierową na kominy. Nie było od ręki grafitowego więc musimy czekać, żeby nam sprowadzili. Obiecali że na wtorek na rano dowiozą, oby. Ostatecznie zagadaliśmy z dekarzem i mu nawet na rękę bo wykończy dom kuzyna a do nas wejdzie od 20go sierpnia. Okna mają być na 5 września dopiero więc aż tak nas czas nie pili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 14.08.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Witaj.Robi się coraz fajniej u Ciebie w domku. Widzę,że rodzinka bierze czynny udział w budowaniu. U mnie podobnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 14.08.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 No to faktycznie nie ma co włosów z głowy rwać tylko spokój nas uratuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.08.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Wykonawca kazał się niczym nie martwić to się nie martwię. Dopóki wszystko jest pod kontrolą i z kasą się wyrabiamy to jestem spokojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts