kimklb 25.06.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Pumpaluno, też mam taką nadzieję, bo na połowę lipca umówieni jesteśmy z dekarzem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 26.06.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 A skąd masz firmy -do murowania i do dachu? Jeśli masz jakieś pytania co do budowy tzn.wykonawców to służę pomocą bo ja mam już to za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 26.06.2011 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Ulciam, jeżeli chodzi o murarzy to robi nam Małyska, a dach będzie robił Dzierżon, co dalej zobaczymy. Jak coś to będę pytać dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia K 27.06.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 No widzę, że dalej jesteście z budowaniem niż my... U nas jeszcze daleka droga (czyt. ok 3 tygodni) do stropu, czyli poziomu 0. Jak my będziemy mieli 0 to Wy pewnie będziecie strop zalewać... Trzymam kciuki, będę Was odwiedzać, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 28.06.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witaj Andziu K witam w moich skromnych progach, my na razie czekamy na ekipę i wypatrujemy jej z utensknieniem. Na razie odpoczywamy, a dzisiaj robimy grila ze znajomymi. Mam nadzieję że zarówno Wy jak i my wkrótce zobaczymy nasze domki w całej okazałości.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.06.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 no a gdzie te zdjęcia tych 6 pustaków?? taką chwilę nie dość że uwiecznić trzeba to jeszcze i opić a tak w ogóle - planujesz te rolety w oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 30.06.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 (edytowane) Hej Pumpaluno, zdjęcia są ale w aparacie, bo ja to niekumata ciągle w temacie wklejania, mąż był w pracy więc pojawią się na pewno dzisiaj, zwłaszcza, że ekipa zasuwa dzisiaj dalej:) Rolety w oknach będą bo ja tchórz jestem, to jest odludzie i tak stwierdziłam, że lepiej od razu je wkalkulować niż później żałować że ich nie dałam. Pozdrawiam Edytowane 2 Lipca 2011 przez kimklb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.06.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 no to będę czekała na widok murów my mamy na dość zabudowanym osiedlu, w ogóle rolet nie braliśmy nawet pod uwagę ale patrzę tu na forum, że to teraz baaaaardzo popularne rozwiązanie i mało kto nie robi. U nas w mieścinie za to odwrotnie - mało kto robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.06.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 (edytowane) Dziękujemy pięknie mężowi za serię "okiem fotoreportera" ) ale wam zazdoszczę, że robota tak świetnie idzie ja to dzisiaj bym najchętniej komuś to i owo urwała :-/ mam pytanie - piach w fundamentach ubijali wam stopniowo co kilkadziesiąt cm czy po całości dopiero? Edytowane 30 Czerwca 2011 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 30.06.2011 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Pumpaluno robota u nas tak idzie że nie nadążamy się cieszyć. Dzisiaj znowu chłopaki podciągnęli robotę zdjęcia oczywiście dorzuci mąż co do Twojego pytania to piach ubijali warstwami, piach woda i ubijanie i tak co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.06.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 a u nas właśnie to ubijanie schrzanili :/ przynajmniej wg mnie, będziemy to jeszcze wyjaśniać i sprawdzać jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.07.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 niestety nie widzę zdjęć z dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 02.07.2011 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Ojej, Pumpaluno, nie widać zdjęć??? A taką piękną wiechę mamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.07.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 o teraz już widzę, wieczorami używam innego komputera więc może to mi widoki zepsuło a może dobrze bo z zazdrości bym spać nie mogła hehehe ps. jeszcze u nikogo tak szybko wiechy nie widziałam, z reguły pojawia się po zalanym stropie, oj chyba kogoś suszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 02.07.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 To myśmy chyba sami trochę ją przyspieszyli:) hahahah z tej radości postawiliśmy im wczoraj trochę procentów a co tam....kurna należało im się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 02.07.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 A zmieniając temat na niebudowlany:) gdzie polecacie jechać na tani rodzinny wypoczynek w spokojnym otoczeniu?? będę wdzięczna za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.07.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 my w tym roku wakacje w domu, finansowo nie możemy sobie pozwolić na nic więcej poza jednodniowym wypadem na mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 02.07.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 no u nas też krucho z kaską, ale tak na siedem dni bym się gdzieś wyrwała z chłopakami. Zresztą i tak zawsze jexdzimy pod przyczepę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.07.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witaj Kim:)Długo trwało zanim udało Wam się zacząć, za to teraz - tempo nieprzeciętne, super!!Gratuluję i będę wpadać śledzic postępy:) ps. a odpoczynek - wazna rzecz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 03.07.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 witaj Lukarno:) bardzo się cieszę że mnie odwiedziłaś zapraszam częściej:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts